Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια , θελω να φτιαξω ενα pc κοντα στα 350ε . Ως τωρα εχω καταληξει σ' αυτα

ryzen 3 2200G
Corsair Vengeance LPX 8GB - 3000mhz (4x2)
EVGA 500W
Kingston A400 120GB

msi b350m gaming pro
CoolerMaster MasterBox MB500

Τον ''πυργο'' τον αγορασα σε τιμη χωμα. Ενω εχω και ενα hdd καβατζα για αυτο παω σε ενα φθηνο ssd για τα games (lol,fortnite κτλπ). Πως σας φαινεται ? Εχετε να μου προτείνεται καποια αλλαγη ? Μηπως υπαρχει καποια ''καλυτερη'' μητρικη κοντα σ'αυτα τα χρηματα ?

Επεξ/σία από GrecoPrimo
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε

Καλησπερα παιδια , θελω να φτιαξω ενα pc κοντα στα 350ε . Ως τωρα εχω καταληξει σ' αυτα

ryzen 3 2200G
Corsair Vengeance LPX 8GB - 3000mhz (4x2)
EVGA 500W
Kingston A400 120GB

msi b350m gaming pro
CoolerMaster MasterBox MB500

Τον ''πυργο'' τον αγορασα σε τιμη χωμα. Ενω εχω και ενα hdd καβατζα για αυτο παω σε ενα φθηνο ssd για τα games (lol,fortnite κτλπ). Πως σας φαινεται ? Εχετε να μου προτείνεται καποια αλλαγη ? Μηπως υπαρχει καποια ''καλυτερη'' μητρικη κοντα σ'αυτα τα χρηματα ?

όλα εκτός του κουτιού θέλουν άλλαγμα. Κακές επιλογές από τη κορυφή έως τα νύχια 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε

Τι θα επερνες κοντα σ' αυτο το budget ?

Συνολο: 383 ευρώ

Συνολο: 361 ευρώ

Προσωπικα, θα παιρνα το πρωτο και θα εβαζα μια Vega 56 το καλοκαιρι με Zen2 R5 3600 επεξεργαστη πουλωντας τον 2400G.

Επεξ/σία από timcook
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, timcook είπε

Μηπως θα αξιζε καποια αλλη μητρικη (και με παραπανω χρηματα) αντι της Asrock ? Απ οτι εψαξα καποιοι την θεωρουν αξιοπιστη καποιοι οχι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, GrecoPrimo είπε

Μηπως θα αξιζε καποια αλλη μητρικη (και με παραπανω χρηματα) αντι της Asrock ? Απ οτι εψαξα καποιοι την θεωρουν αξιοπιστη καποιοι οχι.

οχι δεν αξιζει να δωσεις ουτε 1 ευρω παραπανω.

σε normal συνθηκες 1 κουτι 1 ανεμιστηρας, ολες οι μητρικες δουλευουν στα safe specs οταν τρεχεις τους ryzen σε stock ρυθμισεις.

πληρωσε και πηγαινε σε καλυτερη αν:

1. οι συνθηκες σου δεν ειναι normal π.χ. itx mini κουτι χωρις airflow.

2. θες να εισαι ποιο safe απ το safe για να σου κρατησει το συστημα περισσοτερο αλλα δεν αξιζει σε 350 ευρω build.

3. θες να κανεις extreme overclock, overclock κανεις ανετα με ολες (normal συνθηκες παντα).

καποιος εβαλε 2700X  σε αυτην την μητρικη και ειχε vrm temps 75c (μονο) μετα απο 5 γυρους cinebench

Επεξ/σία από timcook
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, timcook είπε

οχι δεν αξιζει να δωσεις ουτε 1 ευρω παραπανω.

σε normal συνθηκες 1 κουτι 1 ανεμιστηρας, ολες οι μητρικες δουλευουν στα safe specs οταν τρεχεις τους ryzen σε stock ρυθμισεις.

πληρωσε και πηγαινε σε καλυτερη αν:

1. οι συνθηκες σου δεν ειναι normal π.χ. itx mini κουτι χωρις airflow.

2. θες να εισαι ποιο safe απ το safe για να σου κρατησει το συστημα περισσοτερο αλλα δεν αξιζει σε 350 ευρω build.

3. θες να κανεις extreme overclock, overclock κανεις ανετα με ολες (normal συνθηκες παντα).

καποιος εβαλε 2700X  σε αυτην την μητρικη και ειχε vrm temps 75c (μονο) μετα απο 5 γυρους cinebench

H αλλαγη SSD ειναι απαραίτητη ετσι ?

21 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Από ότι φαίνεται ουτε το κουτί παίζει να το πάρεις.... 

δυσκολο φαινοταν απ την αρχη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα πήγαινα εδώ: 
1) CoolerMaster Masterbox Lite 3.1

2) Corsair CX Series 450M ή Seasonic M12II-520 Evo

3) MSI B450M Gaming Plus

4)AMD Ryzen 3 2200G Box

5)Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-3000MHz

6)Samsung 860 Evo 250GB

Επεξ/σία από kkailas
Δημοσ.

Συγγνωμη αν χαλαω το θεμα του TS όμως γνωστος ψαχνει παρομοιο συστημα...Ειχε καταληξει σε 2200 βεβαια γιατι κοιταγε με ταβανι τα 300.

Το θεμα είναι άλλο όμως, ποιο κατάστημα θεωρείται ότι εχει τις καλυτερες τιμες και θα μπορουν να το φτιαξουν κιολας?Εγω του ειχα προτεινει το Msystems αν και τσιμπημενο. Εχετε καποια άλλη προταση?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Συγγνωμη αν χαλαω το θεμα του TS όμως γνωστος ψαχνει παρομοιο συστημα...Ειχε καταληξει σε 2200 βεβαια γιατι κοιταγε με ταβανι τα 300.

Το θεμα είναι άλλο όμως, ποιο κατάστημα θεωρείται ότι εχει τις καλυτερες τιμες και θα μπορουν να το φτιαξουν κιολας?Εγω του ειχα προτεινει το Msystems αν και τσιμπημενο. Εχετε καποια άλλη προταση?

με ταβάνι 300 οριακά και πολύ δύσκολα να βγαίνει κανάς Athlon200ge θες ένα πενηντάρι ακόμα πιστεύω για 2200g

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Rhamnusia είπε

με ταβάνι 300 οριακά και πολύ δύσκολα να βγαίνει κανάς Athlon200ge θες ένα πενηντάρι ακόμα πιστεύω για 2200g

Ναι ισχυει αυτό. Απλως ψάχνουμε αξιοπιστο κατάστημα για να το φτιαξει. Εκτος αν ξερετε καποιος που του πηγαινες τα κομματια και στο φτιαχνουν με μια μικρη χρεωση. Ετσι θα γλιτώσουμε και από την αγορα των κομματιων.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ναι ισχυει αυτό. Απλως ψάχνουμε αξιοπιστο κατάστημα για να το φτιαξει. Εκτος αν ξερετε καποιος που του πηγαινες τα κομματια και στο φτιαχνουν με μια μικρη χρεωση. Ετσι θα γλιτώσουμε και από την αγορα των κομματιων.

Στις 3/2/2019 στις 3:48 ΠΜ, timcook είπε

ειχα φτιαξει εναν πινακα πριν απο 3-4 μηνες, μεσα σε αυτο και το msystems.gr

τους ειχα ρωτησει ολους απ το τηλεφωνο, το συγκεκριμενο καταστημα δεν χρεωνε ή χρεωνε μονο για φθηνοτερα builds.

το overshop θυμαμαι παλεβε να το βαλει σαν επιλογη την συναρμολογηση μου ειχαν πει σε μερικες βδομαδες τοτε.

αγνοησε τα "κατηγοριες" και "επιλογες" αυτο σημαινει οτι εχει ολες τις κατηγοριες "cpu, gpu, κτλπ" και πανω απο 4-5 εξαρτηματα στην καθεμια.

ειχα ελεγξει ολα τα καταστηματα στο skroutz και κατεληξα σε 19 πληρης με συναρμολογηση απ το μαγαζι (και οχι πανακριβα):

stores.png.3988a32693473f6e3481084e77e1eced.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...