ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Πριν από λίγους μήνες πήραμε κάποια πράγματα στην δουλειά κυρίως ποντίκια ηχεία και ακουστικά και μέσα σε όλα αυτά ήταν πολλά Περιφερειακά για παλαιότερες κονσόλες . Συμβατά remote control ps2 xbox κάποια πράγματα για wii ,κάτι τιμονιερες gameboy .Γενικά έχω ενοχλήσει 3 4 μαγαζιά αλλά δεν ενδιαφέρεται κανένας . Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κόψω λιανική πχ και να τα βάλω σε αγγελιες . Γνωρίζει κανείς κάνα τρόπο να τα διώξω μην πάνε για καταστροφή; Είναι κλειστές συσκευασίες . Οι τιμές που τα δίνουμε είναι κάνα ευρώ το κομμάτι και είναι γύρω στα 150 με 200 τεμαχια
theoritikos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μπορείς να το δώσεις χονδρική ? Υπάρχουν μερικά μαγαζιά Αθήνα που πουλάνε παλιότερες κονσόλες. Ίσως να τους ενδιαφέρει 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, theoritikos είπε Μπορείς να το δώσεις χονδρική ? Υπάρχουν μερικά μαγαζιά Αθήνα που πουλάνε παλιότερες κονσόλες. Ίσως να τους ενδιαφέρει Τους έχω ενοχλήσει αλλά δεν ενδιαφερονται. Πιάνουν χώρο αλλά δεν θέλω να τα πετάξω. Είναι κρίμα να πάνε για καταστροφή . Και 100 ευρώ να τα δώσω να φύγουν δεν μας πειράζει. Αλλά θα πρέπει να κοπεί τιμολόγιο αναγκαστικα Η άλλη λύση είναι ebay business αλλά θέλει τρεξιμο και δεν έχω ασχοληθεί. Δεν ενδιαφέρομαι για μεμονωμένα αλλά να τα πάρει κάποιος όλα μαζι Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
pgavalito Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Βάλε καμιά photo Μανώλη να πάρουμε μια ιδέα. Θα τα σπρώξουμε, μην αγχώνεσαι! 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αύριο γιατί είμαι από κινητό και τις έχω στο pc της δουλειάς Απλά μόνο με τιμολόγιο . Θα έχω και ποσότητες αυριο Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από ΜΑΝΩΛΗΣ1 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι γνησια της sony,microsoft,nintendo αλλά συμβατά. Εχω και καποια για wii (κατι φωτοσπαθα, κατι θηκες για wii ροζ, μπλε αλλά δεν τα έχω βγάλει φώτο), Απλά πουλάμε μόνο χονδρική . Δεν μπορώ δηλαδή να δώσω κάτι λιανική σε κάποιον. Και ειδικά ψάχνομαι να τα δώσω όλα μαζί να αδειάσει ο χώρος σε πολύ χαμηλή τιμή Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μάλλον πάνε για πέταμα. Σας ευχαριστώ πάντως
fytotech Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Μάλλον πάνε για πέταμα. Σας ευχαριστώ πάντως Εγώ θα σου πρότεινα να τα βάλεις σε αγγελίες και να τα πουλάς σιγά σιγά. Υπάρχουν κάποιοι που ενδιαφέρονται. Ούτως ή άλλως το τιμολόγιο που λες, αν θες το κόβεις σε κάποιον άλλον. Το να τα πάρει όλα μαζί κάποιος, είναι μάλλον απίθανο. Επίσης, ίσως να δοκιμάσεις στο eBay, αν θες να φύγουν όλα μαζί. 1
gust Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Κρίμα θα ήθελα τουλάχιστον apo ένα από τα κομμάτια που έστειλες πλην της τιμονιεςρας. Αν αλλάξει κατι στειλε ένα Pm.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ παιδιά. Απλά τα δίνω κοψοχρονια να φυγουν και να αδειάσει ο χωρος. Θα το δω και με τα αφεντικά και θα ενημερώσω. Δεν πετάω φυσικά κάτι ακομα
kajwbtfe Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Ευχαριστώ παιδιά. Απλά τα δίνω κοψοχρονια να φυγουν και να αδειάσει ο χωρος. Θα το δω και με τα αφεντικά και θα ενημερώσω. Δεν πετάω φυσικά κάτι ακομα Πάντως αν τα πετάξεις ρε Μανολιο πες μου που θα τα πετάξεις..😆😆😆 1
stelios18120 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Αν είναι να τα πετάξεις στείλε κανένα κομμάτι Μανώλη Κρίμα είναι 😁😁😎 1
zio10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Αφού μπορείς να τα πετάξεις, άρα να φύγουν από σας και να μη κοπεί τιμολόγιο, που είναι το πρόβλημα να τα πουλήσεις κομμάτι κομμάτι σε ιδιώτες; 2
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2019 Στις 18/2/2019 στις 9:47 ΜΜ, zio10 είπε Αφού μπορείς να τα πετάξεις, άρα να φύγουν από σας και να μη κοπεί τιμολόγιο, που είναι το πρόβλημα να τα πουλήσεις κομμάτι κομμάτι σε ιδιώτες; Μπορώ να τα πετάξω και να τα πάρω σπίτι μου να τα πουλάω με το κομμάτι..Θα μου φέρνεις τσιγάρα στην φυλακή? Το να δώσω 1-2 δεν ειναι πρόβλημα. Το να πάρω 150-200 κομμάτια και να αρχίσω να τα πουλάω πάει να πει οτι κάνω εμπόριο χωρίς παραστατικά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα