Προς το περιεχόμενο

[ΔΩΡΕΑΝ] Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (PC) @ Uplay (ΘΕΛΕΙ VPN)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεάν το Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction από το Uplay μέσω Singapore region.

tom-clancys-splinter-cell-conviction-wallpaper-10-460x215.jpg

Αρχικά πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το client του Uplay στο pc και να είστε συνδεδεμένος με το λογαριασμό σας.

Η διαδικασία για να το πάρετε είναι η εξής (για όσους έχουν όρεξη):

1) Κάνετε ένα free account στο Hide Me VPN, το κατεβάζετε, κάνετε install και συνδέεστε επιλέγοντας Location: Singapore:  https://hide.me/en/

2) Μπαίνετε στο Link:  https://store.ubi.com/sea/tom-clancy-s-splinter-cell-conviction-deluxe-edition/56c4948a88a7e300458b481e.html

3) Δεξιά, κάτω από το πράσινο κουμπί Add to Card, κάνετε κλικ εκεί που λέει "GET IT FOR FREE BEFORE 02/10"

4) Θα σας ζητήσει να ανοίξετε ή να κατεβάσετε το Uplay. Εφόσον το έχετε ήδη στο pc απλά το ανοίγετε συνδεδεμένος στο account σας.

5) Τέλος, στο Uplay σας εμφανίζει ένα παράθυρο για να κάνετε Activate το παιχνίδι στο λογαριασμό σας. Πατάτε ΟΚ και είστε έτοιμοι.

6) Κλείνετε το Hide Me VPN και το κάνετε απεγκατάσταση.

Το giveaway ισχύει μέχρι 10/02.

Επεξ/σία από thomason993
  • Like 9
  • Thanks 17
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

εμένα δεν κάνει login στο uplay όταν έχω διεύθυνση singapore για κάποιο λόγο, δοκίμασα και με tunnel bear πάλι τα ίδια

Εγώ είχα συνδεθεί από πριν στο Uplay και μετά άνοιξα το VPN.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ φίλε μου. Κατέβηκε μια χαρά. 

Παρεπιμπτόντως ενώ είχα ανοίξει το Uplay από πριν, δεν μου εμφάνιζε τη δυνατότητα να το κατεβάσω. Άνοιξα το uplay "μέσα" από το vpn και όλα καλά. 

Tips: όταν αρχίσει να κατεβαίνει, κλείστε το hideme vpn γιατί μετά από λίγο - λόγω συμπλήρωσης του ορίου - είστε χωρίς Internet ενώ είστε συνδεδεμένοι κανονικά.😉

Επεξ/σία από starconvict
Δημοσ.

Βλέπω πως το έβαλες στο καλάθι. Με τις οδηγίες που δίνει ο ts εμένα μου δούλεψε. 

3) Δεξιά, κάτω από το πράσινο κουμπί Add to Card, κάνετε κλικ εκεί που λέει "GET IT FOR FREE BEFORE 02/10"

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

ubisoftsuspicious.jpg

δεν τρέχει τίποτα.. τυπικό είναι.. Το αγνοείς και όλα ΟΚ 

φαντάζομαι σε όλους ήρθε... 

ευχαριστώ και εγώ τον TS.!.. worked like a charm με τις οδηγίες του! 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε

ubisoftsuspicious.jpg

Όπως λεει και ο φίλος, έρχεται σε όλους αυτό.. λογικό και καλά κάνουν καθώς βλέπουν login απο την Σιγκαπούρη για ενα account που μέχρι τώρα συνδεόταν μόνο απο Ελλαδα, οπότε σε ενημερώνουν.

Απλα το αγνοούμε. 

Δημοσ.

θενξ, το εκανα με το tunnelbear και δουλεψε μια χαρα. μερικα τιπς:

κλειστε πρωτα το uplay, τρεξτε το vpn, μπειτε στην σελιδα και ανοιξτε απο εκει το uplay. 

πατησε το κουμπι που λεει get it free, μην το κανετε add to cart

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/2/2019 στις 2:59 ΜΜ, KilliK είπε

θενξ, το εκανα με το tunnelbear και δουλεψε μια χαρα

Εμένα μου ζητά Activation Code όταν ανοίγει το Uplay...  😐

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...