chrisgewrgi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Το παιχνιδι εχει αυτο το κατι που σε τραβαει να παιζεις το ενα ματς πισω απο το αλλο.εχει κατι το οποιο δεν το εχουν πολλα παιχνιδια των 59.90 οπως το black out του bo4 που δεν το παιξα καν.
jon_pallis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Το παιχνιδι εχει αυτο το κατι που σε τραβαει να παιζεις το ενα ματς πισω απο το αλλο.εχει κατι το οποιο δεν το εχουν πολλα παιχνιδια των 59.90 οπως το black out του bo4 που δεν το παιξα καν. Προφανώς το βασικό είναι το ότι είναι free. Δεν κοστίζει τίποτε να το δοκιμάσει κάποιος. Είναι αρκετά fast paced και διαχειρίζεται πολύ ωραία την επικοινωνία μεταξυ αγνωστων team mates 1
red1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδή μου άρεσε, και επειδή δεν μπορώ να παίζω με randoms ομαδικά παιχνίδια, όποιοι κύριοι (άνω των 30 😁) ενδιαφέρονται ας στείλουν Π.Μ για να ανταλλάξουμε gamertags/ID's. Για χαλαρό παίξιμο χωρίς νεύρα, καταστάσεις στρατηγείου και βρισίδια ανα 3 κλάσματα του δευτερολέπτου YΓ: Είμαι σε PS4 Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από red1
chrisgewrgi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, red1 είπε Επειδή μου άρεσε, και επειδή δεν μπορώ να παίζω με randoms ομαδικά παιχνίδια, όποιοι κύριοι (άνω των 30 😁) ενδιαφέρονται ας στείλουν Π.Μ για να ανταλλάξουμε gamertags/ID's. Για χαλαρό παίξιμο χωρίς νεύρα, καταστάσεις στρατηγείου και βρισίδια ανα 3 κλάσματα του δευτερολέπτου YΓ: Είμαι σε PS4 Και ομως μου κινει την περιεργεια πως συνεργαζονται ετσι ολα τα ατομα που εχω πετυχει στο xbox.μου εχει κανει εντυπωση αυτο.ισως δεν εχουν μπει ακομα πολλα πιτσιρικια; τι να πω δεν ξερω.παντος το κολπακι με το να εχουν βαλει οδηγο την ωρα που πεφτεις απο το αεροπλανο ειναι και ενα κλειδι της επιτυχιας για συνεργασια στην ομαδα.οι πιο πολλοι εκει σκορπιζονται στα αλλα παιχνιδια.
red1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Και ομως μου κινει την περιεργεια πως συνεργαζονται ετσι ολα τα ατομα που εχω πετυχει στο xbox.μου εχει κανει εντυπωση αυτο.ισως δεν εχουν μπει ακομα πολλα πιτσιρικια; τι να πω δεν ξερω.παντος το κολπακι με το να εχουν βαλει οδηγο την ωρα που πεφτεις απο το αεροπλανο ειναι και ενα κλειδι της επιτυχιας για συνεργασια στην ομαδα.οι πιο πολλοι εκει σκορπιζονται στα αλλα παιχνιδια. Chris, το σύστημα ping-αρίσματος του παιχνδιού είναι πολύ καλό (μπορείς να μαρκάρεις τα πάντα, απο εχθρό, μέχρι σφαίρες, όπλα, ακόμα και τη γενική/ευρύτερη περιοχή του εχθρού οταν δέχεσαι πυρά). Οσο καλό και να είναι όμως, δεν είναι μικρόφωνο καθώς δεν είναι άμεσος τρόπος επικοινωνίας όσο αυτός. Κρίνοντας απο...τις αρλούμπες που ακούω απο τα ηχεία μου πάντως, πιτσιρικαρία (ευτυχώς ή δυστυχώς) έχει ήδη αρκετή 😁 Είναι αυτο που είπες πάντως, δεν μπορείς να παίξεις μονο ενα round, είναι άκρως εθιστικό, το αστείο είναι πως τα battle royale συνήθως τα σιχαινόμουν αλλά σ'αυτό, λίγο τα 60fps, λίγο τα καταπληκτικά controls (Respawn λέμε), λίγο ο ωραίος και δυναμικός ήχος και...δένει το (παροιμιακό) γλυκό Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από red1
Edel Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 παιδιά το θέμα είναι να μην έχει Άραβες. Αν έχει Άραβες gg, η τοξικότητα θα πάει στο Θεό πάλι
dinos234 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ πάλι νομίζω πως είμαι ο μόνος που δεν με ενθουσίασε τόσο αλλά δεν έπαιξα πολύ για να έχω ολοκληρωμένη άποψη.
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Το κατεβασε κανεις στο one x? Ενω μου δειχνει 32gb στο store νομιζω κατεβασε 26.
Sir_Teraflop Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χεχε - γουστάρω: https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2019/02/08/apex-legends-just-hit-10-million-players-in-72-hours-beating-fortnites-record/#3f2952a15687 Πάρτε pop-corn και απολαύστε την σφαγή Το Battle Royale των BR παιχνιδιών. 9 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Το κατεβασε κανεις στο one x? Ενω μου δειχνει 32gb στο store νομιζω κατεβασε 26. Θα το βάλω σε λίγο να κατέβει - γιατί έχεις κάποιο πρόβλημα? Μπορεί να είναι λάθος αυτό αναγράφεται στο Store. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από Sir_Teraflop 1
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε Χεχε - γουστάρω: https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2019/02/08/apex-legends-just-hit-10-million-players-in-72-hours-beating-fortnites-record/#3f2952a15687 Πάρτε pop-corn και απολαύστε την σφαγή Θα το βάλω σε λίγο να κατέβει - γιατί έχεις κάποιο πρόβλημα? Μπορεί να είναι λάθος αυτό αναγράφεται στο Store. Οχι αλλα ειμαι περιεργος.μηπως δεν κατεβασε τιποτα αρχεια για το x και ειναι για το νορμαλ.
Sir_Teraflop Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Θα το βάλω και εγώ να κατέβει και θα σου στείλω τι κατέβασε. Απλά βαριέμαι τρελά τώρα να κουνηθώ.
chrisgewrgi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε Θα το βάλω και εγώ να κατέβει και θα σου στείλω τι κατέβασε. Απλά βαριέμαι τρελά τώρα να κουνηθώ.
Sir_Teraflop Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Βρήκα την απάντηση στο Era από τον καναπέ: 25 κάτι είναι αλλά το Installation απαιτεί 32 που λες γιατί τα χρειάζεται για το άπλωμα - αποσυμπίεση των αρχείων. Makes Sense Τι προσθέτει X1X enhanced ξέρεις? 1
Sir_Teraflop Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Οχι αλλα ειμαι περιεργος.μηπως δεν κατεβασε τιποτα αρχεια για το x και ειναι για το νορμαλ. Και εμένα 25.26 GB μου κατέβασε
chrisgewrgi Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Πρεπει να βγει και solo και duo γιατι καμια φορα δεν παλευεται με random ψυχασθενεις.. Να λουταρεις σταματας και εξαφανιζονται 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα