Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Για τα freesync monitors/nvidia ένα 90% δουλεύει κανονικά. Απλά θέλει cru για να ρίξετε το range στα 30. Στα υπόλοιπα παίζουν στα ίδια στο smoothness. Θέλει display port 1.2 

Για την δικια μου δε μου απαντησες ακομη... απο που βρηκες οτι ειναι συμβατη...? 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, billeiros είπε

Για την δικια μου δε μου απαντησες ακομη... απο που βρηκες οτι ειναι συμβατη...? 

Σου έστειλα φωτογραφία ρε συ πριν μια βδομάδα στο z370 θέμα που μιλούσαμε. Μάλλον δεν την είδες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

24" για QHD ανάλυση θεωρώ ότι είναι λίγες.

Επίσης είναι πολλά τα 350 ευρώ για 24άρι monitor και μάλιστα εκθεσιακό και μη μου πείτε για G-sync και τα συναφή καθώς βρίσκεις στα ίδια χρήματα καινούργιο την 27άρα του έκδοση με Freesync όπου πλέον θα υποστηρίζεται και από nvidia κάρτες. ;) 

https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html

1 ώρα πριν, Arkin είπε

Πολύ μεγάλο ppi 165hz εγγύηση Dell. Αν η απόσταση είναι 50 εκατοστά και κάτω την περνετε με κλειστά μάτια εφόσον σας διαβεβαιωσουν ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση αν και εκθεσιακη. 

κανονικα μονο αν η αποσταση θεασης ειναι κατω απο 50 εκ.

παραπανω αφηστε το.

απο τους 80 και ανω αποκλειεται καποιος να δει διαφορα απο 1080p σε games ταινιες κτλ

τσαμπα θα επιβαρυνει τη καρτα γραφικων η μεγαλυτερη αναλυση.

η μονο χρησιμοτητα που μπορω να δω πανω απο 50 ποντους ειναι σε productivity σεναριο, με πιο πολυ desktop real estate και παλι επιφυλασσομαι.

εννοειται οτι καποιος μετα θα πει τι λε ρε εγω ανετα βλεπω τρελη διαφορα και στο 1 μετρο

απαντηση.

Spoiler

Bionic Woman: Great Adventures | The Bionic Wiki | FANDOM powered ...

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Έτσι ακριβώς είναι η απόσταση παίζει μείζον ρόλο στην ανάλυση οθόνης. 

Ένα παράδειγμα. Πάρτε μια 24ara 640x480 οθόνη και μια 24ara 4k οθόνη και καθίστε στα 3 μέτρα βλέποντας ίδιο περιεχόμενο. Διαφορά καμια. Όσο πιο κοντά και όσο πιο μεγάλη διαγώνιο τόσο πιο μεγάλη ανάλυση θέλουμε. 

• Like 1
Δημοσ.

Γούστα είναι παιδιά αυτά γούστα... Ο αδερφός μου έχει μια monitor-tv samsung 32'' full hd curved kai sta 50 cm εμένα μκυ φαίνεται κομπλέ 🤣🤣🤣 αλλά για πολύωρο gaming 27αρα μαξ και 24αρα το ελάχιστο. 

Δημοσ.

Επειδή έκανα έρευνα αγοράς αυτές τις μέρες για την συγκεκριμένη όλα τα κομμάτια που έχει είναι εκθεσιακά η τιμή ξεκινούσε από 400€ χωρίς να έχει κάνει ενημέρωση ούτε στο site ούτε τηλεφωνικά μόνο σε κατάστημα και τα revision A00 κατασκευή 2016 άμα δεν κάνω λάθος ...σπρώχνει ότι μένει στο ράφι... Συν της άλλης το DOA 7 ημερών δεν καλύπτει το colour banding και τα bad gradients από τα οποία υποφέρει το συγκεκριμένο μόνιτορ. Καλές αγορές

Δημοσ.

Εκθεσιακο με αυτα τα χαρακτηριστικα στα 350Ε?

Καλα σας λεει ο @lionheart75 οτι δεν αξιζει,οταν παιζει η S2719DGF που ειναι μοντελο του 19(το της προσφορας ειναι του 16 με τα απειρα προβληματα που εχουν αυτο και το 27αρι της dell και το μοντελο του 19 δε τα εχει).Στα 165hz το 2719 δε το εχω δοκιμασει ομολογω αλλα στα 155 παιζει απροβληματιστα,αφου εχει απο μονο του επιλογη.

Οσο για το εαν παιζει σε nvidia καρτες,βουαλα

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Ej9mOe5NamLldpfyFfXrqvLMZP-aG2Zi1su7QzPRNJY/edit#gid=0

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Arkin είπε

Για τα freesync monitors/nvidia ένα 90% δουλεύει κανονικά. Απλά θέλει cru για να ρίξετε το range στα 32. Στα υπόλοιπα παίζουν στα ίδια στο smoothness. Θέλει display port 1.2 

Fixed. αν θέλετε να δουλεύει σωστά το lfc 

Δημοσ.

Τι ειναι το LFC? Ανοιξα το Doc αρχειο αλλα εχει ορους που δεν τους καταλαβαινει καποιος που δεν εχει γνωσεις.

Δημοσ.

Παιδιά επειδή πήγα χτες Κωτσόβολο στα Χανιά κ την είδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΘΕΣΙΑΚΗ είναι 165hz κ το g sync δεν θα δουλέψει σε όλες τις οθόνες αλλά σε 14 από όσες κυκλοφορούν

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...