Ola150 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνουμε με την κοπέλα μου να μείνουμε μαζί στα βόρεια προάστια γιατί η μεν δουλεύει στα Οινόφυτα (έχει λεωφορείο στην εταιρία) κι ο δε θα δουλεύω στον Ασπρόπυργο (με το αυτοκίνητο) οπότε είπαμε πως θα βολέψουν τα ΒΠ ωστόσο είτε κοιτάω επιπλωμένο, είτε ένα απλό διαμέρισμα τα ενοίκια είναι στον θεό (300+ για 25 τμ). Έχετε να προτείνετε σελίδες να κοιτάξω; Κάποια πληροφορία ίσως; Να πάρουμε σβάρνα τους δρόμους μήπως βρούμε κάποια αφισοκόλληση; (Εγώ θα κατέβω από Βορρά, η κοπέλα μένει ήδη Αθήνα) Αυτά που θα ήθελα να έχουν τα σπίτια είναι τα εξής : 45-60τμ, 1ου και πάνω, θέρμανση φυσικό αέριο αν υπάρχει, μετέπειτα ατομική και μετέπειτα κεντρική, ιδανικά επιπλωμένο, κάποια ασφάλεια (αλουμίνια ή/και πόρτα ασφαλείας) και τιμή έως 400€ ΑΝ γίνεται. Οι περιοχές που κοιτάμε είναι Πεύκη/Μαρούσι/Χαλάνδρι/Βριλήσσια/Μελίσσια/Ηράκλειο, όχι με αυτή τη σειρά αλλά αυτές νομίζω. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Ola150
ParhsG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δυσκολα στις περιοχες που λες. Αυτα που ζητας εχουν τιμη αγγελιας 600€
tornado Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Ola150 είπε Οι περιοχές που κοιτάμε είναι Πεύκη/Μαρούσι/Χαλάνδρι/Βριλήσσια/Μελίσσια/Ηράκλειο, όχι με αυτή τη σειρά αλλά αυτές νομίζω. διαγραφονται οι περιοχες που αυτα που ζητας ειναι ανυπαρκτα και μενουν οι υπολοιπες πλας αγια παρασκευη, γερακας και οσο τραβας παραπανω πχ γλυκα νερα ισως βρεις κατι. Τωρα τα 400 ευρω τα θεωρω λιγα εκτος αν πας σε σχετικα παλιο σπιτι. Επιπλωμενο δυσκολα θα βρεις τουλαχιστον με τοσα λεφτα.
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Ξέχασε το! Πηγαίντε σε κάποια άλλη περιοχή
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μη στεναχωριέσαι, στο Μαρούσι οι 8/10 αγγελίες είναι κάπως έτσι: Μαρούσι Κέντρο (26 λεπτά με τα πόδια από τον ηλεκτρικό) ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα 55 τμ (ημιυπόγειο) με απεριόρισταη θέα και κήπο, πάρκινγκ (θα βρείτε δεν είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή) , αυτόνομη θέρμανση (το σπίτι έχει κεντρική αλλά αφού δεν ανάβει κανείς θα διαλέξετε ότι θέλετε), ανακαινισμένο (το 2001) , χαμηλά κοινόχρηστα. Κατοικίδια δε γίνονται δεκτά (δε χωράνε άλλωστε) και τέλος αποθήκη 2τμ (στην ταράτσα). Τιμή 760 ευρώ συζητήσιμη (max 35 ευρώ κατω). Δύο ενοίκια εγγυήση. Και για όλα αυτά είμαι σίγουρος πως φταίνε οι μεσίτες, καθώς δεν νομίζω να υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να νοικιάσει σε αυτές τις τιμές, δηλαδή στα 800-900€ + , ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών. Όσα λεφτά και αν βγάζει μπορεί να πάρει δάνειο και να το αγοράσει, δε χρειάζεται να τα πετάει στον αέρα.
Mansora Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Άποψη μου είναι ότι οι περιοχές που κοιτάτε δεν βολεύουν ιδιαίτερα για τις δουλειές σας. Στη δουλειά θα σου παρέχουν e pass για την Αττική οδο ή θα πρέπει να τα πληρώνεις απ την τσέπη σου; Καλύτερα να βρείτε πιο κοντά στην εθνική οδο όπου προφανως θα κάνει στάση το υπηρεσιακό πούλμαν που θα πηγαίνει η γυναίκα σου στη δουλειά. Θα σου πρότεινα να δείτε Μεταμορφωση, Νεα Φιλαδέλφεια, Αγίους Αναργύρους, Μενιδι για να γλιτώνεις και Αττική οδο και χαμηλά στη Νεα Ιωνια . Για πιο βόρεια μπορείς να δεις Κρυονερι και νεα Κηφισιά χαμηλά προς εθνική. Μην κοιτάς μόνο από site θέλει ψάξιμο στις γειτονιές, να ρωτάς ψιλικατζίδικα φούρνους καφενεία κτλ γιατί πλέον είναι σπάνιο να βρεις ενοικιαστήριο σε κολώνα. 2
cumulus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, giotis1982 είπε Μη στεναχωριέσαι, στο Μαρούσι οι 8/10 αγγελίες είναι κάπως έτσι: Μαρούσι Κέντρο (26 λεπτά με τα πόδια από τον ηλεκτρικό) ενοικιάζεται επιπλωμένο διαμέρισμα 55 τμ (ημιυπόγειο) με απεριόρισταη θέα και κήπο, πάρκινγκ (θα βρείτε δεν είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή) , αυτόνομη θέρμανση (το σπίτι έχει κεντρική αλλά αφού δεν ανάβει κανείς θα διαλέξετε ότι θέλετε), ανακαινισμένο (το 2001) , χαμηλά κοινόχρηστα. Κατοικίδια δε γίνονται δεκτά (δε χωράνε άλλωστε) και τέλος αποθήκη 2τμ (στην ταράτσα). Τιμή 760 ευρώ συζητήσιμη (max 35 ευρώ κατω). Δύο ενοίκια εγγυήση. Και για όλα αυτά είμαι σίγουρος πως φταίνε οι μεσίτες, καθώς δεν νομίζω να υπάρχει σώφρων άνθρωπος που να νοικιάσει σε αυτές τις τιμές, δηλαδή στα 800-900€ + , ένα διαμέρισμα 100 τετραγωνικών. Όσα λεφτά και αν βγάζει μπορεί να πάρει δάνειο και να το αγοράσει, δε χρειάζεται να τα πετάει στον αέρα. Μου θυμιζεις αυτο που ειχα διαβασει 4 ημερες στην Σαντορινη 3 ατομα μονο 400 ευρω .Δυο ημερες να πας και δυο να γυρισεις. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από cumulus
pontez2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κατ΄αρχην οταν ζητάς, έστω και γκαρσονιέρα με πορτα ασφαλείας, αυτονομη φυσικο αέριο και καινουργια αλουμινια, το 400αρι ειναι στο νερό, ακόμα και αν μιλάμε για κάτω πατήσια. Στις περιοχές που ζητάς τα ενοικια ειναι απλησίαστα. Οι όποιες ευκαιρίες σε τετοιου ειδους σπίτια ειναι απο Γαλάτσι και κάτω, οπου και εκει γινεται παρέλαση μολις βρεθει ξενοικιαστο σπίτι τέτοιου επιπέδου. Φυσικά μπορείς απλά να κοιτάς για τις νέες αγγελίες που βγαινουν σε σάιτ τυπου χρυσή ευκαιρία και να κανονίζεις αμέσως ραντεβού, μήπως τυχεις σε καναν σπιτονοικοκύρη που τον ενδιαφέρει να βάλει έναν καλό άνθρωπο μέσα.
phanispal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Η κατάσταση στις αγγελίες είναι τραγελαφική. Κάτω από 600-700€ δε βρίσκεις κάτι αξιοπρεπές. 3
prometheas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φίλος μου νοικιάζει στα Μελίσσια τριάρι κατασκευής 2004, 90τμ με αυτόνομη θέρμανση και θέση πάρκινγκ (πυλωτή) προς 400 Ευρώ. Το εν λόγω προάστιο είναι άβολο για Airbnb (κακές συγκοινωνίες απομακρυσμένο από το κέντρο), και με προσεκτικό ψάξιμο υπάρχουν ευκαιρίες. Μειονέκτημα οι μετακινήσεις και η μικρή προσφορά σπιτιών.. και το κόστος θέρμανσης το χειμώνα. Στο Ανω Ηράκλειο (όχι κοντά σταθμό) υπάρχουν ευκαιρίες σε σπίτια 15-20 ετών αλλά θελει κυνήγι και σίγουρα όχι από μεσίτες Μαρούσι είναι πλέον εκτός πραγματικότητας Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από prometheas
prometheas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, phanispal είπε Πώς το βρήκε; Πόσο καιρό έψαχνε; Το βρήκε την εποχή που η κρίση ήταν στο μέγιστο (2013 αν θυμάμαι καλά) ψάχνοντας στην γειτονιά... Πάντως την μεγάλη ζημιά την έχει κάνει η Airbnb και ότι έφερε.. Νομίζω όμως οτι σύντομα θα εξορθολογιστεί η κατάσταση .. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από prometheas 2
pontez2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Το 2013, έβρισκες σε αυτές τις τιμές. Τωρα ειναι πάρα πολύ δυσκολο. Στη περιοχή που λες, τέτοια διαμερισματα δε πέφτουν κάτω απο 700 ευρω. Μαρουσι, κοντά στα Ανάβρυτα για οποιον ξέρει, διαμέρισμα 80 τετραγωνικων, 1977, χωρις γκαράζ, ανακαινισμένο εσωτερικά, με αυτονομία θέρμανσης, νοικιαστηκε χθες απο γνωστο μου στα 550 ευρω. Παρέλαση έκαναν απ εξω. Ειδε τουλάχιστον 40 άτομα και τελικά το έδωσε σε οικογένεια που του ζητησε συμβολαιο 5ετίας.
unforgiven Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Πιο πολύ θα βόλευε, όπως προειπώθηκε, κάποιο σπίτι κοντά στην ΕΟ, ακόμα και πιο βόρεια, αλλά όχι στα προάστια που ανέφερες. Χαλάνδρι, τουλάχιστον, που μένω, δεν θα βρεις κάτι μικρό, και τα ενοίκια είναι στον Θεό. Τρέμω αν χρειαστεί να αλλάξω σπίτι, γιατί όπως έχουν γίνει τα πράγματα, θα χρειαστώ τα διπλάσια για ένα αντίστοιχο με αυτό που μένω. 1
Ison_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Αν κάποιος έχει μια σταθερή (όσο μπορεί) δουλίτσα, δεν είναι πιο συμφέρον να αγοράσει το σπίτι και να ξεπληρώνει το δάνειο αντί για το νοίκι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα