medical Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2004 Thanks se olous... Sto AVE imoun palia melos exo kapia xronia na pao .... tha pao ayrio.... Thanks...
GothicCrusader Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Πάντως όσοι μένετε Παγκράτι, υπάρχει και το dvd store. Είναι πάνω στην Υμμητού μετά το village center στον απέναντι δρόμο. Εχεί και εκεί τα πάντα απο τηλεοπτικές σειρές, και όχι μόνο! λοιπόν τελικά το video club έχει πράγματι άπειρα πράγματα! όσοι πιστοί προσέλθετε, αξίζει σίγουρα τον χρόνο να πάτε εκεί που να βγούν και τα dual layer:)
Bourdoulas Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Sto AVE ayta einai gia enoikiasi h gia agora?
mindtrapper Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 se xalandri, marousi i kentro kanena magazi me dvd box angel, buffy, alias, 24, ktl yparxei?
mindtrapper Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 pou sto pagrati kai pos to lene mate?? apo times leei tipota i symferei apo play.com?
Toufas Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2004 na sou po times den thimame den itan akrivos pantos o lakis opos eipe kai o theoritikos: Πάντως όσοι μένετε Παγκράτι, υπάρχει και το dvd store. Είναι πάνω στην Υμμητού μετά το village center στον απέναντι δρόμο. Εχεί και εκεί τα πάντα απο τηλεοπτικές σειρές, και όχι μόνο! einai kai kalo paidi o idioktitis
Dreamstorm Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2005 Επαναφέρω το θέμα, στην λεωφόρο Πεντέλης ύψος Πολυδρόσου, βρήκα: Star Trek Tos (και τις 3 seasons, ) και φυσικά έγινε χαμός Sex and the city 5η,6η season Friends όλα και φυσικα 24, simpsons. Pm για λεπτομέρειες, ειδικά το trek δεν το έχω δει κάπου αλλού για ενοικίαση.
avenger Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2005 opos eipe kai o theoritikos: Πάντως όσοι μένετε Παγκράτι, υπάρχει και το dvd store To dvd store δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο.Οι τύποι έχουν τα πάντα,ότι έχει βγει σε σειρές σε dvd.Θυμάμαι είχαν τη 3η σαιζον του 24 την ίδια μέρα που είχε κυκλοφορήσει προς ενοικίαση.Φυσικά γίνεται χαμός αφού πλακώνουν όλες οι γύρω περιοχές να νοικιάσουν.Επίσης φέρνουν και πολύ πράγμα σε ζώνη 1..Όσο για το οριτζιναλ τρεκ και το video club απέναντι απο το village παγκρατίου έχει και τις 3 σαιζόν για ενοικίαση.
iparou Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2005 Ξέρει κανείς ρε παιδιά αν στο DVD Store στο Παγκράτι ή σε κάποιο άλλο video club έχει έρθει η 4η season του CSI ή τo CSI Miami ? Τhnaks.
nikp52 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Μακαρι να υπαρχει και για Θεσσαλονικη κατι τετοιο. Μεχρι στιγμης εχω βρει ενα seven στη Βουλγαρη που εχει Star Trek TNG αλλα μονο 2 σεζον, την 2η και 3η (χωρις υποτιτλους).an xeri kapoios tainies kales komodies na gelame.oxi mavres komodies as anakinosi kapoies tha mas kanei poli kalo
georgeadams Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2005 Πολύ μεγάλη ποικιλία σε σειρές (24, Alias, CSI, Friends, Stargate, X-Files, Buffy, κλπ κλπ κλπ) έχει και το Imagine στην Άνω Γλυφάδα (Γούναρη 194). Μου έκανε μάλιστα εντύπωση που όταν πήγα να γραφτώ, μου είπαν πως μιας και μένω μακριά (Ηλιούπολη) έχω μια επιπλέον μέρα καθυστέρησης δωρεάν
qspock Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Star trek TOS προς ενοικιαση εχω δει σε Video Club Θεσσαλονικης. TNG (με εξαιρεση το seven που αναφερω παραπανω), DS9 η Voyager πουθενα. Παιζει ρολο οτι (μονο) το TOS το βγαλανε με ελληνικους υποτιτλους φανταζομαι...
iparou Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2005 Πολύ μεγάλη ποικιλία σε σειρές (24' date=' Alias, CSI, Friends, Stargate, X-Files, Buffy, κλπ κλπ κλπ) έχει και το Imagine στην Άνω Γλυφάδα (Γούναρη 194). Μου έκανε μάλιστα εντύπωση που όταν πήγα να γραφτώ, μου είπαν πως μιας και μένω μακριά (Ηλιούπολη) έχω μια επιπλέον μέρα καθυστέρησης δωρεάν [/quote'] Θέλω να πιστέυω ότι στο συγκεκριμένο video club έχω χτίσει τουλάχιστον 1-2 τοίχους !!! Πρέπει να έχω νοικιάσει μαζί με τις 2 αδερφές μου γύρω στις 2000 ταινίες από εκεί, μέσα σε διάστημα 4μισι χρόνων !!!! Μπορεί και να λέω λίγες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.