trib Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 19 λεπτά πριν, dazed είπε Τα σκυλια μου δεν εχουν ιδιοκτητη, αλλα γονεις. Επετρεψε μας να μην σκεφτομαστε ολοι με κουτακια, ουτε να μπλεκουμε με αστυνομιες. - Δεν θέλεις να μπλέξεις με αστυνομία ✔️ - Δεν θέλεις να απευθυνθείς σε σωματείο φίλων ζώων της περιοχής ✔️ - Φοβάσαι μη σου φέρουν την αστυνομία επειδή υπάρχει ενδεχόμενο να κλάψουν τα παιδιά σου ✔️ Τι πιο λογικό από το να πάρεις το νόμο στα χέρια σου. Οι διαδικασίες υπάρχουν. Θέλεις να τις ακολουθήσεις; Καλώς. Όχι; Κακώς μόνο για εσένα.
Stamer Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε Αυτοί πίστεψαν οτι πίστεψαν, αλλά άντε να ηρεμήσεις και να πείσεις μετά έναν άνθρωπο που έχει καταστεναχωρηθεί και ήταν μέσα στο κλάμα. Το καταλαβαίνω απλά η γιαγιά δεν είχε καθόλου σωστή κρίση. Π.χ. εγώ ακόμα και 20 βαθμούς να είχε σε σκιά, πάλι δεν θα το άφηνα λόγω κινδύνου να μου το κλέψουν. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Πόσες ειδήσεις έχεις δει/διαβάσει (ειδικά Αμερική) που έχουν πεθάνει παιδάκια επειδή τα άφησαν με τόση ζέστη "για λίγο" μέσα στο αυτοκίνητο? Τι να λέμε τώρα! TS δεν ξέρω τι να σου πω... εφόσον έχεις κάνει διάλογο και δεν... αναλόγως για πόση φασαρία μιλάμε. Αν γνήσια ανησυχείς για το σκυλί, μπορείς ίσως να απευθυνθείς σε μια φιλοζωική για να σου δώσουν κατευθύνσεις, κάτι θα ξέρουν
Rumpelstiltskin123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @zx1234r Τελείως οφφ-τόπικ δεν είναι,μια χαρά μπορεί να χρησιμεύσει στον φίλο ώστε να συμβουλεύσει τους ιδιοκτήτες,εάν φυσικά και αυτοί δείξουν ότι είναι πρόθυμοι να το αντιμετωπίσουν το θέμα.. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Rumpelstiltskin123
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Stamer είπε Το καταλαβαίνω απλά η γιαγιά δεν είχε καθόλου σωστή κρίση. Π.χ. εγώ ακόμα και 20 βαθμούς να είχε σε σκιά, πάλι δεν θα το άφηνα λόγω κινδύνου να μου το κλέψουν. Αλλά αυτό δεν είναι τίποτα. Πόσες ειδήσεις έχεις δει/διαβάσει (ειδικά Αμερική) που έχουν πεθάνει παιδάκια επειδή τα άφησαν με τόση ζέστη "για λίγο" μέσα στο αυτοκίνητο? Τι να λέμε τώρα! TS δεν ξέρω τι να σου πω... εφόσον έχεις κάνει διάλογο και δεν... αναλόγως για πόση φασαρία μιλάμε. Αν γνήσια ανησυχείς για το σκυλί, μπορείς ίσως να απευθυνθείς σε μια φιλοζωική για να σου δώσουν κατευθύνσεις, κάτι θα ξέρουν Ναι έχεις δίκιο. Η γιαγιά μου δεν ήταν καθόλου φιλόζωη, αλλά κάτι έπαθε και ξετρελάθηκε με το συγκεκριμένο σκυλί, δεν ήξερε τίποτα από ζώα (σκύλους/γάτες), συμβουλές κτηνιάτρους κτλ. Το σκυλί δεν το κράτησε πάνω από χρόνο λίγοι μήνες πέρασαν μόνο από τότε που το πήγε μέχρι που της το πήρανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις