evts Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Στις 14/1/2020 στις 6:20 ΜΜ, ifaist είπε Αν και δεν εβαλα, προτιμησα ssd , αν ανοιξεις το καπακι μετα δεν εχει καποια δυσκολια. Κατω απο τα λαστιχα - ποδαρακια εχει καποιες βιδες , μετα ειναι τα πλαστικα κλιψακια που κρατανε το καπακι. Με μια πλαστικη καρτα , πενα κιθαρας , το καταλληλο πλαστικο εργαλειο για να μην πληγωσεις τα πλαστικα του λαπτοπ το ανοιγεις σχετικα ευκολα. Στην περίπτωση του SSD έχει καπάκι και μπαίνει εύκολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ifaist Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, gousgounakos είπε Στην περίπτωση του SSD έχει καπάκι και μπαίνει εύκολα; Το εχω αφησει στο χωριο και δε το εχω μπροστα μου. Στο λαπτοπ εβαλα μνημη +4GB , Εβγαλα το dvd-rom και το εκανα εξωτερικο με usb, k στην θεση του εβαλα τον 1tera σκληρο με τον οποιο ηρθε το λαπτοπ. Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω δεν εχει εξτρα καπακι για ευκολια αλλαγης του σκληρου. Αλλα νταξ, δεν ειναι κατι δυσκολο. Σου προτεινω να το κανεις ετσι να δεις και πως ανοιγει για τυχον εσωτερικο καθαρισμο του στο μελλον κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα