Προς το περιεχόμενο

[ Laptop ] HP Pavilion 15-cx0018nv @Kotsovolos.gr 799€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το παρακάτω Laptop στα 799€, HP Pavilion 15-cx0018nv i7-8750H/12GB/1TB&128GB/GTX 1050Ti : https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/193419-hp-pavilion-15-cx0018nv-i7-8750h/12gb/1tb%26128gb/gtx-1050ti-4gb 

Σε skroutz και bestprice παίζει σε 1 κατάστημα στην αρχική που το είχε και ο Κωτσόβολος στα 1299€. 

Κάποιος που να έχει άποψη, αν θέλει ας μας ενημερώσει σχετικά με το Laptop.

• Like 2
Δημοσ.

Μετρια οθονη, μετρια αυτονομια, βαρυ, θορυβωδες, ζεσταινεται, αλλα γενικα πολυ καλο vfm...

• Like 2
  • Confused 2
Δημοσ.

Ανεξρτητες βαρειες καρτες γραφικων σε λατοπ HP δεν πανε μαζι. Για το συγκεκριμενο μοντελο δε γνωριζω αλλα εμαθε να βαζει σωστα και να ψυχει πλεον η HP τις καρτες γραφικων στα λαπτοπια της;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ το HP του θέματος θέλω να το πάρω όχι για gaming, αλλά για σχεδιαστικά προγράμματα, προγραμματισμό κτλ. Δεν παίζω παιχνίδια δηλαδή. Νομίζω εκεί παίζει ρόλο καθαρά ο επεξεργαστής για αυτό σκέφτομαι να το πάρω. 

Πλέον βλέπω μαζί με το Laptop δίνει δώρο ένα σκληρό Intenso 3TB των 90€.

Επεξ/σία από volleyball
  • Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω ότι όποιος αναζητά ένα gaming laptop, είναι λάθος να επενδύσει στο συγκεκριμένο. Εκτός και αν έχει σκοπό σε 1 χρόνο να πάρει κάτι δυνατότερο ή αν δεν είναι το gaming η προτεραιότητα του. Η τιμή πάντως για τα χαρακτηριστικά του, λαμβάνοντας υπόψιν και το δώρο είναι ευκαιρία.

Δημοσ.
7 minutes ago, vali said:

Πιστεύω ότι όποιος αναζητά ένα gaming laptop, είναι λάθος να επενδύσει στο συγκεκριμένο. Εκτός και αν έχει σκοπό σε 1 χρόνο να πάρει κάτι δυνατότερο ή αν δεν είναι το gaming η προτεραιότητα του. Η τιμή πάντως για τα χαρακτηριστικά του, λαμβάνοντας υπόψιν και το δώρο είναι ευκαιρία.

Totally agree.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, vali είπε

Χωρίς χρήση gaming, η αγορά του παραπάνω είναι με προοπτική για 5+ χρόνια ;

Δημοσ.

Από άποψη χαρακτηριστικών σίγουρα θα βγάλει πενταετία. Δεν έχω όμως προσωπική άποψη για την ποιότητα κατασκευής του συγκεκριμένου λάπτοπ. Αν δεν του φέρεσαι βάρβαρα, λογικά δεν θα έχεις θέμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφυγε παραγγελία. Ευχαριστούμε τον TS! 

Το πήρε κανείς άλλος; Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος, φαίνεται πολύ καλή προσφορά και με δωράκι! 

Επεξ/σία από Mike83GR
Δημοσ.
7 ώρες πριν, volleyball είπε

Εγώ το HP του θέματος θέλω να το πάρω όχι για gaming, αλλά για σχεδιαστικά προγράμματα, προγραμματισμό κτλ. Δεν παίζω παιχνίδια δηλαδή. Νομίζω εκεί παίζει ρόλο καθαρά ο επεξεργαστής για αυτό σκέφτομαι να το πάρω. 

Πλέον βλέπω μαζί με το Laptop δίνει δώρο ένα σκληρό Intenso 3TB των 90€.

Για τι προγραμματα μιλαμε? Αν δεν κανεις renders κτλ τα οποια βασιζονται στην καρτα (που ακομα και αυτο να κανεις, παλι θα εχεις θεματα με θερμοκρασιες κτλ, ισα ισα το render κραταει σταθερα 100αρι στο usage), τοτε θα σου προτεινα κατι χωρις εξωτερικη καρτα γραφικων, πιο ελαφρυ και με μεγαλυτερη αυτονομια

Δημοσ.

Προγράμματα AutoCad, 3D Cad και μετά κάποια στατικά προγράμματα. Αυτά ποιος minimum επεξεργαστής τα σηκώνει ; Λογικά από i7-7700HQ και πάνω, που ο πιο φθηνός που παίζει είναι στα 830€. Έχεις συγκεκριμένη πρόταση, κυρίως για αγορά από Ελλάδα ;

10 ώρες πριν, overpower είπε

Για τι προγραμματα μιλαμε? Αν δεν κανεις renders κτλ τα οποια βασιζονται στην καρτα (που ακομα και αυτο να κανεις, παλι θα εχεις θεματα με θερμοκρασιες κτλ, ισα ισα το render κραταει σταθερα 100αρι στο usage), τοτε θα σου προτεινα κατι χωρις εξωτερικη καρτα γραφικων, πιο ελαφρυ και με μεγαλυτερη αυτονομια

Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω, γιατί λέτε ότι δεν κάνει για gaming laptop? Η κατηγορία που το βάζουν είναι στο gaming. Εκτός αν μιλάτε για μελλοντικά στις απαιτήσεις παιχνιδιών. Αλλά κι έτσι να είναι μια χαρά θα τρέχει και παλι, δεν χρειάζεται πιστεύω παντα τα παιχνίδια να έχουμε την απαίτηση να τα τρέχουμε στο τέρμα απ την στιγμή που περνούμε ένα λαπτοπ των 800€. Για τα σημερινά δεδομένα πιστεύω είναι ότι καλύτερο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...