Superior Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια να κανω μια απλη ερωτηση σχετικα με ασφαλεια αυτοκινητου (για οποιον γνωριζει σιγουρα ομως!): Σε 2 μερες ληγει η 6-μηνη ασφαλεια που εχω για το αυτοκινητο και επειδη δεν το πολυκυκλοφορω και τοσο (πχ δεν θα το χρειαστω σιγουρα για τις επομενες 10 μερες) ΚΑΙ επειδη εχω και κατι αλλα εξοδα τις επομενες ημερες, σκεφτομαι να αφησω να περασουν αυτες οι 10 μερες και να το ασφαλισω αμεσως μετα για ενα 6-μηνο παλι. Ξερει καποιος αν κανουν "αυτοματες ηλεκτρονικες διασταυρωσεις" για να βλεπουν αν καποιο αυτοκινητο ειναι εστω και για μερικες ημερες ΕΚΤΟΣ ασφαλισης? Και αν ναι, βαζουν αυτοματως καποιο προστιμο σε αυτη την περιπτωση?!! Κατι ειχα ακουσει για ενα "αυτοματο προστιμο" 250 ευρω αν διαπιστωθει εστω και 1 ημερα εκτος ασφαλισης?!!! Ισχυει κατι τετοιο?!! (αν ισχυει να ΜΗΝ αφησω να υπαρξουν αυτες οι 10 μερες "παυσης", δεν συμφερει!! (λιγοτερο κοστιζει η 6-μηνη ασφαλεια απο το προστιμο!!). Ευχαριστω.
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Όχι δεν μπορείς να το αφήσεις ούτε μία μέρα ανασφάλιστο Δεν το δέχονται οι ασφαλιστικές 1
Klausx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Όχι δεν μπορείς να το αφήσεις ούτε μία μέρα ανασφάλιστο Δεν το δέχονται οι ασφαλιστικές Τι εννοείς δεν το δέχονται; Δεν τους πληρώνεις... 1
Gilmen Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 28 λεπτά πριν, Superior είπε Παιδια να κανω μια απλη ερωτηση σχετικα με ασφαλεια αυτοκινητου (για οποιον γνωριζει σιγουρα ομως!): Σε 2 μερες ληγει η 6-μηνη ασφαλεια που εχω για το αυτοκινητο και επειδη δεν το πολυκυκλοφορω και τοσο (πχ δεν θα το χρειαστω σιγουρα για τις επομενες 10 μερες) ΚΑΙ επειδη εχω και κατι αλλα εξοδα τις επομενες ημερες, σκεφτομαι να αφησω να περασουν αυτες οι 10 μερες και να το ασφαλισω αμεσως μετα για ενα 6-μηνο παλι. Ξερει καποιος αν κανουν "αυτοματες ηλεκτρονικες διασταυρωσεις" για να βλεπουν αν καποιο αυτοκινητο ειναι εστω και για μερικες ημερες ΕΚΤΟΣ ασφαλισης? Και αν ναι, βαζουν αυτοματως καποιο προστιμο σε αυτη την περιπτωση?!! Κατι ειχα ακουσει για ενα "αυτοματο προστιμο" 250 ευρω αν διαπιστωθει εστω και 1 ημερα εκτος ασφαλισης?!!! Ισχυει κατι τετοιο?!! (αν ισχυει να ΜΗΝ αφησω να υπαρξουν αυτες οι 10 μερες "παυσης", δεν συμφερει!! (λιγοτερο κοστιζει η 6-μηνη ασφαλεια απο το προστιμο!!). Ευχαριστω. Δεν μπορεις τοσες ημερες θα φας προστιμο
andrapos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αν γίνει ηλεκτρονική διασταύρωση κάποια από τις μέρες που είσαι ανασφαλιστος τότε θα το φας το πρόστιμο.Καλυτερα να μη ρισκάρεις γιατί αν ψάξεις στο ίντερνετ την έχουν πατήσει πολλοί για κάποιες μέρες μόνο που έμειναν ανασφαλιστοι. 3
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δεν δέχονται να καθυστερήσεις την έναρξη του συμβολαίου, η ημερομηνία λήξη του παλιου είναι και έναρξη για το νεο
tasinho Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Ασφάλισε το στην γνωστή εταιρία για 1 μήνα και μετά αν δε σε συμφέρει ξαναλλάζεις.
txcellas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μονο αν παραδοσεις πινακιδες και τις ξαναπαρεις όταν αποφασισεις να το ξανακινησεις. Τοτε θα μπορεις να κανεις κ ασφαλεια. 1
Superior Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, tasinho είπε Ασφάλισε το στην γνωστή εταιρία για 1 μήνα και μετά αν δε σε συμφέρει ξαναλλάζεις. φιλε μου ποια "γνωστη" εταιρεια εννοεις? αυτη που το εχω τωρα?
Klausx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν δέχονται να καθυστερήσεις την έναρξη του συμβολαίου, η ημερομηνία λήξη του παλιου είναι και έναρξη για το νεο Δεν νομίζω να ισχύει αυτό δηλαδή αν κάποιος το αφήσει ανασφάλιστο για 2 χρόνια θα πρέπει να πληρωσει ασφάλιστρα x2.....; 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Δεν νομίζω να ισχύει αυτό δηλαδή αν κάποιος το αφήσει ανασφάλιστο για 2 χρόνια θα πρέπει να πληρωσει ασφάλιστρα x2.....; Ανασφάλιστο δεν μπορείς να το αφήσεις (νομότυπα τουλάχιστο), για να μην το ασφαλίσεις σου ζητάνε χαρτι ακινησίας, κλοπής, καταστροφής κλπ, τώρα να τους γράψεις για 2-3 χρόνια κακο του κεφαλιού σου
thant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αν είναι ΜΟΝΟ για 10 μέρες θεωρώ δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα απο την στιγμή που θα ειναι ακινητοποιημενο. Μετα παίρνεις το καινούριο συμβόλαιο που θα είναι η συνέχεια του παλιού.. 1 1
andrapos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Klausx είπε Δεν νομίζω να ισχύει αυτό δηλαδή αν κάποιος το αφήσει ανασφάλιστο για 2 χρόνια θα πρέπει να πληρωσει ασφάλιστρα x2.....; Δεν κατάλαβες,εννοεί ότι σου στέλνουν το επόμενο συμβόλαιο που ξεκινάει από την επόμενη μέρα και όταν το πληρώσεις ενεργοποιηται.Αν εσύ δεν το πληρώσεις μπορείς κανονικά να κάνεις άλλο συμβόλαιο όποτε θες,απλά αν φας προστιμο,πρέπει πρώτα να κάνεις ασφάλεια και μετά να πληρώσεις το πρόστιμο.Δηλαδη δεν μπορείς να πεις ότι θα το αφήσω ανασφαλιστο εφόσον δεν το κινω για 6 μήνες κ αν φάω πρόστιμο θα είναι σαν να έκανα ασφάλεια.Θα πρέπει και να κάνεις ασφάλεια και να πληρώσεις το πρόστιμο. 1
sakisaudi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Οι περισσοτεροι μπούρδες του απαντησανε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα