Μάκαρος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, sakisaudi είπε Οι περισσοτεροι μπούρδες του απαντησανε Για δωσε τη σωστη απαντηση 1
tasinho Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Superior είπε φιλε μου ποια "γνωστη" εταιρεια εννοεις? αυτη που το εχω τωρα? Την Anytime. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από tasinho 1
Irene.j Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Αυτο,που διαβαζω,οτι το νεο συμβολαιο ειναι συνεχεια του παλιου δε νομιζω να ισχυει (εκτος και αν δεν καταλαβα σωστα).Καποια στιγμη δε μπορουσα να πληρωσω και το αμαξι ηταν ακινητοποιημενο για ενα μηνα. Οταν λοιπον εκανα το συμβολαιο ως εναρξη ηταν η νεα ημερομηνια .. Οταν τοτε ειχα μιλησει με καποιο φιλο ασφαλιστικο,μου ειπε οτι γινονται ελεγχοι αλλα οχι τοσο τακτικα. Το προστιμο ειναι οντως 250€. Σαφως και σταθηκα τυχερη!! 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, tasinho είπε Την Anytime. Και η Hellas direct και πιθανον κι άλλες. 1
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 11 hours ago, Superior said: Παιδια να κανω μια απλη ερωτηση σχετικα με ασφαλεια αυτοκινητου (για οποιον γνωριζει σιγουρα ομως!): Σε 2 μερες ληγει η 6-μηνη ασφαλεια που εχω για το αυτοκινητο και επειδη δεν το πολυκυκλοφορω και τοσο (πχ δεν θα το χρειαστω σιγουρα για τις επομενες 10 μερες) ΚΑΙ επειδη εχω και κατι αλλα εξοδα τις επομενες ημερες, σκεφτομαι να αφησω να περασουν αυτες οι 10 μερες και να το ασφαλισω αμεσως μετα για ενα 6-μηνο παλι. Ξερει καποιος αν κανουν "αυτοματες ηλεκτρονικες διασταυρωσεις" για να βλεπουν αν καποιο αυτοκινητο ειναι εστω και για μερικες ημερες ΕΚΤΟΣ ασφαλισης? Και αν ναι, βαζουν αυτοματως καποιο προστιμο σε αυτη την περιπτωση?!! Κατι ειχα ακουσει για ενα "αυτοματο προστιμο" 250 ευρω αν διαπιστωθει εστω και 1 ημερα εκτος ασφαλισης?!!! Ισχυει κατι τετοιο?!! (αν ισχυει να ΜΗΝ αφησω να υπαρξουν αυτες οι 10 μερες "παυσης", δεν συμφερει!! (λιγοτερο κοστιζει η 6-μηνη ασφαλεια απο το προστιμο!!). Ευχαριστω. η ασφαλιστικη μπορει να σου ετοιμασει αυτοματα το νεο συμβολαιο αναλογως τι εχεις κανει με την ασφαλιστικη δεν σε υποχρεωνει κανεις να το πληρωσεις και μπορεις να κανεις αλλο συμβολαιο.τωρα αν θα σε αφησει το συστημα (κοινως να γινει δεκτο) να το ξεκινησεις οποτε θες δεν ξερω.καλο θα ηταν βεβαια να τους εχεις παρει οτι δεν θα ανανεωσεις ειδικα αμα γινεται αυτοματα χρεωση σε καρτα.απο εκει και περα οπως ειπαν καποιοι γιατι εχει ξανα ανοιχτει τετοιο θεμα τους ηρθε προστιμο 250 ευρω ακομα και για δυο μερες χωρις ασφαλεια.παιρνεις τα ρισκα σου .δεν τους νοιαζει αν δεν το κινεις.μπορει αντι να γλυτωσεις 10 ευρω και λιγοτερο να πληρωσεις τα πολλαπλασια σε προστιμο. 1
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Να σου πω και εγώ που δουλεύω μηχανογράφηση σε γνωστή ασφαλιστική και έχω γράψει και τον κώδικα για αυτό ακριβώς το πράγμα γιατί κάποιοι λένε ανακρίβειες εδώ και θα σε πάρουν στον λαιμό τους. Όλες οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες πρίν εκδόσουν ασφαλιστηριο να κοιτάξουν στην υπηρεσία της ΔΗΛΕΔ (ενημερώνεται καθημερινά οπότε την πρώτη μέρα μετά τη λήξη του συμβολαίου σου θα μπει εγγραφή ότι είσαι ανασφαλιστο) αν είσαι ανασφαλιστος. Αν σε βρει ανασφαλιστο θα σου πει ότι πρέπει να πληρώσεις πρώτα το παράβολο για το πρόστιμο και μετά θα μπορέσεις να βγάλεις ασφάλεια. Τώρα αν υπάρχει ασφαλιστική που δεν το τηρεί αυτό δεν το γνωρίζω, οι μεγάλες σίγουρα το κάνουν. Δεν αξίζει για 10 μέρες να πληρώσεις πρόστιμο, στην τελική κάνε μόνο για αστική ευθύνη που είναι το υποχρεωτικό και μετά αν θες προσθέτεις και άλλες καλύψεις. Βρες επίσης κάποια που κάνει και μηνιαίες δόσεις δεν είναι τόσο μεγάλο το κόστος. Αυτά από εμένα και είναι σίγουρο αυτό που λέω χωρίς νομίζω και ίσως. Υ.γ καλή η βοήθεια αλλά αν είναι να πάρουμε κάποιον στο κεφάλι μας μην λέμε ότι θέλουμε για σοβαρά ζητήματα εκτός αν έχετε την διάθεση να πληρώσετε εσείς το πρόστιμο 6 1
turbat0s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Όλες οι ασφαλιστικές είναι υποχρεωμένες πρίν εκδόσουν ασφαλιστηριο να κοιτάξουν στην υπηρεσία της ΔΗΛΕΔ (ενημερώνεται καθημερινά οπότε την πρώτη μέρα μετά τη λήξη του συμβολαίου σου θα μπει εγγραφή ότι είσαι ανασφαλιστο) αν είσαι ανασφαλιστος. Αν σε βρει ανασφαλιστο θα σου πει ότι πρέπει να πληρώσεις πρώτα το παράβολο για το πρόστιμο και μετά θα μπορέσεις να βγάλεις ασφάλεια. Πολύ σημαντική πληροφορία, προσωπικά δεν τη γνώριζα. Οπότε, αν αφήσεις να λήξει το συμβόλαιο χωρίς να το ανανεώσεις π.χ για 3 μέρες, τότε ακόμη και σε άλλη ασφαλιστική να πας θα σου ζητήσει παράβολο προστίμου για τις 3 μέρες?
tsofras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, turbat0s είπε Πολύ σημαντική πληροφορία, προσωπικά δεν τη γνώριζα. Οπότε, αν αφήσεις να λήξει το συμβόλαιο χωρίς να το ανανεώσεις π.χ για 3 μέρες, τότε ακόμη και σε άλλη ασφαλιστική να πας θα σου ζητήσει παράβολο προστίμου για τις 3 μέρες? Ακριβώς ούτε μία μέρα δεν μπορείς να είσαι ανασφαλιστος πλέον 2
turbat0s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Ακριβώς ούτε μία μέρα δεν μπορείς να είσαι ανασφαλιστος πλέον Έτσι πρέπει, το όχημα είναι πηγή κινδύνου είτε περπατάει είτε όχι. 2
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Πάντως στο μέλλον όταν ολοκληρωθεί το σύστημα Δεν θα χρειάζεται ημερήσιες διασταυρώσεις, οι διασταυρώσεις θα γίνονται μόνιμα Το ερώτημα είναι σε Πόσο βάθος χρόνου θα πάνε πίσω
Irene.j Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, tsofras είπε Ακριβώς ούτε μία μέρα δεν μπορείς να είσαι ανασφαλιστος πλέον Και πως εξηγεις οτι δεν ειχα ασφαλεια ενα μηνα και προχωρησα κανονικα στην επομενη???? Ξερω και αλλον ανθρωπο,που εγινε το ιδιο
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Irene.j είπε Και πως εξηγεις οτι δεν ειχα ασφαλεια ενα μηνα και προχωρησα κανονικα στην επομενη???? Ξερω και αλλον ανθρωπο,που εγινε το ιδιο Προφανώς έγινε παλιότερα, πριν ισχύσει αυτό το μέτρο.
Irene.j Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Προφανώς έγινε παλιότερα, πριν ισχύσει αυτό το μέτρο. Ποτε ισχυσε το μετρο?
Joshua21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Irene.j είπε Ποτε ισχυσε το μετρο? Δεν ξέρω ακριβώς, πάντως καλοκαίρι του 2018 ίσχυε.
Irene.j Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Δεν ξέρω ακριβώς, πάντως καλοκαίρι του 2018 ίσχυε. Ασφαλεια εβγαλα τελη Νοεμβρη. Οποτε δεν παιζει το "προφανως εγινε παλαιοτερα"!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα