Προς το περιεχόμενο

Σπάσιμο κωδικού

ikillyourdream

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα γκαις ήθελα μια μικρή βοήθεια πως μπορώ να σπάσω το κωδικό του ρούτερ στη δουλειά μου;;; 

Η έστω κάποιο τρόπο ξεκλείδωμα μοτίβου χιαομι.

Μας άλλαξαν το κωδικό και δεν μπορούμε να δούμε νετφλιξ δεν περνάει η ώρα με τίποτα!!

Βγαίνει η δουλειά μια χαρά το αφεντικό είναι Μαλακας.

• Thanks 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

17 λεπτά πριν, asmilon είπε

Απο περιεργεια τι δουλεια βγαινει καλα με το ενα ματι στο Netflix και το αλλο στο αν σας παιρνει πρεφα το αφεντικο;

Δεν μπορώ να σου πω αλλά θα σου πω ότι κοιμόμαστε κιόλας και δουλεύουμε ταυτόχρονα και μπροστά στα αφεντικά.

Απλά τώρα είναι περίεργη φάση και δεν θέλει να έχουμε όλοι μας το κεφάλι πάνω από το κινητό.

Που το μόνο που καταφέρνει είναι να μου καίει μβ

• Confused 1

Εύκολο είναι. Αλλάζεις δουλειά και άρα αλλάζεις και αφεντικό.

Στη επόμενη δουλειά σου ρώτα αν μπορείς να βλέπεις netflix ταυτόχρονα πριν σε πάρουν.

• Like 2

1 ώρα πριν, ikillyourdream είπε

Καλησπέρα γκαις ήθελα μια μικρή βοήθεια πως μπορώ να σπάσω το κωδικό του ρούτερ στη δουλειά μου;;; 

Μας άλλαξαν το κωδικό και δεν μπορούμε να δούμε νετφλιξ δεν περνάει η ώρα με τίποτα!!

ψάξε για brute force attack router  και θα βρεις μπόλικα.

btw πολλοί περίεργοι είστε εδώ στο ινσόμνια και ρωτάτε τι δουλειά κάνουμε, ξέρετε τι λέει ένα ρητό curiosity killed the cat.

https://www.raymond.cc/blog/how-to-reset-routers-password/

https://null-byte.wonderhowto.com/forum/router-login-brute-force-0166168/

σωστή δουλειά γίνεται μόνο μέσα απο kali (linux distro for penetration testers) ;)

• Like 3
  • Thanks 1

42 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

btw πολλοί περίεργοι είστε εδώ στο ινσόμνια και ρωτάτε τι δουλειά κάνουμε, ξέρετε τι λέει ένα ρητό curiosity killed the cat.

σωστή δουλειά γίνεται μόνο μέσα απο kali (linux distro for penetration testers) ;)

εγω που πειραματιζουν στο ρουτερ μου με το hydra δεν το καταφερα ποτε :(

47 λεπτά πριν, Χάρης Μυλωνίδης είπε

Ωραία θα το τσεκαρω γίνεται μέσω κινητού σωστά;

2 ώρες πριν, ikillyourdream είπε

Τζαμπα  θα χασεις τον χρονο σου, ειναι πρακτικα αδυνατο να σπασεις κωδικο που αλλαχτηκε.Ειδικα οταν δεν ξερεις συγκεκριμενο αριθμο ψηφιων, αν χρησιμοποιει γραμματα, συμβολα....Αστο ουτε με  υπερυπολογιστη δεν το σπας, ποσο μαλλον απο κινητο(αν καταλαβα καλα)!!!!

• Like 3

51 λεπτά πριν, chsam είπε

Τζαμπα  θα χασεις τον χρονο σου, ειναι πρακτικα αδυνατο να σπασεις κωδικο που αλλαχτηκε.Ειδικα οταν δεν ξερεις συγκεκριμενο αριθμο ψηφιων, αν χρησιμοποιει γραμματα, συμβολα....Αστο ουτε με  υπερυπολογιστη δεν το σπας, ποσο μαλλον απο κινητο(αν καταλαβα καλα)!!!!

Τουλαχιστον ομως θα εχει με κατι να ασχολειται για να περναει η ωρα...

• Like 3
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, ikillyourdream είπε

4 ώρες πριν, ikillyourdream είπε

Δεν μπορώ να σου πω αλλά θα σου πω ότι κοιμόμαστε κιόλας και δουλεύουμε ταυτόχρονα και μπροστά στα αφεντικά.

Απλά τώρα είναι περίεργη φάση και δεν θέλει να έχουμε όλοι μας το κεφάλι πάνω από το κινητό.

Που το μόνο που καταφέρνει είναι να μου καίει μβ

Το αφεντικό ειναι λακαμας γιατί δε σας αφήνει να βλέπετε netflix, εντάξει το ακουσαμε κι αυτό.

Δεν ξερω τι δουλεια κάνετε (και δε με νοιάζει), αλλά εχετε σκεφτεί οτι μπορει να "εκοψε" την προσβαση γιατί ξεζουμίζατε το δίκτυο; Ιδεες ρίχνω αλλά αν ισχύει αυτό και ειναι τετοιες οι συνθήκες δουλειας, μπορειτε να του ζητήσετε να σας στήσει ένα access point (ή δευτερο wifi) με περιορισμένο bandwidth χωρις να γονατιζει ολη τη γραμμη. Αν το προσεγγισετε σωστα και δεν εχετε γραμμή χωμα, δε βλεπω λογο να το αρνηθει. Μετά όμως μην ανοιξεις αλλο θεμα οτι θες να βλέπεις σε fullHD αντι για SD. 

Προταση μου μη χασεις χρόνο με σπασιματα γιατί ειναι πολύ πιο δυσκολο και χρονοβορο απο οσο ελπιζεις ΣΥΝ οτι γρηγορα θα το πάρει πρεφα και απλά θα αλλαξει τον κωδικο (φτου κι απο την αρχη). 

• Like 1

4 ώρες πριν, isay είπε

Το αφεντικό ειναι λακαμας γιατί δε σας αφήνει να βλέπετε netflix, εντάξει το ακουσαμε κι αυτό.

Δεν ξερω τι δουλεια κάνετε (και δε με νοιάζει), αλλά εχετε σκεφτεί οτι μπορει να "εκοψε" την προσβαση γιατί ξεζουμίζατε το δίκτυο; Ιδεες ρίχνω αλλά αν ισχύει αυτό και ειναι τετοιες οι συνθήκες δουλειας, μπορειτε να του ζητήσετε να σας στήσει ένα access point (ή δευτερο wifi) με περιορισμένο bandwidth χωρις να γονατιζει ολη τη γραμμη. Αν το προσεγγισετε σωστα και δεν εχετε γραμμή χωμα, δε βλεπω λογο να το αρνηθει. Μετά όμως μην ανοιξεις αλλο θεμα οτι θες να βλέπεις σε fullHD αντι για SD. 

Προταση μου μη χασεις χρόνο με σπασιματα γιατί ειναι πολύ πιο δυσκολο και χρονοβορο απο οσο ελπιζεις ΣΥΝ οτι γρηγορα θα το πάρει πρεφα και απλά θα αλλαξει τον κωδικο (φτου κι απο την αρχη). 

ναι ειναι λακαμας και πολλα επιθετα οχι για αυτο το λογο του νετ αλλα για αλλους προσωπικους λογους που γνωριζω εγω και οσοι ειμαστε εκει μεσα.
Ζητησα τροπο ωστε να στασω το κωδικο δεν ζητησα την γνωμη σας πανω στη δουλεια η στην υπερασπιση τριτου προσωπου που εντελει δεν σας κοφτει.
οχι δεν το δινει γιατι ειναι κομπλεξικος και κακος ανθρωπος και ουτε θελω να του πω.
Τωρα αποκτησε εξουσια μετα απο 50 χρονια για να σου δωσω να καταλαβεις.

• Like 1

9 ώρες πριν, ikillyourdream είπε

μέσω κινητού κοίτα αυτές τις εφαρμογές.

Καλό θα ήταν πάντως να το συζητήσεις μαζί του να σας δώσει τον κωδικό με περιορισμένο bandwidth.

Για να το έχει κλειδώσει θα έχει τους λόγους του 😛

14 ώρες πριν, ikillyourdream είπε

Βιογραφικά που στέλνουμε;

5 ώρες πριν, ikillyourdream είπε

ναι ειναι λακαμας και πολλα επιθετα οχι για αυτο το λογο του νετ αλλα για αλλους προσωπικους λογους που γνωριζω εγω και οσοι ειμαστε εκει μεσα.
Ζητησα τροπο ωστε να στασω το κωδικο δεν ζητησα την γνωμη σας πανω στη δουλεια η στην υπερασπιση τριτου προσωπου που εντελει δεν σας κοφτει.
οχι δεν το δινει γιατι ειναι κομπλεξικος και κακος ανθρωπος και ουτε θελω να του πω.
Τωρα αποκτησε εξουσια μετα απο 50 χρονια για να σου δωσω να καταλαβεις.

ρε φίλε γιατί δεν παραιτείσαι;;;κάτσε σπιτι σου στον καναπέ και δες όσο νετφλιξ και τσόντες θες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...