Μακιαβέλλι Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Mike83GR είπε Εγώ να ρωτήσω, γιατί λέτε ότι δεν κάνει για gaming laptop? Η κατηγορία που το βάζουν είναι στο gaming. Εκτός αν μιλάτε για μελλοντικά στις απαιτήσεις παιχνιδιών. Αλλά κι έτσι να είναι μια χαρά θα τρέχει και παλι, δεν χρειάζεται πιστεύω παντα τα παιχνίδια να έχουμε την απαίτηση να τα τρέχουμε στο τέρμα απ την στιγμή που περνούμε ένα λαπτοπ των 800€. Για τα σημερινά δεδομένα πιστεύω είναι ότι καλύτερο. Η τιμή είναι πολύ καλή! Αλλά έχουμε 2019. Η 1050 ti σε forum με τόσους gamers δεν θεωρείται gaming όμως, σε συνδυασμό με την κακή φήμη των hp μάλιστα.
volleyball Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Το παρέλαβε μήπως κάποιος, να μας πει εντυπώσεις ; 1
gaius germanicus Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η 1050ti για 1080p σε medium/high στους περισσότερους τίτλους τρέχει καλά απλα δεν έχει πολύ χρόνο ζωής ακόμα σαν κάρτα,και στα λάπτοπ είναι σημαντικό καθότι δεν μπορείς να την αλλάξεις. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από gaius germanicus
Pwpwpw Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2019 στις 1:00 ΠΜ, Mike83GR είπε Έφυγε παραγγελία. Ευχαριστούμε τον TS! Το πήρε κανείς άλλος; Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος, φαίνεται πολύ καλή προσφορά και με δωράκι! Εριξα και γω order. Δεν με νοιαζει καθολου το Gaming κομματι ηθελα κατι δυνατο που να κρατησει στο χρονο χωρις να σερνεται και νομιζω σε αυτη την τιμη τουλαχιστον απο ελλαδα δεν βρισκεις τιποτα πιο δυνατο σαν συνολο, και καλο cpu εχει και μπολικη ram και καλουλα gpu αν θες να ψιλοασχοληθεις περιστασιακα με κανα παιχνιδακι και τον ssd του εχει πανω και σε συνδυασμο και με το δωρακι που δινουν τα 3gb εξωτερικο σκληρο νομιζω στα 800 ειναι ταμαμ! Ωρα να αντικατασταθει το acer που εχω απ το 2008😛 Ευχαριστω και γω με την σειρα μου τον TS! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
AntiCambeR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Σε ίδιο intenso 1 Tb που είχα πάρει,έχει μέσα τον WD Blue. 😊
dieccast Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Πολύ δυνατά specs πολύ καλη τιμή! Το σκέφτομαι πολύ σοβαρά ! Δεν ξέρω γιατί έχετε κολλήσει πάντως ρε παιδιά για το gaming τόσο πολύ.Εγω το βρίσκω τρομερή overall προσφορά ίσως πάρω γιατί ψάχνω ένα καλό μηχάνημα! Ευχαριστώ τον ΤΣ
gto234 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 5/2/2019 στις 5:49 ΜΜ, geodevil είπε Έχει και το Plaisio σε HP laptops εκπτώσεις. Είναι μοντέλα με την gtx 1060 3gb και με i5 & i7 8ης γενιάς & σου δίνει και backpack.. δεν ξέρω πιο συμφέρει καλύτερα https://www.plaisio.gr/search.aspx?mode=gridlist&Skus=2897628,3057712,3057720,3057542&sort=priceasc Αυτά που έχει το πλαίσιο έχουν IPS οθόνη; Γιατί στα specs λέει οθόνη SVA. άκυρο, η προσφορά έληξε οπότε σίγουρα δεν αξίζουν τα 1200€ Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από gto234
oletiras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Τα specs ειναι συμπαθητικά, αλλά επειδή ενα laptop δεν ειναι μονο μια λίστα απο specs, δεν θα το επερνα γιατι διατηρώ τις επιφυλαξεις μου. Για την ακρίβεια δεν θα επερνα καμια χαμηλη σειρά οποιουδήποτε κατασκευαστή. Βαρια, χοντροκομμένα, με χαμηλης ποιοτητας σασί και υποσυστήματα (καρτες δικτυου, οθονες, και λοιπα). H δική μου εμπειρία επειτα απο κανα 2 δεκαετιες με laptop, αυτό λεει.
athanaso77 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, oletiras είπε Για την ακρίβεια δεν θα επερνα καμια χαμηλη σειρά οποιουδήποτε κατασκευαστή. Βαρια, χοντροκομμένα, με χαμηλης ποιοτητας σασί και υποσυστήματα (καρτες δικτυου, οθονες, και λοιπα). Γιαυτο υπάρχουν όμως αυτές οι σειρές... για αυτούς που δεν είναι σε θέση να πάρουν τη high end σειρά.
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Άσε που όλα χαλάνε μετά από 3 χρονιά για να πετάξεις πάνω από χιλιάρικο . Μπορεί να πάρεις και το καλύτερο και λίγο μετά την εγγύηση τσαφ και γεια σας ...
oletiras Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 34 λεπτά πριν, athanaso77 είπε Γιαυτο υπάρχουν όμως αυτές οι σειρές... για αυτούς που δεν είναι σε θέση να πάρουν τη high end σειρά. Υπάρχουν και οι ενδιαμεσες σειρες σε προσιτες τιμές (αν ψωνισεις απο αλλες χώρες ομως). Γνωμη μου ειναι πάντα να τσεκαρετε το Amazon.com, γιατι πολλες φορες ακομα και με τα μεταφορικα και τους φορους, συμφέρει σαφεστατα.
Pwpwpw Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω δεν καταλαβαινω απο ποτε ενα λαπτοπ που εχει αρχικη στα 1300 ευρω και υπαρχει σε προσφορα στα 800 ευρω με τουμπανα σπεκς για την τιιμη του θεωρειτε χαμηλη σειρα. Αν αυτο ειναι χαμηλη σειρα τα λαπτοπ τον300-400 ευρω τι ειναι τοτε? Ρωταω επειδη το εχω παρραγγειλει, μηπως διαβαζω κατι λαθος στα specs του και εκανα γκαφα που εριξα order αν ειναι να ακυρωσω. Σε αυτα τα λεφτα, αντε και +200 μεχρι τα 1000 πιο ειναι καλυτερη επιλογη αυτη την στιγμη απο ελλαδα? Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw 1
gto234 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Τα laptop αυτά θεωρούνται budget gaming. Έχουν πολύ καλό επεξεργαστή με αξιοπρεπή κάρτα γραφικών αλλά υποδεέστερη κατασκευή οθόνες κλπ. Εγώ το θεωρώ πολύ καλό VFM αλλά θα κοιτούσα και το Lenovo Legion Y530 που έχει λιγότερο gaming look. Για κάποιον που χρησιμοποιεί προγράμματα βαριά τύπου CAD κλπ. νομίζω είναι καλές επιλογές.
Pwpwpw Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, gto234 είπε Τα laptop αυτά θεωρούνται budget gaming. Έχουν πολύ καλό επεξεργαστή με αξιοπρεπή κάρτα γραφικών αλλά υποδεέστερη κατασκευή οθόνες κλπ. Εγώ το θεωρώ πολύ καλό VFM αλλά θα κοιτούσα και το Lenovo Legion Y530 που έχει λιγότερο gaming look. Για κάποιον που χρησιμοποιεί προγράμματα βαριά τύπου CAD κλπ. νομίζω είναι καλές επιλογές. Mα το lenovo που λες εχει χειροτερο επεξεργαστη, εχει λιγοτερη ραμ, νομιζω εχει την 1050 οχι την Ti και κοστιζει 100 ευρω πανω, σε τι ειναι καλυτερο? Εγω οσο και αν κοιταξω σκρουτζ λαπτοπ με καλυτερα specs απο αυτη της προσφορας δεν βρισκω σε αυτα τα λεφτα. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw
gto234 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 To Hp έχει σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά, απλά το lenovo έχει πάρει καλές κριτικές ως budget gaming laptop. Στα 800€ είναι το καλύτερο αυτή τη στιγμή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις