Προς το περιεχόμενο

[Powerbank] TP-Link TL-PB2600 @ 2.99 euro [ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://www.electrostudio.gr/product/21627/tp-link-powerbank-tl-pb2600-

Φθηνότερο και απο το φθηνότερο "noname" στο skroutz.gr που έχει και μικρότερη χωρητικότητα .

Μπορεί να έχει μόνο 1Α input και output αλλά η τιμή είναι πραγματικά χώμα για αυτό που προσφέρει για μια στιγμή ανάγκης .

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πάντως με το ζόρι βγάζει μια φόρτιση στα περισσότερα κινητά, όποιος θέλει κάτι πιο σοβαρό να δώσει κάνα 10ρικο παραπάνω....αλλά εννοείται για 3€ είναι τζάμπα, μπαταρίες AA να πάρεις πιο ακριβά θα σου βγούνε :P

Ισως πάρω ένα να το χω πάντα μαζί μου σε περίπτωση ανάγκης γιατί δε βρίσκω άλλο λόγο να έχεις τοσο μικρό PowerBank. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, odystam είπε

Πάντως με το ζόρι βγάζει μια φόρτιση στα περισσότερα κινητά, όποιος θέλει κάτι πιο σοβαρό να δώσει κάνα 10ρικο παραπάνω....αλλά εννοείται για 3€ είναι τζάμπα, μπαταρίες AA να πάρεις πιο ακριβά θα σου βγούνε :P

Ισως πάρω ένα να το χω πάντα μαζί μου σε περίπτωση ανάγκης γιατί δε βρίσκω άλλο λόγο να έχεις τοσο μικρό PowerBank. 

Ε ναι !  Για μια στιγμή ανάγκης να σου δώσει ένα 40-50 % (ίσως και παραπάνω) στην μπαταρία του κινητού είναι ότι πρέπει .  

Δημοσ.
3 minutes ago, odystam said:

Ναι ειναι μικρη η χωρητικοτητα πλεον. Αλλα και μονο που παιρνεις TP-Link με 3Ε, ειναι super.. 

Ωραιος @Dare-Devil !!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, odystam είπε

Με έναν καλό συντελεστή μετατροπής, βγάζει max γύρω στα 1700mAh. Οπότε απέχει πολύ από μια πλήρη φόρτιση για τη συντριπτική πλειοψηφία των κινητών που κυκλοφορούν σήμερα. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπολογίστε +5€ μεταφορικά για όσους είναι Αθήνα και +6€ για τους υπόλοιπους. Τελικά δε θα πάρω, δε λέει να πληρώσεις πιο ακριβά τα μεταφορικά απο το προϊόν :P

Επεξ/σία από odystam
  • Sad 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...