Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αγαπητά μέλη. Θέλει φίλος μου να αγοράσει pc για gaming για το γιο του 12χρονων. Γενικά ξέρω 5 πράματα γιαυτό και δε θα σας κουράσω πολύ Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποιο cpu μαξ 350€  -400€ για gaming. Intel η AMD. (γέρνω λίγο προς intel η αλήθεια είναι)

Γενικά θα παίζει βαρια gmaes σε 1080 60hz. 

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• Confused 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

Μόνο cpu θέλει? Τα άλλα τα έχει δλδ? 

12 χρόνων, βαριά παιχνίδια. 

350 με 400 μόνο για τον επεξεργαστή ή γενικά για όλο το σύστημά γιατί έτσι όπως τα λες απορώ κιόλας. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος, απλά κάνεις κάτι σαν γκάλοπ για το ποιο brand επεξεργαστή θεωρούμε καλύτερο σε gaming. Κανονικά δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση (έτσι κι αλλιώς) γιατί ένας υπολογιστής είναι το σύνολο των εξαρτημάτων του. Μπορεί να έχεις δηλαδή έναν i9 των 1000 ευρώ αλλά overall να κάνεις το σύστημά σου σκ@τ@ επειδή τα υπολοιπα components δεν ταιριάζουν.

Αν θες απόλυτη απάντηση τότε... γενικά ένας intel είναι πιο δυνατός σε gaming από τον αντίστοιχο amd του ΑΛΛΑ συνήθως τα αντίστοιχα χρήματα που χρειάζεται ο intel μπορεί να μην αξίζουν τον κόπο.

Όπως και να έχει καλό είναι να μας πεις από τι θα αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα για να δούμε

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Stamer είπε

Αν δεν κάνω λάθος, απλά κάνεις κάτι σαν γκάλοπ για το ποιο brand επεξεργαστή θεωρούμε καλύτερο σε gaming. Κανονικά δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση (έτσι κι αλλιώς) γιατί ένας υπολογιστής είναι το σύνολο των εξαρτημάτων του. Μπορεί να έχεις δηλαδή έναν i9 των 1000 ευρώ αλλά overall να κάνεις το σύστημά σου σκ@τ@ επειδή τα υπολοιπα components δεν ταιριάζουν.

Αν θες απόλυτη απάντηση τότε... γενικά ένας intel είναι πιο δυνατός σε gaming από τον αντίστοιχο amd του ΑΛΛΑ συνήθως τα αντίστοιχα χρήματα που χρειάζεται ο intel μπορεί να μην αξίζουν τον κόπο.

Όπως και να έχει καλό είναι να μας πεις από τι θα αποτελείται το υπόλοιπο σύστημα για να δούμε

Αν είναι όμως για σύστημα 400 μαξ ο ryzen 2400G είναι μονόδρομος λόγο των ενσωματωμένον γραφικών είναι ποιο δυνατό από της intel i3 8100 αλλά με λίγα λόγια κλείνει προς build όπως. 

Ryzen 2400G

B450 mobo msi/asrock 

DDR4 3000-3200 mhz 8GB gskill/corsair 

Ssd 120/hdd 1tb

Psu 550w(future upgrade με gpu) 

Και ένα απλό κουτάκι

ΥΓ. Αν είναι για 350 με 400 μόνο επεξεργαστής ας περιμένει την σειρά 3ΧΧΧ Ryzen

Επεξ/σία από LIGHT1NG
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Αν είναι όμως για σύστημα 400 μαξ ο ryzen 2400G είναι μονόδρομος λόγο των ενσωματωμένον γραφικών είναι ποιο δυνατό από της intel i3 8100 αλλά με λίγα λόγια κλείνει προς build όπως. 

Ryzen 2400G

B450 mobo msi/asrock 

DDR4 3000-3200 mhz 8GB gskill/corsair 

Ssd 120/hdd 1tb

Psu 550w(future upgrade με gpu) 

Και ένα απλό κουτάκι

ΥΓ. Αν είναι για 350 με 400 μόνο επεξεργαστής ας περιμένει την σειρά 3ΧΧΧ Ryzen

Εμένα μου φαίνεται οτι γράφει ξεκάθαρα μόνο για cpu τα 350-400, όχι για ολόκληρο το σύστημα

edit: ...αν και τώρα που το ξαναδιαβάζω είμαι απλά confused :P

Επεξ/σία από Stamer
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Εμένα μου φαίνεται οτι γράφει ξεκάθαρα μόνο για cpu τα 350-400, όχι για ολόκληρο το σύστημα

Εγώ ένα έχω να πω κολοφαρδο το πιτσιρικη αν έχει cpu 350-400€  εμένα το 1ο pc στα 7 μου ήταν με έναν pentium και γραφικών μια 32 ή 64 mb nvidia 😂😂και έπαιζα τα μαμε32 🤣🤣🤣

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

Εγώ ένα έχω να πω κολοφαρδο το πιτσιρικη αν έχει cpu 350-400€  εμένα το 1ο pc στα 7 μου ήταν με έναν pentium και γραφικών μια 32 ή 64 mb nvidia 😂😂και έπαιζα τα μαμε32 🤣🤣🤣

Θεός ήσουν! Εμένα αν θυμάμαι καλά η πρώτη μου ήταν αυτή (EGA 64 KB):
1920px-IBM_EGA_card.jpg

...ή μήπως ήταν CGA? Δεν θυμάμαι αλλά στο ms dos που υπήρχε τότε μόνο ήταν μια χαρά :P

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Stamer είπε

Θεός ήσουν! Εμένα αν θυμάμαι καλά η πρώτη μου ήταν αυτή (EGA 64 KB😞
1920px-IBM_EGA_card.jpg

...ή μήπως ήταν CGA? Δεν θυμάμαι αλλά στο ms dos που υπήρχε τότε μόνο ήταν μια χαρά :P

Ασε ασε τοπ χαχαχα θυμάμαι μετά από κάτι χρόνια αφού είχα ένα άλλο λάπτοπ το είχα φτιάξει μέσα για να σηκώνει το lineage 2 για να παίζω με 4 παράθυρα χαχα

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερες! Ναι το πιστιρικι ειναι κολωφαρδο αστα τα ξερω. Και εγω με pemtium ξεκινησα.

Το μαξ budget ειναι 1200€

Λοιπον δεν εχω καταληξει ακομα στα υπολοιπα πραγματα καθως σκαλωνω λιγο  στο cpu απλα τωρα ψαχνομαι.

Δε θα σας ποσταρω μαρκες απλα χοντρικα γιατι απλα δεν εχουμε καταληξει οπως ειπα.

Cpu: ?????

Mobo: Αν καταληξω σε cpu βλεπουμε και το mobo. Εννοειται overcloack δεν μας ενδιαφερει.

Ram: DDR4-16 giga

GPU: Λεω να παω για την Radeon RX 590 8 GIGA. (Αν εχετε καποια καλυτερη πειτε μου)

SSD: 250 giga

Hdd: 1 Tb

PSU: https://www.skroutz.gr/s/11226449/Thermaltake-Madrid-850W-Gold.html

Κουτι ακομα δεν εχω καθησει να βρω.

Επεξ/σία από Zergoulini
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Zergoulini είπε

Καλησπερες! Ναι το πιστιρικι ειναι κολωφαρδο αστα τα ξερω. Και εγω με pemtium ξεκινησα.

Το μαξ budget ειναι 1200€

Λοιπον δεν εχω καταληξει ακομα στα υπολοιπα πραγματα καθως σκαλωνω λιγο  στο cpu απλα τωρα ψαχνομαι.

Δε θα σας ποσταρω μαρκες απλα χοντρικα γιατι απλα δεν εχουμε καταληξει οπως ειπα.

Cpu: ?????

Mobo: Αν καταληξω σε cpu βλεπουμε και το mobo. Εννοειται overcloack δεν μας ενδιαφερει.

Ram: DDR4-16 giga

GPU: Λεω να παω για την Radeon RX 590 8 GIGA. (Αν εχετε καποια καλυτερη πειτε μου)

SSD: 250 giga

Hdd: 1 Tb

PSU: https://www.skroutz.gr/s/11226449/Thermaltake-Madrid-850W-Gold.html

Κουτι ακομα δεν εχω καθησει να βρω.

monitor υπάρχει δηλαδή? γιατί βλέπω θα είναι πολύ δυνατό αν ειναι μόνο για κουτί τα 1200.

νομίζω με έναν 2600Χ ryzen μιας και είναι gaming είναι ΤΟΠ και να δώσουμε μια έμφαση σε GPU πχ RTX 2070.

Δημοσ.

Σορρυ παιδια μολις με πηρε ο πατερας του και λεει οτι το budget ειναι στα 1000 ευρω. Πιστευω να μη με ξαναπαρει και να μου πει λιγοτερο. Τον βλεπω τον μικρο μετα να παιρνει ταμπλετ απο public 60€. :D

Budged 1000 μονο για κουτι. Μονιτορ εχει.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zergoulini είπε

Σορρυ παιδια μολις με πηρε ο πατερας του και λεει οτι το budget ειναι στα 1000 ευρω. Πιστευω να μη με ξαναπαρει και να μου πει λιγοτερο. Τον βλεπω τον μικρο μετα να παιρνει ταμπλετ απο public 60€. :D

Budged 1000 μονο για κουτι. Μονιτορ εχει.

ωραία, το κουτί θα το μοντάρης εσύ ή οχι γιατι βλέπω Γιαννένα και μαλλον πρεπει να τα βρουμε από ένα καταστημα λογο μεταφορικών

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...