Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Και πως ακριβώς θα δω κάτι που δεν υπάρχει? :)

Στην επιλογη τα παραβολα μου θα δεις αν υπαρχει προστιμο.Αν δεν υπαρχει τοτε δεν εχεις προστιμο....

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν για να μην έχεις άγχος με τυχαίες διασταυρώσεις και πρόστιμα,και μιας το ποσό είναι μεγάλο μπες στην hellasdirect και φτιάχνεις συμβόλαιο από 1 μέρα μέχρι 365...Εγώ τις προάλλες λόγω οικονομικών στενοτητων έφτιαξα συμβόλαιο 90 ημερών με 50 ευρώ...(βασικό πακέτο)...Το ετοιμάζεις,πας με κωδικό και ταυτότητα στην τράπεζα και πληρώνεις..Σε λίγα λεπτά έχεις το συμβόλαιο στο email σου..

Επίσης υπάρχει και εκπτωτικος κωδικός (praktiker) που σου χαμηλώνει το ποσό...Αυτό κάνεις κ καθάρισες μέχρι να δεις τι θα κάνεις με τα οικονομικά σου...και κάνεις κανονικό μεγάλο συμβόλαιο(ενδεχομένως με περισσότερες καλύψεις) σε αυτήν η σε άλλη ασφαλιστική..(όποια σε συμφέρει)

Επεξ/σία από stefan123
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stefan123 είπε

Λοιπόν για να μην έχεις άγχος με τυχαίες διασταυρώσεις και πρόστιμα,και μιας το ποσό είναι μεγάλο μπες στην hellasdirect και φτιάχνεις συμβόλαιο από 1 μέρα μέχρι 365...Εγώ τις προάλλες λόγω οικονομικών στενοτητων έφτιαξα συμβόλαιο 90 ημερών με 50 ευρώ...(βασικό πακέτο)...Το ετοιμάζεις,πας με κωδικό και ταυτότητα στην τράπεζα και πληρώνεις..Σε λίγα λεπτά έχεις το συμβόλαιο στο email σου..

Επίσης υπάρχει και εκπτωτικος κωδικός (praktiker) που σου χαμηλώνει το ποσό...Αυτό κάνεις κ καθάρισες μέχρι να δεις τι θα κάνεις με τα οικονομικά σου...και κάνεις κανονικό μεγάλο συμβόλαιο(ενδεχομένως με περισσότερες καλύψεις) σε αυτήν η σε άλλη ασφαλιστική..(όποια σε συμφέρει)

Δεν γινεται ασφαλιση στην hellas κατω απο 30 μερες και δεν χρειαζεται να τρεχεις με κωδικους σε τραπεζες, γινεται απλα με την χρεωστικη καρτα σου.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thomasko7 είπε

Στην επιλογη τα παραβολα μου θα δεις αν υπαρχει προστιμο.Αν δεν υπαρχει τοτε δεν εχεις προστιμο....

Αν έχει βεβαιωθεί πρόστιμο δεν το βλέπεις μόνο στην επιλογή τα παράβολα μου, το βλέπεις και στις ειδοποιήσεις, και στα στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης, και φυσικά έχεις ήδη ενημερωθεί μέσω e-mail(από προσωπική εμπειρία όλα τα παραπάνω μια και παθών).

Τώρα ο γνωστός για τον οποίο έγραψα σε προηγούμενο post δεν είχε πρόστιμο(πουθενά δεν φαινόταν κάτι), παρόλα αυτά όμως καμία ασφαλιστική δεν τον ασφάλιζε αν δεν πλήρωνε πρώτα το πρόστιμο... Ξέρω, κουλό ακούγεται, αυτό ακριβώς όμως έγινε.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απάντηση με καθυστέρηση...

Κ εγώ για άλλον το έκανα, με κωδικούς του στο τάξις κτλπ....δε φαίνοταν καμία οφειλή πουθενά κ δεν ασφαλιζοταν κ αυτός...εκεί στα παράβολα μόνο υπήρξε η οφειλή,πληρώθηκε άμεσα κ επίσης άμεσα ξεκλειδώσουμε από την ασφαλιστική κ ασφαλίστηκε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...