Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα την βοηθεια σας. πριν περίπου 20 μέρες έκανα εγκατάσταση τα windows 10 pro n. Τώρα κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή μου αναγράφει μήνυμα να ενεργοποιήσω τα windows. Πηγαίνω στις ρυθμίσεις, ζητάει το κλειδί. Βρήκα κάποιο που πιθανόν να είναι αλλά μου εμφανίζει μήνυμα : Δεν είναι δυνατή η ενεργοποίηση των Windows σε αυτήν τη συσκευή, επειδή δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο διακομιστή ενεργοποίησης του οργανισμού σας. Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο δικτυο του οργανισμού σας και δοκιμάστε ξανά. Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα με την ενεργοποίηση επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο υποστήριξης του οργανισμού σας. (0x8007007b). 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αύριο πρωί πάρε την Microsoft hellas τηλέφωνο κ σε 5 λεπτά θα ξέρεις τι ακριβώς χρειάζεται , εφόσον έχεις κλειδί. Αν δεν έχεις αγόρασε ένα με 10€ ή μετά τον γνωστό τρόπο

Δημοσ.

Έκανα φόρματ παιδιά, βρήκα από το ιντερνέτ και κατέβασα τα Windows 10, πριν μου απαντήσετε βρήκα κάποιο κλειδί και έκανα ενεργοποίηση... Θα έχω κάποιο θέμα στο μέλλον? Θέλω να ακούσω την γνώμη σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...