amgamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους. ειμαι στη δυσαρεστη θεση να πω οτι μετα απο μια επιθεση malware Gantcrab 5.1 που σου κανει encrypted ολα τα αρχεια και αν δεν πληρωσεις το χακερ τα χανεις μια για παντα... σημερα ενω ειχα παει σε φορματ και καθαρο συστημα. καποιος χακαρε FB & paypal. μου εκανε 4 συναλλαγες χρεωνωντας τη πιστωτικη μου , η οποια δειχνει σε εκκρεμοτητα ακομα τις συναλλαγες. το paypal απο την αλλη δειχνει τις 2 ολοκληρωμενες ... με τη 1 να μου επιστρεφει χρηματα πισω. και τις αλλες 2 σε εκκρεμοτητα. εγω κατεργησα μονομιας τις καρτες μου απο τις τραπεζες. αλλαξα κωδικους σε Fb,paypal , mails προσπαθησα να reportaρω τις κινησεις που εγιναν στο paypal καποιες τις καταφερα καποιες δεν με αφηνει το συστημα. και αυριο θα παω στη τραπεζα για αμφισβητηση των συναλλαγων . υπαρχει καποιος να μου πει 2 πραγματα?τι αλλο να κανω? τα λεφτα που ολοκληρωθηκαν σαν συναλλαγη στο paypal θα τα παρω ποτε πισω? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από amgamer
ardi21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν νομιζω να εχεις να κανεις κατι αλλο αφου αλλαξες κωδικους και ακυρωσες τις καρτες. Θα τα παρεις σιγουρα πισω απο την τραπεζα. Επισης παντα 2-step verification σε σημαντικα site οπως paypal κτλ. Ποτε δεν εισαι σιγουρος (προσφατα διαβασα οτι καποιοι παρεκαμψαν το sms verification σε καποιες Ευρωπαικες τραπεζες...) αλλα σου δινει πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από ardi21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα