Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mourouzis2005 είπε

Ναι, ακριβώς. Ένας τύπος, πήγε στην Ινδία και πέθανε από νόσο Crohn ενώ έχει κρυπτονομίσματα αξίας 190 εκατομμυρίων που κανείς δεν μπορεί να αποκτήσει, και τα οποία περιήλθαν στην κατοχή του μέσω πυραμίδας Πόντσι. Φιλάκια σας στέλνει και εσάς που σας έκλεψε και εσάς που διαβάζετε την είδηση.

Πως φαίνεται ο γνώστης.

• Like 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Παντως ειναι τραγικο που ανθρωποι πεθαινουν και εσεις κανετε χαβαλε.. 2019.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/7884172

και απο γριππη πεθαινουν παρα πολλοι φιλε μου, οχι φετος αλλα παντα.

αν διαβασεις μια ειδηση οτι ο x ceo πεθανε απο γριππη και εξαιτιας αυτου χιλιαδες ανθρωποι εχασαν ενα τεραστιο ποσο, να κατσεις να πενθησεις τη ματαιοτητα της ζωης...

imo πολυ πιθανοτερο ο τυπος πληρωσε το κατιτις σε κανα 2 λερες γιατρους/ιατροδικαστες/πλαστικους και τωρα ειναι στα φιτζι με τα λεφτα.

ειτε θα ανακτηθει ο κωδικος και αυτο το εκαναν με στοχο manipulation/ διαφημιση.

οπως και να το κανεις ειναι αστειο  οτι ενα πιστωτικο ιδρυμα τοσων εκατομμυριων, κρεμονταν κυριολεκτικα απ τη ζωη ενος ανθρωπου.

και για μενα  ειναι highly unlikely εως αποκλειεται. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, cambo99 είπε

Σε λίγα χρόνια ποιος θα θυμάται!

Οι οικογενειαρχες που εχασαν τα παντα προφανως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εεε το λαμογιο !!!!!!! και τωρα τα δικα μου 1000btc , 2000 eth και κατι αλλα ψιλα που ειχα εκει ποιος θα μου τα σπασει που τα χρειαζομαι για το ΠΣΚ με το γκομενακι  οεο ??????????

επισης συμφωνα με ΑΠΟΛΥΤΑ ασφαλεις πληροφοριες ο τυπος εκανε εγχειριση αλλαγης πρωσοπου και φυλου και παλι συμφωνα ,με  ΑΠΟΛΥΤΑ εξακριβωμενες πληροφοριες κυκλοφορει στην Αθηνα ... οι φωτογραφιες εχουν ηδη διαρευσει και κανουν τον γυρο του διαδικτυου με το πως ηταν και το πως εγινε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

τττττ.jpg

Επεξ/σία από tolis29
Δημοσ.

Ειναι και αυτή υπόθεση σαν την λίστα Λαγκάρντ που 'έχασε' το στικάκι ο Βενιζέλος. Βλέπω να το βλέπουμε ταινία τα επόμενα χρόνια 

• Thanks 2
Δημοσ.

Οταν καταλαβει ο κοσμος οτι ολα γυρω του ειναι μια καλοστημενη μπιζνα εις βαρος του τοτε τα πραματα θα αρχισουν να πηγαινουν καλυτερα.Ομως κοιμομαστε με τα τσαρουχια και καποιοι πλουτιζουν στις πλατες του κοσμακη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ έχω 2 ερωτήσεις:
1) Τα δικαστήρια (= το κακό το σύστημα) γιατί να ασχοληθεί με την υπόθεση; Το bitcoin και ΣΙΑ δεν διαφημίζουν ότι δεν ελέγχονται από το σύστημα κτλ κτλ γιατί το σύστημα ασχολείται με αυτό;

2) Αν κάνω εγώ μια συναλλαγή με κάποιον, δεν μαθαίνω το ID του πορτοφολιού του; Αυτομάτως δεν μπορώ να δω όλο το ιστορικό και το balance του πορτοφολιού του και τις μελλοντικές κινήσεις του; Τι σόι ανωνυμία είναι αυτή;
Αυτό το ρωτάω με αφορμή τις "έρευνες" του κατά πόσο τα πορτοφόλια του ανταλλακτηρίου είχαν αυτά τα ποσά και ότι πλέον τα παρακολουθούν και βλέπουν ότι γίνονται συναλλαγές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...