Προς το περιεχόμενο

Μαυρη οθονη αλλα εχιε ηχο κανονικα

Dragora24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 ώρες πριν, giorgos2187 είπε

Κάνω κι εγώ μια επική ανασκαφή του θέματος. Σε τηλεόραση lg 10ετιας περίπου, δεν είναι ούτε καν smart, εκεί που βλέπεις, σβήνει η εικόνα ΚΑΙ το πάνελ αλλα ο ήχος συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Το έκανε τυχαία πριν μερικές μέρες μια φορά και δούλεψε κανονικά. Τις τελευταίες δυο μέρες το κάνει πιο συχνά όμως. Αν τη σβήσεις από το κοντρολερ και την ξανά ανάψεις παίζει κανονικά. Μέχρι να ξανασβησει το πάνελ. Καμία ιδέα;

Και σε Σαμσουγκ δεκαετιας (οχι σμαρτ) μια απ τα ιδια.Ειμαι σχεδον ετοιμος να την πεταξω .

Ποτε το κανει ποτε οχι.Ευτυχως τις περισσοτερες φορες παιζει και γλιτωνει το πεταμα.Εκτος των αλλων εχει και καμενα πιξελ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, osfp1978 είπε

Και σε Σαμσουγκ δεκαετιας (οχι σμαρτ) μια απ τα ιδια.Ειμαι σχεδον ετοιμος να την πεταξω .

Ποτε το κανει ποτε οχι.Ευτυχως τις περισσοτερες φορες παιζει και γλιτωνει το πεταμα.Εκτος των αλλων εχει και καμενα πιξελ.

LED η με λαμπες CCFL ειναι?

23 ώρες πριν, giorgos2187 είπε

Κάνω κι εγώ μια επική ανασκαφή του θέματος. Σε τηλεόραση lg 10ετιας περίπου, δεν είναι ούτε καν smart, εκεί που βλέπεις, σβήνει η εικόνα ΚΑΙ το πάνελ αλλα ο ήχος συνεχίζει να δουλεύει κανονικά. Το έκανε τυχαία πριν μερικές μέρες μια φορά και δούλεψε κανονικά. Τις τελευταίες δυο μέρες το κάνει πιο συχνά όμως. Αν τη σβήσεις από το κοντρολερ και την ξανά ανάψεις παίζει κανονικά. Μέχρι να ξανασβησει το πάνελ. Καμία ιδέα;

LED ή με λάμπες είναι και η δικια σου?

• Like 1

Από την στιγμή που οι τηλεοράσεις είναι 10ετίας (2012-13) είναι πολύ δύσκολο να έχει λάμπες (ccfl). Το πιθανότερο είναι να είναι με led. 

Δώστε μοντέλο των τηλεοράσεων για να δούμε αν είναι led ή ccfl.

Ότι και να είναι επισκευάζονται "σχετικά" εύκολα με την αλλαγή των led ή των ccfl ακόμα και από εσάς τους ίδιους.Το διαδίκτυο είναι γεμάτο με βίντεο - οδηγούς για την αλλαγή των led ή των ccfl σε τηλεοράσεις.

Απλά θέλει μεγάλη προσοχή γιατί το panel είναι πολύ εύθραυστο και μπορεί να σπάσει.

• Like 1

Δες εδώ στον Γκάγκα τις ταινίες led που χρειάζεσαι και εδώ στο κανάλι του Dr. Android το video - οδηγό για την αλλαγή τους.

Αν "πιάνουν" τα χέρια σου και το τολμήσεις θα σου βγει γύρω στα 60 Ευρώ.

Καλή επιτυχία και μεγάλη προσοχή στο panel. Είναι πολύ εύθραυστο και αν σπάσει τηλεόραση τέλος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, giorgos2187 είπε

Led νομίζω είναι η δική μου. LG LB5500 42αρα @afm @Giorgos85thess

Στη δικη σου, μαλλον ειναι το κυκλωμα απο το boosteraki που κανει τα ~100V+ που θελουν τα led. Μαλλον το πυκνωτακι θα τα εφτυσε.

Δινω περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι κατι στο κυκλωμα παρα τα led μεσα...

Πηγαινε την σε τεχνικο καλυτερα πριν την ανοιξεις. 

Επεξ/σία από Giorgos85thess

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...