Προς το περιεχόμενο

Apex Legends

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το κατέβασε στο PS4 ο αδερφός μου,βάλαμε 1-2 αγώνες.Οταν κάναμε death δεν μας έβγαζε respawn.Πρέπει να περιμένεις να σε βγάλει respawn κάποιος απο τους άλλους 2 συμπαίχτες του squad;Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να σε βγάλει respawn;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το κατέβασε στο PS4 ο αδερφός μου,βάλαμε 1-2 αγώνες.Οταν κάναμε death δεν μας έβγαζε respawn.Πρέπει να περιμένεις να σε βγάλει respawn κάποιος απο τους άλλους 2 συμπαίχτες του squad;Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να σε βγάλει respawn;

Πρέπει να πάρεις το Μπάνερ από τον νεκρό και να πας σε ένα πράσινο που έχει στο χαρτί έτσι κανείς ρεσπαουν arisjr1994 pc add

• Thanks 1
Δημοσ.

Τοσο ωραιο παιχνιδι και το ξαναλεω το χαντακωνει random team.επαιξα μολις 5 παιχνιδια στο xbox για να μου κατσει ενα με 2 αλλους που να νιωθουν λιγο.δεν ειμαι ο απολυτος κιλερας.μετριος προς κακος παικτης ειμαι αλλα ρε πουστη μου να μην βρισκεις να συνεργαστεις.ο ενας να φευγει απο εδω ο αλλος απο εκει,να βλεπει ο αλλος ολοκληρο squad μακρια και να τρεχει σαν τρελος μονος του να παει να το φαει λες και ειναι ο rambo 2  χωρις οι αλλοι 2 να εχουμε δει κατι.αποτελεσμα dead αυτος και εμεις να τρεχουμε να τον μαζεψουμε και να μας περιμενουν καραουλι οι αλλοι.απορω πως ακομα δεν εχουν κοψει τον κολο τους οι developers να το φτιαξουν και σολο.θα φυγει πολυ κοσμος που δεν παιζει με φιλους.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε

Τοσο ωραιο παιχνιδι και το ξαναλεω το χαντακωνει random team.επαιξα μολις 5 παιχνιδια στο xbox για να μου κατσει ενα με 2 αλλους που να νιωθουν λιγο.δεν ειμαι ο απολυτος κιλερας.μετριος προς κακος παικτης ειμαι αλλα ρε πουστη μου να μην βρισκεις να συνεργαστεις.ο ενας να φευγει απο εδω ο αλλος απο εκει,να βλεπει ο αλλος ολοκληρο squad μακρια και να τρεχει σαν τρελος μονος του να παει να το φαει λες και ειναι ο rambo 2  χωρις οι αλλοι 2 να εχουμε δει κατι.αποτελεσμα dead αυτος και εμεις να τρεχουμε να τον μαζεψουμε και να μας περιμενουν καραουλι οι αλλοι.απορω πως ακομα δεν εχουν κοψει τον κολο τους οι developers να το φτιαξουν και σολο.θα φυγει πολυ κοσμος που δεν παιζει με φιλους.

Στείλε μου του gametag σου να παίξουμε μαζί αν θες. Και εγώ το ίδιο παράπονο έχω. Addαρα δύο ξένους και παίξαμε λίγο πιο ανθρώπινα αλλά και πάλι δεν υπήρχε και καμία τρελή επικοινωνία αφού δεν είχαν Μικ.

Δημοσ.

Το ότι δεν θέλει συνδρομή είναι + για εμένα και μου έκανε εντύπωση λέω, θυμάμαι μου λήγει η συνδρομή μήπως έγινε κάτι λάθος? Κλειδωμένο σε 60fps  (ps4 pro 50" 4K) αφού δεν μου το σήκωσε η gpu μου κι έφαγα crash στο 1ο λεπτό.. Πολύ δυνατός τίτλος, αυτό με τα random teams +μφωνώ. Όποιος θέλει να μαζευτούμε να παίξουμε σε lobby ας στείλει το psn του!!

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και αυτές βλέπω να διαγράφονται. Έχουν αρχίσει να μπαίνουν πιτσιρίκια που τρολλαρουν. 2 ή 3/10 είναι σοβαρά παιχνίδια. Όλα τα άλλα απλά σπάσιμο.

Δημοσ.

Και αυτο γινεται απο τι ειδα μονο στις κονσολες...προσφατα μετακομισα στο pc και ολα τα mats ειναι λες και παιζεις με 40αρηδες.που μαλλον ετσι θα νε.στο xbox μου ειχαν σπασει τα νευρα σε πολλα ματς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...