iSAD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση , στον υπολογιστη μου εχω εναν SSD 120gb SSD 500GB HDD 500Gb ... Τα windows ειναι στον 120 με τα βασικα προγραμματα..Τα παιχνδια θελω να ταεχω ολα στον 500αρη πως γινεται? Κανω κοπι πειστ αλλα δεν δουλευει σωστα
iSAD Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, elorant είπε Πρέπει να τα κάνεις πάλι εγκατάσταση. Πως? Κατεβασα ενα παιχνιδι και δηλωσα στην αρχη το αρχειο που κατεβασα στον 500 αλλα αυτο το εκανε εγκατασταση στον 120
micos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Όσα παιχνίδια ξέρω σε ρωτάνε που θέλεις να κάνεις εγκατάσταση. Εγώ συνήθως αλλάζω το C στο path που ζητάει και το κάνω D, δηλαδή από C:\Αρχεία εφαρμογών\ΠΑΙΧΝΙΔΙ σε D:\Αρχεία εφαρμογών\ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ενδέχεται να σου έχει express settings κατά την εγκατάσταση ή κάπως έτσι και να πρέπει να το ξετικάρεις ή να πατήσεις κάπου για advanced settings για να μπορείς να αλλάξεις το path. Επίσης τα παιχνίδια από digital distribution όπως steam, origin κτλ μπορείς να θέλει να ορίσεις μέσα από τον client που θα βάζει τα παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα