leatherebel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα φόρουμ, Η οθόνη του λάπτοπ μου έγινε ξαφνικά πιο "φωτεινή"και νομίζω πως χειροτερεύει σε βαθμό να μη φαίνονται τα γράμματα. Επισυνάπτω snip shots. Τι συμβαίνει ρε παιδιά?
odystam Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δε νομίζω ότι μπορούμε να καταλάβουμε τη φωτεινότητα της οθόνης σου από screenshots
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μήπως να έβγαζες καμία φωτογραφία με το κινητό; Το screenshot δείχνει εντάξει, οπότε αν η οθόνη φωτίζει πολύ φταίει η ίδια η οθόνη. Από τα χειριστήρια του monitor δεν μπορείς να κάνεις κάτι ή είναι λάπτοπ και δεν έχει χειριστήρια; Αν είναι λάπτοπ δοκίμασε με τα κουμπιά φωτεινότητας πάνω στα F. Αν δεν αλλάζει μόνο με το F κράτα πατημένο και το Fn πλήκτρο ενώ πατάς το κουμπί φωτεινότητας.
leatherebel Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Όντως φωτο έπρεπε να βγάλω. Έκανα επανεκκίνηση κι έφτιαξε τώρα, αν το ξαναπάθει θ' ανεβάσω φωτο.
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Έχω δει παρόμοιο φαινόμενο σε παλαιότερες κάρτες γραφικών όπου μετά από κάποιο παιχνίδι ανέβαινε το gamma των γραφικών και η οθόνη φαινόταν σαν ξεπλυμένη και πολύ ασπρισμένη. Συνήθως έμπαινα στο control panel της vga και πατούσα reset to defaults ή κατέβαζα το gamma στο default. Ήταν θέμα drivers της vga.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα