Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Irene.j είπε Ασφαλεια εβγαλα τελη Νοεμβρη. Οποτε δεν παιζει το "προφανως εγινε παλαιοτερα"! Εγώ πάλι ξέρω περίπτωση κάποιου που τον Ιούνιο δεν του είχε επιβληθεί στο taxis κανένα πρόστιμο, αλλά ταυτόχρονα καμία ασφαλιστική δεν τον ασφάλιζε αν δεν της προσκόμιζε αποδεικτικό ότι έχει πληρωθεί το πρόστιμο.
Irene.j Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι ξέρω περίπτωση κάποιου που τον Ιούνιο δεν του είχε επιβληθεί στο taxis κανένα πρόστιμο, αλλά ταυτόχρονα καμία ασφαλιστική δεν τον ασφάλιζε αν δεν της προσκόμιζε αποδεικτικό ότι έχει πληρωθεί το πρόστιμο. Νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πιο ρευστα απο οσο νομιζουμε τελικα. Αυτο δε σημαινει οτι προσωπικα παροτρυνω καποιον να ειναι ανευ αδειας επειδη σταθηκα τυχερη.
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Irene.j είπε Ασφαλεια εβγαλα τελη Νοεμβρη. Οποτε δεν παιζει το "προφανως εγινε παλαιοτερα"! Ήταν εν ισχύ το καλοκαίρι απλά επειδή είχε πολλά θέματα η ΔΗΛΕΔ αλλά και οι ασφαλιστικές επειδή δεν πρόλαβαν μετά απο μια εβδομάδα που έγινε χαμός το κατέβασαν. Ξαναμπήκε σε ισχύ πρίν απο 2 ή 3 μήνες δεν θυμάμαι ακριβώς για αυτό μπόρεσες. Επίσης αν κάποια ασφαλιστική δεν έχει φτιάξει σωστά αυτά που πρέπει όλο και κάποιος τυχερός θα γλυτώνει,. εγώ σας λέω αυτό που ισχύει δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι άλλο ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του Αν σας καίει τόσο μπορώ αύριο στη δουλειά να μάθω και ακριβή ημερομηνία που ενεργοποιήθηκε την 2η φορά. Εμείς για παράδειγμα είχαμε θέμα το προηγούμενο ΣΚ με.καποιους servers , οπότε κάποιοι το γλύτωσαν αλλά κάποιοι κακομοίρηδες την πάτησαν που έβγαλαν ασφάλεια το Σάββατο και τους έγραψαν σε έλεγχο για ανασφαλιστους. Δεν θα πάθουν κάτι γιατί στείλαμε τις εγγραφές απλά τσάμπα τρέξιμο 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 23 ώρες πριν, Superior είπε Παιδια να κανω μια απλη ερωτηση σχετικα με ασφαλεια αυτοκινητου (για οποιον γνωριζει σιγουρα ομως!): Σε 2 μερες ληγει η 6-μηνη ασφαλεια που εχω για το αυτοκινητο και επειδη δεν το πολυκυκλοφορω και τοσο (πχ δεν θα το χρειαστω σιγουρα για τις επομενες 10 μερες) ΚΑΙ επειδη εχω και κατι αλλα εξοδα τις επομενες ημερες, σκεφτομαι να αφησω να περασουν αυτες οι 10 μερες και να το ασφαλισω αμεσως μετα για ενα 6-μηνο παλι. Ξερει καποιος αν κανουν "αυτοματες ηλεκτρονικες διασταυρωσεις" για να βλεπουν αν καποιο αυτοκινητο ειναι εστω και για μερικες ημερες ΕΚΤΟΣ ασφαλισης? Και αν ναι, βαζουν αυτοματως καποιο προστιμο σε αυτη την περιπτωση?!! Κατι ειχα ακουσει για ενα "αυτοματο προστιμο" 250 ευρω αν διαπιστωθει εστω και 1 ημερα εκτος ασφαλισης?!!! Ισχυει κατι τετοιο?!! (αν ισχυει να ΜΗΝ αφησω να υπαρξουν αυτες οι 10 μερες "παυσης", δεν συμφερει!! (λιγοτερο κοστιζει η 6-μηνη ασφαλεια απο το προστιμο!!). Ευχαριστω. Επειδή το θεμα ξεφυγε και για να απαντήσουμε και στο ερώτημα του φιλου Εγω βλεπω δυο λυσεις, η πρώτη ειναι να πληρωσει με πιστωτική οποτε παει μετα απο 10+ μερες η οφειλή, και δεύτερον αν εχει καποιον ασφαλιστή, και δεν τα κάνει απο το ιντερνετ, μπορει να του ζητησει να εκδώσει το συμβόλαιο και να τον πληρώσει μετα απο 10 15 μέρες(πρέπει βεβαια σε αυτην την περίπτωση να εχει φερεγγυότητα στο γραφείο)
Conan2046 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Βρε tsofra αφού δεν ξέρεις μην λες υποθέσεις ως κάτι που ισχύει. 2 φορές τον χρόνο γίνονται οι διασταυρώσεις,.2 φορές μπαίνουν τα πρόστιμα. Μια χαρά ασφαλίζεις οπότε θέλεις χωρίς παράβολο αρκεί να μην σε πετύχει η διασταύρωση σε όλες τις εταιρίες που ξέρω 1
thomasko7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι ξέρω περίπτωση κάποιου που τον Ιούνιο δεν του είχε επιβληθεί στο taxis κανένα πρόστιμο, αλλά ταυτόχρονα καμία ασφαλιστική δεν τον ασφάλιζε αν δεν της προσκόμιζε αποδεικτικό ότι έχει πληρωθεί το πρόστιμο. Σε αυτή τη περίπτωση στο τάξις μόνο στα μηνύματα θα έβλεπε πως είχε βρεθεί ανασφάλιστο όχημα με το ΑΦΜ του αλλα για το παράβολο επρεπε να μπει με τους κωδικούς του στην ΑΑΔΕ.
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Conan2046 είπε Βρε tsofra αφού δεν ξέρεις μην λες υποθέσεις ως κάτι που ισχύει. 2 φορές τον χρόνο γίνονται οι διασταυρώσεις,.2 φορές μπαίνουν τα πρόστιμα. Μια χαρά ασφαλίζεις οπότε θέλεις χωρίς παράβολο αρκεί να μην σε πετύχει η διασταύρωση σε όλες τις εταιρίες που ξέρω Οκ δεν ξέρω τι έχω υλοποίησει στο σύστημα που έχω χτίσει τα τελευταία 10 χρόνια. Εσύ ξέρεις καλύτερα προφανώς , δεν έχω να αποδείξω κάτι οπότε μπορεί ο κόσμος να ακούσει εσένα. Εσύ είπες πως υποθέτω , εγώ είπα αυτό που γίνεται από μεγάλη ασφαλιστική οπότε σε παρακαλώ άσε το ειρωνικό ύφος. Λοιπόν εγώ τις δικές μου γνώσεις είπα να τις μοιραστώ μαζί σας , δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιος με πιστεύει ή όχι, αυτό που είχα να προσφέρω το προσεφερα οπότε δεν σχολιάζω κάτι άλλο σε αυτό το τοπικ. Υ.Γ. στην Ελλάδα είμαστε δεν δουλεύει σχεδόν τίποτα σωστά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν νόμοι και κανόνες. Οι μεγάλες ασφαλιστικές δεν παίζουν με αυτά , οι μικρές όμως αρκετά δεν τηρούν για αυτό τις βλέπουμε με τα χρόνια να κλείνουν. Οπότε ΝΑΙ κάποιοι είστε τυχεροί και ξεφυγατε , αν σε σταματήσουν στον δρόμο τρως πρόστιμο και αν πας να εκδώσεις σε ανασφαλιστο θα φας άκυρο Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από tsofras 1
HolyMan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δεν νομιζω να εχει προβλημα για καποιο χρονικο διαστημα! ειχα ανασφαλιστο το αμαξι απο σεπτεμβρη και μολις χθες το ασφαλισα 6μηνο αμεσα σε 5 λεπτα μεσω τηλεφωνου ουτε προστιμα ουτε παραβολα(πιθανον σταθηκα τυχερος)
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, thomasko7 είπε Σε αυτή τη περίπτωση στο τάξις μόνο στα μηνύματα θα έβλεπε πως είχε βρεθεί ανασφάλιστο όχημα με το ΑΦΜ του αλλα για το παράβολο επρεπε να μπει με τους κωδικούς του στην ΑΑΔΕ. Μα ΔΕΝ είχε βρεθεί ανασφάλιστο το όχημα του, ΔΕΝ είχε γίνει διασταύρωση, ΔΕΝ είχε οφειλή στο taxisnet... Επίσης taxisnet και ΑΑΔΕ είναι το ίδιο πράγμα...
Conan2046 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Οκ δεν ξέρω τι έχω υλοποίησει στο σύστημα που έχω χτίσει τα τελευταία 10 χρόνια. Εσύ ξέρεις καλύτερα προφανώς , δεν έχω να αποδείξω κάτι οπότε μπορεί ο κόσμος να ακούσει εσένα. Αυτό που στέλνετε είναι πράγματι το αρχείο με τα ασφαλισμένα. Όμως η ΔΗΛΕΔ το διασταυρώνει με το σύνολο των οχημάτων 2 φορές τον χρόνο και βάζει τα πρόστιμα και καμιά ασφαλιστική δεν μπορεί από μόνη της να βάλει πρόστιμο, ούτε να απαιτήσει την πληρωμή ενός παράβολου που δεν υπάρχει. Κάνω καθημερινά συμβόλαια και ένα μέρος απ' αυτά είναι ανασφαλιστα, σε καμία εταιρεία δεν υπάρχει πρόβλημα μικρή ή μεγάλη. Αν σε σταματήσει η τροχαία θα δει ότι είναι χωρίς ασφάλεια και θα φας πρόστιμο και κλήση για το πταισματοδικείο Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Conan2046
thomasko7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μα ΔΕΝ είχε βρεθεί ανασφάλιστο το όχημα του, ΔΕΝ είχε γίνει διασταύρωση, ΔΕΝ είχε οφειλή στο taxisnet... Επίσης taxisnet και ΑΑΔΕ είναι το ίδιο πράγμα... Ναι αλλά στο τάξις δεν φαίνεται οφειλή για να το πληρώσεις....ούτε στις ρυθμίσεις χρεών, ούτε πουθενά...πρέπει να πας στην ααδε στα παράβολα για να το δεις....
auron12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Λοιπον επειδη την εχω πατησει με το θεμα,διασταυρωσεις γινονται ξαφνικα και σε τυχαιες μερες.Αν δηλαδη εισαι ατυχος μπορει να αφησεις το αυτοκινητο για 1 μερα ανασφαλιστο και να την φας-ετσι επαθα και εγω.Και μπορει να το εχεις και 3 μηνες και να μην παρει κανεις χαμπαρι.Η λυση ειναι μια αν δεν το πολυ κυκλοφορεις.Ασφαλιση με το χιλιομετρο.Ειναι πολυ φθηνοτερη απο οποιαδηποτε αλλη ασφαλιση,σου δινει καβατζα 3000 χιλιομετρα και εφοσον τα καταναλωσεις αγοραζεις και αλλα.Αν κανεις λιγοτερα απο 3000 θα σου ερθει πολυ φθηνα.Ψαξτο, by the mile googlαρε.
nightwalker1990 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 4/2/2019 στις 10:17 ΜΜ, Superior είπε Παιδια να κανω μια απλη ερωτηση σχετικα με ασφαλεια αυτοκινητου (για οποιον γνωριζει σιγουρα ομως!): Σε 2 μερες ληγει η 6-μηνη ασφαλεια που εχω για το αυτοκινητο και επειδη δεν το πολυκυκλοφορω και τοσο (πχ δεν θα το χρειαστω σιγουρα για τις επομενες 10 μερες) ΚΑΙ επειδη εχω και κατι αλλα εξοδα τις επομενες ημερες, σκεφτομαι να αφησω να περασουν αυτες οι 10 μερες και να το ασφαλισω αμεσως μετα για ενα 6-μηνο παλι. Ξερει καποιος αν κανουν "αυτοματες ηλεκτρονικες διασταυρωσεις" για να βλεπουν αν καποιο αυτοκινητο ειναι εστω και για μερικες ημερες ΕΚΤΟΣ ασφαλισης? Και αν ναι, βαζουν αυτοματως καποιο προστιμο σε αυτη την περιπτωση?!! Κατι ειχα ακουσει για ενα "αυτοματο προστιμο" 250 ευρω αν διαπιστωθει εστω και 1 ημερα εκτος ασφαλισης?!!! Ισχυει κατι τετοιο?!! (αν ισχυει να ΜΗΝ αφησω να υπαρξουν αυτες οι 10 μερες "παυσης", δεν συμφερει!! (λιγοτερο κοστιζει η 6-μηνη ασφαλεια απο το προστιμο!!). Ευχαριστω. 25€ για 1 μήνα σε σχέση με το πρόστιμο είναι καλό deal. Αν σου δώσουμε ο καθένας απο 1€ θα τα μαζέψεις. Εάν όντως δεν βγαίνεις για το 20άρικο έγω δίνω και 2€.
Joshua21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, thomasko7 είπε Ναι αλλά στο τάξις δεν φαίνεται οφειλή για να το πληρώσεις....ούτε στις ρυθμίσεις χρεών, ούτε πουθενά...πρέπει να πας στην ααδε στα παράβολα για να το δεις.... Και πως ακριβώς θα δω κάτι που δεν υπάρχει?
vasilllis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 σελιδες ηδη και συνεχιζει το πραγμα.Και ολα αυτα για καλοπροαιρετη μη ασφαλιση οχηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα