Istros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, KostasKri είπε Το θέμα είναι πως αυτός που θα αγοράσει την συσκευή και θα τον νοιάζει τόσο το WiFi 6 δεν θα είναι κάποιος μέσος χρήστης αλλά κάποιος που πιθανότατα θα αλλάξει τηλέφωνο σε 1-2 χρόνια γιατί θα έχει την τεχνογνωσία για να φτιάξει το σπίτι του και τα λεφτά προφανώς. Σημασία έχει ότι τα λεφτά που δίνεις για το S10 πιάνουν τοπο γιατί αγοράζεις τεχνολογία όπως και η LPDDR5 RAM.Παλι δεν θα δεις καμιά τεράστια διαφορά αλλά αγοράζεις τεχνολογία.Φαντασου να πληρώνεις αυτά τα χρήματα και να αγόραζες ένα s9+ με τρυπα
KostasKri Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Istros είπε Σημασία έχει ότι τα λεφτά που δίνεις για το S10 πιάνουν τοπο γιατί αγοράζεις τεχνολογία όπως και η LPDDR5 RAM.Παλι δεν θα δεις καμιά τεράστια διαφορά αλλά αγοράζεις τεχνολογία.Φαντασου να πληρώνεις αυτά τα χρήματα και να αγόραζες ένα s9+ με τρυπα Το θέμα είναι πως η εταιρία το διαχειρίζεται. Αν είναι η εταιρία να έχει κύριο χαρακτηριστικό το ότι διαθέτει ddr5 και wifi6 και τα προωθεί ως "big deal" τότε κάτι κάνει λάθος. 1
Istros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, KostasKri είπε Το θέμα είναι πως η εταιρία το διαχειρίζεται. Αν είναι η εταιρία να έχει κύριο χαρακτηριστικό το ότι διαθέτει ddr5 και wifi6 και τα προωθεί ως "big deal" τότε κάτι κάνει λάθος. Δεν νομίζω κάτι τέτοιο.Απλα κατασκεύασε μια συσκευή με ότι πιο καινούργιο υπάρχει σε θέμα τεχνολογίας όπως και το 1tb rom.Ετσι ακριβώς πρέπει να κάνουν όλες οι εταιρείες όταν κοστολογούν τις συσκευές τους σ αυτά τα ποσά.
Vangelis_D9 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, Istros είπε Δεν νομίζω κάτι τέτοιο.Απλα κατασκεύασε μια συσκευή με ότι πιο καινούργιο υπάρχει σε θέμα τεχνολογίας όπως και το 1tb rom.Ετσι ακριβώς πρέπει να κάνουν όλες οι εταιρείες όταν κοστολογούν τις συσκευές τους σ αυτά τα ποσά. Ναι αλλά να υπάρχει όμως ήδη η τεχνολογική υποστήριξη που ακόμη καλά καλά δεν ξεκίνησε παρά σε επίπεδο ανακοινώσεων.
CMOS_Z Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Απλά οι περισσότεροι θα πάνε σε λύση router... Το modem δεν χρειάζεται άσε που μάλλον δεν θα παίζει πια, γιατί οι isp δεν δίνουν τα password για vdsl. Δεν ξέρω όμως το access point θα πάει την κίνηση μέσω του router ή όχι, οπότε αν ναι σημαίνει μικρότερη ταχύτητα επικοινωνίας μεταξύ των συσκευών; Καταρχήν έχεις βάλει το 802.11ac και όχι το 802.11ax που είναι το wifi 6. Και αυτό που ήθελα να τονίσω είναι γιατί χρησιμοποιείται όχι για τον αν συμφέρει, ή αν μπορεί να παίξει τώρα κτλ Αυτο με τους κωδικους ειναι πολυ σπαστικο τελευταια, αλλα βγαινει ακρη αν τους θελεις οντως και ξερεις που να απευθυνθεις. (τουλ ο οτε ειναι οκ) Δεν εχω δει καποια συσκευη (wifi router / wap) me ax/6 ωστε να δω specs και δυνατοτητες (total bandwidth κλπ), γιατι απο τα θεωριτικα max total χορτασαμε.
ScorpioX777 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Πάρε σκέτο router, χωρίς modem, δικό σου. Το ξερω, και επειδη φετος ειναι χρονια αλλαγης των κινητων για εμας και θα παρω του μεγαλου μου γιου το S10(απο S8) μιας και το μετανιωσε για ενα Razer που του αρεσε και θελει να συνεχισει με Samsung, και εγω το S10+(απο Νote 8 και ετσι θα εχουμε 2 συσκευες με WiFi 6 ειμαι υπο σκεψη... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ScorpioX777
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, ScorpioX777 είπε Το ξερω, και επειδη φετος ειναι χρονια αλλαγης των κινητων για εμας και θα παρω του μεγαλου μου γιου το S10(απο S8) μιας και το μετανιωσε για ενα Razer που του αρεσε και θελει να συνεχισει με Samsung, και εγω το S10+(απο Νote 😎 και ετσι θα εχουμε 2 συσκευες με WiFi 6 ειμαι υπο σκεψη... Γίναμε 2 με s10+
ScorpioX777 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, margaritagr είπε Γίναμε 2 με s10+ Θα ειναι αρκετοι το αξιζει... 1
JcD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 37 λεπτά πριν, margaritagr είπε Γίναμε 2 με s10+ Χμ, ψήνομαι να μην περιμένω το Note!
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, JcD είπε Χμ, ψήνομαι να μην περιμένω το Note! Σήμερα μου έστειλε και mail για το event η Samsung , μετράμε αντίστροφα πια! ψησου !
mader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Φημες βεβαια λενε οτι το 802.11ax θα ειναι αλλη μια "μουφα" οπως το 802.11ac προς το παρον, δοκιμάζω καποια επωνυμα Access Points με 802.11ax σε μεγαλες εγκαταστασεις (1000+ clients) και δεν βλεπω huge improvements... Βεβαια για να παιξει καλα το 802.11ax πρεπει ολες οι συσκευες να ειναι συμβατες αλλα προς το παρον, με μικρο αριθμο συμβατων συσκευων (20-30) δεν βλεπω καποια ουσιαστικη βελτιωση στο throughput / NSR... υποτιθεται οτι το νεο WiFi 6 θα "σφυριζει" με πραγματικες ταχυτητες στα 1800Mbps και σε περιβαλοντα με πολυ μεγαλο "θορυβο" ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολων κτλ. προς το παρον, δεν το εχουμε δει αυτο. Μεχρι τοτε.... Οψόμεθα (το ίδωμεν ειναι συντακτικά λαθος, αυτα τα λιγα Ελληνικά που μιλάμε, ας τα μιλάμε τουλάχιστον σωστα!) 1
Istros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, mader είπε Φημες βεβαια λενε οτι το 802.11ax θα ειναι αλλη μια "μουφα" οπως το 802.11ac προς το παρον, δοκιμάζω καποια επωνυμα Access Points με 802.11ax σε μεγαλες εγκαταστασεις (1000+ clients) και δεν βλεπω huge improvements... Βεβαια για να παιξει καλα το 802.11ax πρεπει ολες οι συσκευες να ειναι συμβατες αλλα προς το παρον, με μικρο αριθμο συμβατων συσκευων (20-30) δεν βλεπω καποια ουσιαστικη βελτιωση στο throughput / NSR... υποτιθεται οτι το νεο WiFi 6 θα "σφυριζει" με πραγματικες ταχυτητες στα 1800Mbps και σε περιβαλοντα με πολυ μεγαλο "θορυβο" ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολων κτλ. προς το παρον, δεν το εχουμε δει αυτο. Μεχρι τοτε.... Οψόμεθα (το ίδωμεν ειναι συντακτικά λαθος, αυτα τα λιγα Ελληνικά που μιλάμε, ας τα μιλάμε τουλάχιστον σωστα!) Το οψόμεθα, πράγματι είναι μέλλοντας του ορώ. Αλλά ο τύπος ίδωμεν, έτσι όπως τον χρησιμοποιεί η πλειοψηφία, δεν είναι λανθασμένος. Το ίδωμεν είναι προτρεπτική υποτακτική και σωστά χρησιμοποιείται έτσι. Ωστόσο, δεν μεταφράζεται "θα δούμε", αλλά "να δούμε", "ας περιμένουμε να δούμε". Το μπέρδεμα γίνεται με τον τύπο "είδομεν", ο οποίος είναι οριστική αορίστου β' και μεταφράζεται "είδαμε 3 2
JimGer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 hours ago, mader said: Φημες βεβαια λενε οτι το 802.11ax θα ειναι αλλη μια "μουφα" οπως το 802.11ac προς το παρον, δοκιμάζω καποια επωνυμα Access Points με 802.11ax σε μεγαλες εγκαταστασεις (1000+ clients) και δεν βλεπω huge improvements... Βεβαια για να παιξει καλα το 802.11ax πρεπει ολες οι συσκευες να ειναι συμβατες αλλα προς το παρον, με μικρο αριθμο συμβατων συσκευων (20-30) δεν βλεπω καποια ουσιαστικη βελτιωση στο throughput / NSR... υποτιθεται οτι το νεο WiFi 6 θα "σφυριζει" με πραγματικες ταχυτητες στα 1800Mbps και σε περιβαλοντα με πολυ μεγαλο "θορυβο" ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολων κτλ. προς το παρον, δεν το εχουμε δει αυτο. Μεχρι τοτε.... Οψόμεθα (το ίδωμεν ειναι συντακτικά λαθος, αυτα τα λιγα Ελληνικά που μιλάμε, ας τα μιλάμε τουλάχιστον σωστα!) Το huge improvement του ax είναι στις πολλές συσκευές (τύπου αεροδρόμια, ξενοδοχία κλπ). Δεν είναι στο throughput.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα