Προς το περιεχόμενο

kserei kaneis VIDEOCLUB me DVD scifi seires Startrek,ktl...

medical

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως όσοι μένετε Παγκράτι, υπάρχει και το dvd store. Είναι πάνω στην Υμμητού μετά το village center στον απέναντι δρόμο. Εχεί και εκεί τα πάντα απο τηλεοπτικές σειρές, και όχι μόνο!

λοιπόν τελικά το video club έχει πράγματι άπειρα πράγματα!:)

όσοι πιστοί προσέλθετε, αξίζει σίγουρα τον χρόνο να πάτε εκεί

που να βγούν και τα dual layer:)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

na sou po times den thimame den itan akrivos pantos o lakis

opos eipe kai o theoritikos: Πάντως όσοι μένετε Παγκράτι, υπάρχει και το dvd store. Είναι πάνω στην Υμμητού μετά το village center στον απέναντι δρόμο. Εχεί και εκεί τα πάντα απο τηλεοπτικές σειρές, και όχι μόνο!

einai kai kalo paidi o idioktitis

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θέμα, στην λεωφόρο Πεντέλης ύψος Πολυδρόσου, βρήκα:

Star Trek Tos (και τις 3 seasons, :shock: :D ) και φυσικά έγινε χαμός :)

Sex and the city 5η,6η season

Friends όλα και φυσικα 24, simpsons.

Pm για λεπτομέρειες, ειδικά το trek δεν το έχω δει κάπου αλλού για ενοικίαση. :)

Δημοσ.
opos eipe kai o theoritikos: Πάντως όσοι μένετε Παγκράτι, υπάρχει και το dvd store

To dvd store δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο.Οι τύποι έχουν τα πάντα,ότι έχει βγει σε σειρές σε dvd.Θυμάμαι είχαν τη 3η σαιζον του 24 την ίδια μέρα που είχε κυκλοφορήσει προς ενοικίαση.Φυσικά γίνεται χαμός αφού πλακώνουν όλες οι γύρω περιοχές να νοικιάσουν.Επίσης φέρνουν και πολύ πράγμα σε ζώνη 1..Όσο για το οριτζιναλ τρεκ και το video club απέναντι απο το village παγκρατίου έχει και τις 3 σαιζόν για ενοικίαση.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς ρε παιδιά αν στο DVD Store στο Παγκράτι ή σε κάποιο άλλο video club έχει έρθει η 4η season του CSI ή τo CSI Miami ?

Τhnaks.

Δημοσ.
Μακαρι να υπαρχει και για Θεσσαλονικη κατι τετοιο. Μεχρι στιγμης εχω βρει ενα seven στη Βουλγαρη που εχει Star Trek TNG αλλα μονο 2 σεζον, την 2η και 3η (χωρις υποτιτλους).
an xeri kapoios tainies kales komodies na gelame.oxi mavres komodies as anakinosi kapoies tha mas kanei poli kalo
Δημοσ.

Πολύ μεγάλη ποικιλία σε σειρές (24, Alias, CSI, Friends, Stargate, X-Files, Buffy, κλπ κλπ κλπ) έχει και το Imagine στην Άνω Γλυφάδα (Γούναρη 194).

Μου έκανε μάλιστα εντύπωση που όταν πήγα να γραφτώ, μου είπαν πως μιας και μένω μακριά (Ηλιούπολη) έχω μια επιπλέον μέρα καθυστέρησης δωρεάν :)

Δημοσ.

Star trek TOS προς ενοικιαση εχω δει σε Video Club Θεσσαλονικης.

TNG (με εξαιρεση το seven που αναφερω παραπανω), DS9 η Voyager πουθενα.

Παιζει ρολο οτι (μονο) το TOS το βγαλανε με ελληνικους υποτιτλους φανταζομαι...

Δημοσ.
Πολύ μεγάλη ποικιλία σε σειρές (24' date=' Alias, CSI, Friends, Stargate, X-Files, Buffy, κλπ κλπ κλπ) έχει και το Imagine στην Άνω Γλυφάδα (Γούναρη 194).

Μου έκανε μάλιστα εντύπωση που όταν πήγα να γραφτώ, μου είπαν πως μιας και μένω μακριά (Ηλιούπολη) έχω μια επιπλέον μέρα καθυστέρησης δωρεάν :)[/quote']

Θέλω να πιστέυω ότι στο συγκεκριμένο video club έχω χτίσει τουλάχιστον 1-2 τοίχους !!! Πρέπει να έχω νοικιάσει μαζί με τις 2 αδερφές μου γύρω στις 2000 ταινίες από εκεί, μέσα σε διάστημα 4μισι χρόνων !!!! Μπορεί και να λέω λίγες :shock: :shock:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...