Sir_Teraflop Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Το αναφέρανε οι devs εν ειδή spoiler ήδη.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Το κατέβασε στο PS4 ο αδερφός μου,βάλαμε 1-2 αγώνες.Οταν κάναμε death δεν μας έβγαζε respawn.Πρέπει να περιμένεις να σε βγάλει respawn κάποιος απο τους άλλους 2 συμπαίχτες του squad;Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να σε βγάλει respawn;
Arisjr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το κατέβασε στο PS4 ο αδερφός μου,βάλαμε 1-2 αγώνες.Οταν κάναμε death δεν μας έβγαζε respawn.Πρέπει να περιμένεις να σε βγάλει respawn κάποιος απο τους άλλους 2 συμπαίχτες του squad;Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να σε βγάλει respawn; Πρέπει να πάρεις το Μπάνερ από τον νεκρό και να πας σε ένα πράσινο που έχει στο χαρτί έτσι κανείς ρεσπαουν arisjr1994 pc add 1
chrisgewrgi Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Τοσο ωραιο παιχνιδι και το ξαναλεω το χαντακωνει random team.επαιξα μολις 5 παιχνιδια στο xbox για να μου κατσει ενα με 2 αλλους που να νιωθουν λιγο.δεν ειμαι ο απολυτος κιλερας.μετριος προς κακος παικτης ειμαι αλλα ρε πουστη μου να μην βρισκεις να συνεργαστεις.ο ενας να φευγει απο εδω ο αλλος απο εκει,να βλεπει ο αλλος ολοκληρο squad μακρια και να τρεχει σαν τρελος μονος του να παει να το φαει λες και ειναι ο rambo 2 χωρις οι αλλοι 2 να εχουμε δει κατι.αποτελεσμα dead αυτος και εμεις να τρεχουμε να τον μαζεψουμε και να μας περιμενουν καραουλι οι αλλοι.απορω πως ακομα δεν εχουν κοψει τον κολο τους οι developers να το φτιαξουν και σολο.θα φυγει πολυ κοσμος που δεν παιζει με φιλους. 2
postfire Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 ακουσα οτι ετοιμαζουν να βαλουν και σολο 1
greed Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Τοσο ωραιο παιχνιδι και το ξαναλεω το χαντακωνει random team.επαιξα μολις 5 παιχνιδια στο xbox για να μου κατσει ενα με 2 αλλους που να νιωθουν λιγο.δεν ειμαι ο απολυτος κιλερας.μετριος προς κακος παικτης ειμαι αλλα ρε πουστη μου να μην βρισκεις να συνεργαστεις.ο ενας να φευγει απο εδω ο αλλος απο εκει,να βλεπει ο αλλος ολοκληρο squad μακρια και να τρεχει σαν τρελος μονος του να παει να το φαει λες και ειναι ο rambo 2 χωρις οι αλλοι 2 να εχουμε δει κατι.αποτελεσμα dead αυτος και εμεις να τρεχουμε να τον μαζεψουμε και να μας περιμενουν καραουλι οι αλλοι.απορω πως ακομα δεν εχουν κοψει τον κολο τους οι developers να το φτιαξουν και σολο.θα φυγει πολυ κοσμος που δεν παιζει με φιλους. Στείλε μου του gametag σου να παίξουμε μαζί αν θες. Και εγώ το ίδιο παράπονο έχω. Addαρα δύο ξένους και παίξαμε λίγο πιο ανθρώπινα αλλά και πάλι δεν υπήρχε και καμία τρελή επικοινωνία αφού δεν είχαν Μικ.
xarisxaris1 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2019 παιδες οποιος ψηνεται για κανα duo στο apex καντε με add Vealoli90
dorinpro Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Όλα τα achievements unlock μου έμενε μόνο για να φτάσω λενελ 50 Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό.
blackdeagle Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Πολύ καλό, θα το ρίξει το fortnite.. ήδη μετράει 50 εκατομμύρια εγγραφές.
nightwalker1990 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Το ότι δεν θέλει συνδρομή είναι + για εμένα και μου έκανε εντύπωση λέω, θυμάμαι μου λήγει η συνδρομή μήπως έγινε κάτι λάθος? Κλειδωμένο σε 60fps (ps4 pro 50" 4K) αφού δεν μου το σήκωσε η gpu μου κι έφαγα crash στο 1ο λεπτό.. Πολύ δυνατός τίτλος, αυτό με τα random teams +μφωνώ. Όποιος θέλει να μαζευτούμε να παίξουμε σε lobby ας στείλει το psn του!!
Vasilius Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 παιχνιδάρα σαν και αυτό, Free, almost bugless, with lots of skill and balls, έχει 3 pages replies ? 1
greed Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Και αυτές βλέπω να διαγράφονται. Έχουν αρχίσει να μπαίνουν πιτσιρίκια που τρολλαρουν. 2 ή 3/10 είναι σοβαρά παιχνίδια. Όλα τα άλλα απλά σπάσιμο.
chrisgewrgi Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Και αυτο γινεται απο τι ειδα μονο στις κονσολες...προσφατα μετακομισα στο pc και ολα τα mats ειναι λες και παιζεις με 40αρηδες.που μαλλον ετσι θα νε.στο xbox μου ειχαν σπασει τα νευρα σε πολλα ματς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα