otello_gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Το παιχνίδι είναι πολύ καλο απ όλες τις απόψεις. Εντύπωση μου προκάλεσε το ποσο smooth είναι το gameplay του και το σύστημα pingαρισματος που έχει, καθώς μπορείς να παίξεις ολόκληρο παιχνίδι με άριστη συνεννόηση χωρίς να μιλήσεις. Είναι κάτι που πρέπει να υιοθετήσουν και τα υπόλοιπα του είδους. Επίσης το ότι έχει 3 man squad και 60 παίχτες αντί για 100 που έχουν τα υπόλοιπα BR, αν και στην αρχή μου κακοφάνηκε, στην πορεία κατάλαβα πόσο σοφή επιλογή έκαναν, καθώς ακόμα και να μείνεις μόνος κατεβάζεις πολύ πιο εύκολα 3 παρα 4 που έχουν τα υπόλοιπα παιχνίδια. Όσο για τους 60 παίχτες κάνουν τα ματς πιο γρήγορα και έτσι δεν έχεις εκείνη την αίσθηση απογοητευσης όταν εφτασες πχ στην 5αδα και δεν πήρες win. Μικρό παράπονο έχω στο art style του χάρτη του παιχνιδιού, αν και λειτουργεί εξαιρετικά στο gameplay του παιχνιδιού, θα ήθελα να κινείται σε διαφορετικά μονοπάτια (βλ Blackout) και επίσης στη σχεδίαση και την αίσθηση των όπλων. Αν και το shooting του έχει φοβερή ακρίβεια τα όπλα του μου φαίνονται χοντροκομμένα και ανεμπνευστα και χάνουν λίγο σε αίσθηση σε σχέση με τα υπόλοιπα br, άλλο είναι να κάνεις headshot με kar98 ή paladin και άλλο με triple take. Την κατάσταση βέβαια όσον αφορά το εικαστικό κομμάτι την σώζουν ορισμένα skins, ειδικά μερικά που προστέθηκαν με το battle pass.
ison Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2019 Λεω να προσπαθησω για apex predator αυτη την season ειμαι ηδη κοντα στο plat 3...υπαρχει κανα team που να ψαχνει 3ο (ps4)...δυστηχως δεν μπορω να μιλαω Mic αλλα παιζω πολυ με Ping (καμια φορα το θεωρω και καλυτερο απο το να φωναζει ο αλλος στα αυτια σου...). ΥΓ τελειωσα diamond 4 την προηγουμενο Season δεν ειχα κουραγιο μετα το grind με randoms για apex pred.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα