volleyball Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Το παρακάτω Laptop στα 799€, HP Pavilion 15-cx0018nv i7-8750H/12GB/1TB&128GB/GTX 1050Ti : https://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/193419-hp-pavilion-15-cx0018nv-i7-8750h/12gb/1tb%26128gb/gtx-1050ti-4gb Σε skroutz και bestprice παίζει σε 1 κατάστημα στην αρχική που το είχε και ο Κωτσόβολος στα 1299€. Κάποιος που να έχει άποψη, αν θέλει ας μας ενημερώσει σχετικά με το Laptop. 2
cpgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μετρια οθονη, μετρια αυτονομια, βαρυ, θορυβωδες, ζεσταινεται, αλλα γενικα πολυ καλο vfm... 2 2
geodevil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Έχει και το Plaisio σε HP laptops εκπτώσεις. Είναι μοντέλα με την gtx 1060 3gb και με i5 & i7 8ης γενιάς & σου δίνει και backpack.. δεν ξέρω πιο συμφέρει καλύτερα https://www.plaisio.gr/search.aspx?mode=gridlist&Skus=2897628,3057712,3057720,3057542&sort=priceasc
mtzs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ανεξρτητες βαρειες καρτες γραφικων σε λατοπ HP δεν πανε μαζι. Για το συγκεκριμενο μοντελο δε γνωριζω αλλα εμαθε να βαζει σωστα και να ψυχει πλεον η HP τις καρτες γραφικων στα λαπτοπια της; 1
volleyball Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ το HP του θέματος θέλω να το πάρω όχι για gaming, αλλά για σχεδιαστικά προγράμματα, προγραμματισμό κτλ. Δεν παίζω παιχνίδια δηλαδή. Νομίζω εκεί παίζει ρόλο καθαρά ο επεξεργαστής για αυτό σκέφτομαι να το πάρω. Πλέον βλέπω μαζί με το Laptop δίνει δώρο ένα σκληρό Intenso 3TB των 90€. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από volleyball 1
vali Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Πιστεύω ότι όποιος αναζητά ένα gaming laptop, είναι λάθος να επενδύσει στο συγκεκριμένο. Εκτός και αν έχει σκοπό σε 1 χρόνο να πάρει κάτι δυνατότερο ή αν δεν είναι το gaming η προτεραιότητα του. Η τιμή πάντως για τα χαρακτηριστικά του, λαμβάνοντας υπόψιν και το δώρο είναι ευκαιρία.
alexzzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δίνει και 3tb εξωτερικό hdd μαζί "Κάντο δικό σου και θα λάβεις σκληρό δίσκο 3TB στο καλάθι σου!"
spongebobgal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 7 minutes ago, vali said: Πιστεύω ότι όποιος αναζητά ένα gaming laptop, είναι λάθος να επενδύσει στο συγκεκριμένο. Εκτός και αν έχει σκοπό σε 1 χρόνο να πάρει κάτι δυνατότερο ή αν δεν είναι το gaming η προτεραιότητα του. Η τιμή πάντως για τα χαρακτηριστικά του, λαμβάνοντας υπόψιν και το δώρο είναι ευκαιρία. Totally agree.
volleyball Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, vali είπε Πιστεύω ότι όποιος αναζητά ένα gaming laptop, είναι λάθος να επενδύσει στο συγκεκριμένο. Εκτός και αν έχει σκοπό σε 1 χρόνο να πάρει κάτι δυνατότερο ή αν δεν είναι το gaming η προτεραιότητα του. Η τιμή πάντως για τα χαρακτηριστικά του, λαμβάνοντας υπόψιν και το δώρο είναι ευκαιρία. Χωρίς χρήση gaming, η αγορά του παραπάνω είναι με προοπτική για 5+ χρόνια ;
vali Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Από άποψη χαρακτηριστικών σίγουρα θα βγάλει πενταετία. Δεν έχω όμως προσωπική άποψη για την ποιότητα κατασκευής του συγκεκριμένου λάπτοπ. Αν δεν του φέρεσαι βάρβαρα, λογικά δεν θα έχεις θέμα.
Mike83GR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έφυγε παραγγελία. Ευχαριστούμε τον TS! Το πήρε κανείς άλλος; Ελπίζω να μείνω ικανοποιημένος, φαίνεται πολύ καλή προσφορά και με δωράκι! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Mike83GR
overpower Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, volleyball είπε Εγώ το HP του θέματος θέλω να το πάρω όχι για gaming, αλλά για σχεδιαστικά προγράμματα, προγραμματισμό κτλ. Δεν παίζω παιχνίδια δηλαδή. Νομίζω εκεί παίζει ρόλο καθαρά ο επεξεργαστής για αυτό σκέφτομαι να το πάρω. Πλέον βλέπω μαζί με το Laptop δίνει δώρο ένα σκληρό Intenso 3TB των 90€. Για τι προγραμματα μιλαμε? Αν δεν κανεις renders κτλ τα οποια βασιζονται στην καρτα (που ακομα και αυτο να κανεις, παλι θα εχεις θεματα με θερμοκρασιες κτλ, ισα ισα το render κραταει σταθερα 100αρι στο usage), τοτε θα σου προτεινα κατι χωρις εξωτερικη καρτα γραφικων, πιο ελαφρυ και με μεγαλυτερη αυτονομια
volleyball Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Προγράμματα AutoCad, 3D Cad και μετά κάποια στατικά προγράμματα. Αυτά ποιος minimum επεξεργαστής τα σηκώνει ; Λογικά από i7-7700HQ και πάνω, που ο πιο φθηνός που παίζει είναι στα 830€. Έχεις συγκεκριμένη πρόταση, κυρίως για αγορά από Ελλάδα ; 10 ώρες πριν, overpower είπε Για τι προγραμματα μιλαμε? Αν δεν κανεις renders κτλ τα οποια βασιζονται στην καρτα (που ακομα και αυτο να κανεις, παλι θα εχεις θεματα με θερμοκρασιες κτλ, ισα ισα το render κραταει σταθερα 100αρι στο usage), τοτε θα σου προτεινα κατι χωρις εξωτερικη καρτα γραφικων, πιο ελαφρυ και με μεγαλυτερη αυτονομια
Mike83GR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ να ρωτήσω, γιατί λέτε ότι δεν κάνει για gaming laptop? Η κατηγορία που το βάζουν είναι στο gaming. Εκτός αν μιλάτε για μελλοντικά στις απαιτήσεις παιχνιδιών. Αλλά κι έτσι να είναι μια χαρά θα τρέχει και παλι, δεν χρειάζεται πιστεύω παντα τα παιχνίδια να έχουμε την απαίτηση να τα τρέχουμε στο τέρμα απ την στιγμή που περνούμε ένα λαπτοπ των 800€. Για τα σημερινά δεδομένα πιστεύω είναι ότι καλύτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις