Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, timcook είπε

Πηρες τις μικροτερες τιμες στο σκρουτζ, χωρις να δεις διαθεσιμοτητα του αντικειμενου ή εαν τα προιοντα μπορεις να τα βρεις ολα σε ενα καταστημα, και τα υπολογησες ολα χωρις μεταφορικα. Δηλαδη η τιμη ειναι τελειως πλασματικη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, vagsta είπε

Πηρες τις μικροτερες τιμες στο σκρουτζ, χωρις να δεις διαθεσιμοτητα του αντικειμενου ή εαν τα προιοντα μπορεις να τα βρεις ολα σε ενα καταστημα, και τα υπολογησες ολα χωρις μεταφορικα. Δηλαδη η τιμη ειναι τελειως πλασματικη.

δηλαδη εσυ θες να σου στειλω link με το κουμπι "buy now". τα 350 ευρω που λεει ειναι επισης πλασματικα, γιατι να μην ειναι 344.50 δηλαδη, οι τιμες αλλαζουν καθε μερα, ολα ειναι ενδεικτικα. υπαρχει και το bestprice.gr που ειναι ακομα φθηνοτερο.

Επεξ/σία από timcook
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε

Καλησπερα , οι ραμ Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz δουλευει με την mobo ? Δεν υπαρχει εδω https://www.asrock.com/mb/AMD/B450M Pro4/index.asp#Memory

επειδη δεν υπαρχει στο QVL σημαινει οτι δεν την τεσταραν οχι οτι δεν δουλευει.

επισης, δεν μπορει να σου εγγυηθει καποιος οτι θα δουλεψει 100% σε 2933Mhz αλλα θα δουλεψει σιγουρα στα 2667Mhz.

πρεπει να εισαι ιδαιτερα ατυχος για να μην δουλεψει σε 2933Mhz ομως.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GrecoPrimo είπε

καλως , ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !

τσεκαρε και αλλες μητρικες να σου φυγει το αγχος.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, timcook είπε

τσεκαρε και αλλες μητρικες να σου φυγει το αγχος.

οχι , ενταξει το εψαξα λιγο στο google και ειδα οτι δεν ειχε κανεις προβλημα με την ιδια ραμ.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, timcook είπε

δηλαδη εσυ θες να σου στειλω link με το κουμπι "buy now". τα 350 ευρω που λεει ειναι επισης πλασματικα, γιατι να μην ειναι 344.50 δηλαδη, οι τιμες αλλαζουν καθε μερα, ολα ειναι ενδεικτικα. υπαρχει και το bestprice.gr που ειναι ακομα φθηνοτερο.

Συνηθως παντως, και μιλαω για για τα περισσοτερα ατομα που προτεινουν συστηματα εδω, βγαζουν screenshot με την τελικη τιμη απο ενα ή το πολυ δυο διαφορετικα καταστηματα με την διαθεσιμοτητα τους να αναγραφεται απο διπλα. Και για να καταλαβεις και την διαφορα στην τιμη, εφτιαξα το 2ο συστημα σου με μονη διαφορα την ram που δεν βρηκα την ιδια στο καταστημα, αλλα ολα σε διαθεσιμοτητα απο το ιδιο καταστημα. Βασικα βρηκα ενα με ολα (2η φωτο). Απο 361 σε 405 το λες και σημαντικη διαφορα, γι αυτο σου ειπα οτι ειναι πλασματικη ετσι η τιμη.

Screenshot (204).png

Screenshot (205).png

Στις 5/2/2019 στις 12:33 ΜΜ, GrecoPrimo είπε

Καλησπερα παιδια , θελω να φτιαξω ενα pc κοντα στα 350ε . Ως τωρα εχω καταληξει σ' αυτα

ryzen 3 2200G
Corsair Vengeance LPX 8GB - 3000mhz (4x2)
EVGA 500W
Kingston A400 120GB

msi b350m gaming pro
CoolerMaster MasterBox MB500

Τον ''πυργο'' τον αγορασα σε τιμη χωμα. Ενω εχω και ενα hdd καβατζα για αυτο παω σε ενα φθηνο ssd για τα games (lol,fortnite κτλπ). Πως σας φαινεται ? Εχετε να μου προτείνεται καποια αλλαγη ? Μηπως υπαρχει καποια ''καλυτερη'' μητρικη κοντα σ'αυτα τα χρηματα ?

Αυτο ειναι ενα build αναμεσα σε αυτο που ψαχνεις εσυ και σε αυτο προτεινε ο timcook στα 350 ευρω με μεταφορικα.

Screenshot (206).png

Δημοσ.

Από foxstore 
Untitled.jpg

η μητρική λέει 1-3 μέρες διαθεσιμότητα, τα άλλα είναι διαθέσιμα άμεσα

και τροφοδοτικό 50€ με μεταφορικά από Κωτσόβολο https://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/psu/183838-coolermaster-mwe-bronze-450-(mpx-4501-acaab-eu)?cmicc=skroutz

Δεν θα έβαζα κάτι χειρότερο και για +18€ πιστεύω αξίζει κάθε κομμάτι.

Δημοσ.

Καλησπέρα, buildara χθες το pc και έκανα ότι χρειαστεικε, απλός στο cpu-z memory μου έχει:

Channel: Dual

NB frequency: 1497.0 Mhz

DRAM Frequency: 1497.0 Mhz

Σωστά είναι? Στο bios το άλλαξα σε 3000 έκανα restart και όταν ξανα κοίταξα ήταν ακομη 3000

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε

Καλησπέρα, buildara χθες το pc και έκανα ότι χρειαστεικε, απλός στο cpu-z memory μου έχει:

Channel: Dual

NB frequency: 1497.0 Mhz

DRAM Frequency: 1497.0 Mhz

Σωστά είναι? Στο bios το άλλαξα σε 3000 έκανα restart και όταν ξανα κοίταξα ήταν ακομη 3000

μια χαρά είσαι !

Γιαυτό τις λενε DDR (Double data rate),  ότι βλέπεις στο cpuz είναι x2 

Δημοσ.
Στις 6/2/2019 στις 10:07 ΜΜ, tanasen01 είπε

Από foxstore 
Untitled.jpg

η μητρική λέει 1-3 μέρες διαθεσιμότητα, τα άλλα είναι διαθέσιμα άμεσα

και τροφοδοτικό 50€ με μεταφορικά από Κωτσόβολο https://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/psu/183838-coolermaster-mwe-bronze-450-(mpx-4501-acaab-eu)?cmicc=skroutz

Δεν θα έβαζα κάτι χειρότερο και για +18€ πιστεύω αξίζει κάθε κομμάτι.

Το 1-3 μέρες από το αλεπουδshop σε 2 περιπτώσεις μία δική μου και μία γνωστού μου(νέος φοιτητής) ήταν ανέκδοτο. Μάλιστα το παλικάρι το πήραν τηλ. και του είπαν κατανοούμε την αρνητική σας αξιολόγηση γιατί ήσασταν εν βρασμό εκείνη την στιγμή. Μιλάμε για απίστευτη κοροϊδία πολλών ημερών για κάρτα γραφικών.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...