MrPanozzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω εδώ και 12 χρόνια περίπου έναν αριθμό What's up. Πριν από δύο χρόνια είχα ένα Redmi 4 prime και μετά από κάτι μήνες πήρα και ένα δεύτερο νούμερο CU. Για πάρα πολλούς μήνες στο 80% των περιπτώσεων είχα σήμα Ε. Μιλάμε για μέσα στην Αθήνα, όχι σε κάνα βουνό ή καμία απόμακρη παραλία. Στα περισσότερα σημεία που είχα 4G με την Cosmote, με Vodafone είχα Ε. Είχα ψιλοασχοληθει λίγο τότε, είχα πάρει και την Vodafone κλπ και λέγανε ότι δεν βλέπουν κάποιο πρόβλημα. Εν τω μεταξύ είχα δοκιμάσει να αλλάξω και θέσεις στις sim μήπως είχε κάποιο θέμα το κινητό και πάλι τίποτα. Παράλληλα δεν είχα πιάσει ποτέ 4G αλλά δεν με είχε απασχολήσει κιόλας γιατί ουσιαστικά πάλευα να πιάσω ένα ταπεινό H+ και ούτε. Μετά από κάποιους μήνες και ενώ έχω σταματήσει να το ψάχνω μου έρχεται μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε το 4G στον αριθμό σας κλπ. Από τότε μπορώ να πω ότι η κατάσταση βελτιώθηκε σε σημαντικό βαθμό χωρίς βέβαια και πάλι το σήμα E να είναι ένα σπάνιο φαινόμενο. Ταυτόχρονα όλον αυτόν τον καιρό, ο πατέρας μου σε ένα moto G3 16gb είχε επίσης CU, σήμα καμπάνα και κατά 90% σχεδόν παντού 4G. Οπότε κι εγώ είχα αρχίσει να ψιλιαζομαι ότι φταίει η sim και θα λυθεί το πρόβλημα με μια καινούρια, που ευτυχώς όμως δεν πήγα να βγάλω ποτέ. Έτσι, μια μέρα και ενώ είμαστε στο χωριό εκεί που καθόμαστε βλέπω εγώ E στο redmi 4 prime, ο πατέρας μου 4G στο moto g3. Βγάζουμε τις sim και τις αλλάζουμε επί τόπου. Ε μια χαρά σήμα 4G η κάρτα μου στο moto g3 και του πατέρα μου στο δικό μου redmi 4 prime σήμα Ε. Αφού έγινε αντίστοιχη δοκιμή άλλες 2-3 φορές, λέω ε εντάξει το συγκεκριμένο κινητό έχει θέμα με τη Vodafone πρέπει να το αποδεχτώ. Οπότε παίρνω πριν κάτι μήνες το Redmi note 5 και πέρα από τη χαρά του καινούριου κινητού κλπ, είχα και την χαρά ότι τι καλά επιτέλους θα έχω και σήμα στη Vodafone. Αμ δε. Τελικά και σε αυτό το κινητό η κατάσταση είναι η ίδια, όπως πριν. Όχι το 80-90% με σήμα Ε όπως ήταν στην αρχή, αλλά γενικά εμφανίζεται πολύ συχνά το ρημαδι και κάθομαι και γυρνάω συνέχεια τα δεδομένα στην Cosmote όταν χρειάζομαι κάτι και δεν λέει να πιάσει. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος αντίστοιχο πρόβλημα με Xiaomi και κάρτες Vodafone ή μόνο εγώ; Υπάρχει περίπτωση να φταίει όντως η συγκεκριμένη sim τελικά; Και αν ναι πως στο Motorola έπιανε καμπάνα 4G στο ίδιο σημείο που στο Xiaomi είχα σταθερό Ε για πολλές ώρες ;
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Αυτό που θα ρωτήσω είναι αν τα κινητά είναι global version.
MrPanozzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, chios είπε Αυτό που θα ρωτήσω είναι αν τα κινητά είναι global version. Και τα δύο κινητά, ήταν από infoquest. Οκ το γνώριζα ότι Redmi 4 orime δεν είχε την 800αρα αλλά δεν νομίζω ότι αυτό δικαιολογεί το σχεδόν μόνιμο E. Θα το καταλάβαινα αν δεν έπιανε το 4G και είχα μόνο H+, αλλά Ε;
darksoul93 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Προσωπικα σε mix 2 και redmi note 5 επιανα κανονικα 4g με vodafone
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Όχι δεν δικαιολογειται, στις ρυθμίσεις το έχεις 4g;
MrPanozzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μάλλον δεν το έχω εξηγήσει πολύ καλά. Πιάνω 4G με την Vodafone (πλέον), αλλά ταυτόχρονα πολύ συχνά με πετάει σε E, σε σημεία που αν γυρίσω τα δεδομένα σε Cosmote έχω κανονικά 4G. Δεν πρόκειται για τον βαθμό που γινόταν παλιά (πριν ενεργοποιηθεί το 4G στην sim) που είχα σχεδόν παντού Ε, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει και είναι σπαστικό εκεί που το χρειάζεσαι και κάνεις κάτι να σε πετάει σε Ε και να κάθεσαι να αλλάζεις σε Cosmote για να μπορείς να μπεις ίντερνετ.
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μπορεί να λέω βλακιες αλλά μήπως είναι προβληματική η sim;; με την πρώτη ευκαιρία κάνε μια αλλαγή με καινούργια 5-7€ έχει.
MrPanozzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, chios είπε Μπορεί να λέω βλακιες αλλά μήπως είναι προβληματική η sim;; με την πρώτη ευκαιρία κάνε μια αλλαγή με καινούργια 5-7€ έχει. Αυτό είχα σκεφτεί κι εγω, αλλά η ίδια Sim στο Motorola του πατέρα μου έπιανε κανονικά 4G ακριβώς στο ίδιο σημείο που στο Xiaomi είχα Ε για αυτό δεν μπορώ να βγάλω άκρη.
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα δικτύου. Στο Redmi Note 5 που έχει η γυναίκα μου με Cosmote έχει κανονικά 4G . Βέβαια σε μερικές περιπτώσεις χάνεται αλλά μετά από λίγο επανέρχεται. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
MrPanozzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Για σήμα γενικά, για ομιλία κλπ μπορώ να πω ότι έχω καλύτερη κάλυψη από την Vodafone, παρά από την Cosmote. Στο συχνό σήμα Ε και στο ίντερνετ είναι το θέμα στην Vodafone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα