JcD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Με ξενίζει το γεγονός ότι δεν παίρνουν πάνω googler play music και να παίζει offline. Αν γνωρίζει κάποιος κάποιο smartwatch να το κάνει αυτό ας μου μιλήσει! 1
songless_bird Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Plapoutas είπε Αέρινο ή όχι. Το πρόβλημα με τα smartwatches είναι η μπαταρία. Αν είναι να φορτίζω το ρολόι κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα, δεν αξίζει. By the way το λουράκι κακάσχημο. 4 μερες με battery drain απο το προχτεσιμο update καλα ειναι; Αλλιως 5-6 μερες. 1 ώρα πριν, epanoe είπε δεν εχω παρει και ουτε θα παρω μεχρι να μπορω να τα φοράω στο ντους και στη θαλασσα Γιατι δεν πηρες το galaxy watch που ειναι αδιαβροχο; Το σχεδιο εχει ενα ατοπημα. Δεν εχει στεφανη πλοηγησης . Εκτος αν δεν εχει tizen... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από songless_bird 1
johncorfas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Istros είπε Μόνο αν κάνει εξετάσεις αίματος και παίρνει πίεση. ... και να συνταγογραφεί. Έτσι κι αλλιως ηλεκτρονικά γίνεται... Ποιος χρειαζεται γιατρό όταν αγοράζει Samsung;... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από johncorfas
Istros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, johncorfas είπε ... και να συνταγογραφεί. Έτσι κι αλλιως ηλεκτρονικά γίνεται... Ποιος χρειαζεται γιατρό όταν αγοράζει Samsung;... Τι ηλεκτροκαρδιογράφημα και σαχλαμαρες.Παταγο θα κανει
txcellas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Το galaxy watch ανετα βγαζει 3 μερες με ειδοποιησεις κ GPS.
JcD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 46 λεπτά πριν, songless_bird είπε Το σχεδιο εχει ενα ατοπημα. Δεν εχει στεφανη πλοηγησης . Εκτος αν δεν εχει tizen... Μπράβο, αυτό σκέφτηκα κι εγώ!
Istros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, songless_bird είπε 4 μερες με battery drain απο το προχτεσιμο update καλα ειναι; Αλλιως 5-6 μερες. Γιατι δεν πηρες το galaxy watch που ειναι αδιαβροχο; Το σχεδιο εχει ενα ατοπημα. Δεν εχει στεφανη πλοηγησης . Εκτος αν δεν εχει tizen... Κατά πάσα πιθανότητα tizen και όχι Google wear os καθώς και Bixby
dimitrisdim14 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Προτιμώ τα προηγούμενα design . Λογικά θα τι βγάλει σαν δεύτερη συσκευή πιο γυναικείο . Δεν νομίζω να κόψει τα Galaxy watches με το περιστρεφόμενο bezel .
ktm13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, Plapoutas είπε Αέρινο ή όχι. Το πρόβλημα με τα smartwatches είναι η μπαταρία. Αν είναι να φορτίζω το ρολόι κάθε μέρα ή κάθε δεύτερη μέρα, δεν αξίζει. By the way το λουράκι κακάσχημο. Παίρνεις garmin και το φορτιζεις κάθε 15-20 μερες! 😉
THESPYROS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Τσιπ και όλα τα λεφτά τιμή ποσό δεν μας είπατε ;;;
Plapoutas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ktm13 είπε Παίρνεις garmin και το φορτιζεις κάθε 15-20 μερες! 😉 Garmin ή Xiaomi. Περασαν από τα χέρια μου Apple Watch και Gear. Φανταστικές συσκευές με οθοναρες, η μπαταρία όμως με ξενέρωσε αφάνταστα. Τώρα έχω βολευτει με ένα Amazfit Bip, μπορεί να μην έχει την οθοναρα και τις λειτουργίες των Premium, αλλά τη δουλειά του για ειδοποιήσεις και άσκηση την κάνει σωστά.
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, txcellas είπε Το galaxy watch ανετα βγαζει 3 μερες με ειδοποιησεις κ GPS. 3 μέρες βγάζει το δικό μου που ειναι με τη μικρότερη μπαταρία (42μμ) πόσο μάλλον το 46αρι. Και το έχω και στη συχνή μέτρηση παλμών.
txcellas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, margaritagr είπε 3 μέρες βγάζει το δικό μου που ειναι με τη μικρότερη μπαταρία (42μμ) πόσο μάλλον το 46αρι. Και το έχω και στη συχνή μέτρηση παλμών. με ενεργοποιημενες ειδοποιησεις και χρηση gps για γυμναστικη το δικο μου κραταει 3 μερες. Μετρηση ανα 10 λεπτα το εχω εγω. Το χρησιμοποιεις σαν fitness tracker?
margaritagr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δεν εκανα πολυ φιτνες ως τωρα 😛 Το έχω κυρίως για ειδοποιήσεις, καταγραφή παλμών και περπάτημα. Στο γυμναστήριο θα φοράω το gear fit 2 pro, στο galaxy έχω βάλει δερμάτινο λουράκι και δε θέλω να το στουκαρω και πουθενά. Επισης να πω πως εγώ δεν έχω ενεργοποιημένο το gps - σημαντικό. Παντως ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη απο την αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα