Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/site/computing/monitors/177617-dell-s2417dg-qhd-165hz-24-with-nvidia-g-sync-gaming 349 ευρω στον κωτσοβολο σε πολλα καταστηματα. διαθεσιμη μονο για αγορα απο κει

Σκρουτζ απο 439

https://www.skroutz.gr/s/10351322/Dell-S2417DG.html

Δε γνωριζω αν ειναι εκθεσιακη

Επεξ/σία από billeiros
  • Like 4
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καποτε ειχα παρει ενα εκθεσιακο ipad απο κωτσοβολο. Με ειχαν διαβεβαιωσει πως η εγγυηση τρεχει απο τη στιγμη της αγορας. για την οθονη δε γνωριζω. 

Δημοσ.

24" για QHD ανάλυση θεωρώ ότι είναι λίγες.

Επίσης είναι πολλά τα 350 ευρώ για 24άρι monitor και μάλιστα εκθεσιακό και μη μου πείτε για G-sync και τα συναφή καθώς βρίσκεις στα ίδια χρήματα καινούργιο την 27άρα του έκδοση με Freesync όπου πλέον θα υποστηρίζεται και από nvidia κάρτες. ;) 

https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html

• Like 6
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

24" για QHD ανάλυση θεωρώ ότι είναι λίγες.

Επίσης είναι πολλά τα 350 ευρώ για 24άρι monitor και μάλιστα εκθεσιακό και μη μου πείτε για G-sync και τα συναφή καθώς βρίσκεις στα ίδια χρήματα καινούργιο την 27άρα του έκδοση με Freesync όπου πλέον θα υποστηρίζεται και από nvidia κάρτες. ;) 

https://www.skroutz.gr/s/15928533/Dell-S2719DGF.html

Το freesync δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει απρόβληματιστα. Αν δε σ αρεσει προσπερασε την. Μπορει καποιος να βοηθηθει. επισης αυτη που εβαλες ειναι  και 144hz

Επεξ/σία από billeiros
Δημοσ.

Πολύ μεγάλο ppi 165hz εγγύηση Dell. Αν η απόσταση είναι 50 εκατοστά και κάτω την περνετε με κλειστά μάτια εφόσον σας διαβεβαιωσουν ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση αν και εκθεσιακη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

Το freesync δεν ειναι σιγουρο οτι θα δουλεψει απρόβληματιστα. Αν δε σ αρεσει προσπερασε την. Μπορει καποιος να βοηθηθει. επισης αυτη που εβαλες ειναι tn και 144hz

Και η δικιά σου TN είναι και ξαναλέω, 350 ευρώ για 24άρι εκθεσιακό Monitor? Έλεος

1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Πολύ μεγάλο ppi 165hz εγγύηση Dell. Αν η απόσταση είναι 50 εκατοστά και κάτω την περνετε με κλειστά μάτια εφόσον σας διαβεβαιωσουν ότι έχει 3 χρόνια εγγύηση αν και εκθεσιακη. 

Και η 27άρα που έβαλα ίδια ακριβώς είναι. Το ίδιο Monitor 144Hz με 165Ηz max. Απλά είναι freesync. Ποιος ο λόγος να πάει κάποιος σε 24άρα και όχι σε 27άρα με τα ίδια χαρακτηριστικά και τα ίδια χρήματα, την στιγμή μάλιστα που η μικρή είναι εκθεσιακή και η μεγάλη καινούργια; 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν την είχα δει αυτή που έβαλες. Όντως αξίζει παραπάνω εφόσον πηγαίνει 165 και αυτή. Και ως freesync δουλεύει και με amd και με nvidia κάρτες. Πολύ σωστός εδω

TN είναι τα 2 165αρια

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εχει βαλει λαθος specs ο κωτσοβολος. Σαν 165  και ips τη διαφημιζει

Γιαυτό πριν κάνουμε copy paste από σελίδες το ψάχνουμε λίγο. Ειλικρινά φιλικά στο λέω αυτό. :) 

Τα ίδια monitor ακριβώς είναι απλά αν δεις η έκδοση freesync έχει το γράμμα F στο τέλος. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Γιαυτό πριν κάνουμε copy paste από σελίδες το ψάχνουμε λίγο. Ειλικρινά φιλικά στο λέω αυτό. :) 

Τα ίδια monitor ακριβώς είναι απλά αν δεις η έκδοση freesync έχει το γράμμα F στο τέλος. 

και παλι ομως το sync στις οθονες δεν ειναι το ιδιο. η g sync εκδοση ειναι εφοδιασμενη με g sync εξοπλισμο.Αν δε δουλεψει καλα σε καποιον αυτη που προτεινεις και αναβοσβηνει η οθονη θα του ζητησεις συγνωμη μετα? μην προτεινεις για να προτεινεις αν δεν εχεις δοκιμασει κατι. Ψαξου πρωτα να μην παρεις κοσμο στο λαιμο σου. ελαχιστα μοντελα δουλευουν καλα με free sync

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billeiros είπε

Εχει βαλει λαθος specs ο κωτσοβολος. Σαν 165  και ips τη διαφημιζει

165ΗΖ είναι απλά δεν είναι ips αλλά TN. 

Όμως από όσο ξέρω και η 27άρα φτάνει τόσο, μπορεί να μας διαφωτίσει ο Dante που την έχει. :) 

• Like 1
Δημοσ.

Για τα freesync monitors/nvidia ένα 90% δουλεύει κανονικά. Απλά θέλει cru για να ρίξετε το range στα 30. Στα υπόλοιπα παίζουν στα ίδια στο smoothness. Θέλει display port 1.2 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, billeiros είπε

και παλι ομως το sync στις οθονες δεν ειναι το ιδιο. η g sync εκδοση ειναι εφοδιασμενη με g sync εξοπλισμο.Αν δε δουλεψει καλα σε καποιον αυτη που προτεινεις και αναβοσβηνει η οθονη θα του ζητησεις συγνωμη μετα? μην προτεινεις για να προτεινεις αν δεν εχεις δοκιμασει κατι. Ψαξου πρωτα να μην παρεις κοσμο στο λαιμο σου. ελαχιστα μοντελα δουλευουν καλα με free sync

Οκ δεν το συνεχίζω άλλο. Είπα την γνώμη μου με στοιχεία, από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Μην γράφεις ότι να ναι λοιπόν, δεν επιδιώκω να πάρω κανένα στον λαιμό μου, το αντίθετο. ;) 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, lionheart75 είπε

Οκ δεν το συνεχίζω άλλο. Είπα την γνώμη μου με στοιχεία, από κει και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει.

Μην γράφεις ότι να ναι λοιπόν, δεν επιδιώκω να πάρω κανένα στον λαιμό μου, το αντίθετο. ;) 

Το τι βολευει τον καθενα ειναι υποκειμενικο. για σενα οι 24 ιντσες μπορει να ειναι λιγες. για αλλον οχι. η ουσια ειναι οτι αποτελει προσφορα συγκριτικα με την τιμη που παιζει. αυτο μονο. το αν αξιζει η οχι ειναι αλλο θεμα. καποιος που την εψαχνε θα επωφεληθει απο την τιμη. 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...