Προς το περιεχόμενο

Αγορά action camera (Eken h9r)

BarlifasV

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στο φόρουμ

Αφού έκανα μια μικρή έρευνα αγοράς, αποφάσισα οτι θέλω να αγοράσω μια κάμερα, με λίγα λεφτά ώστε να τραβάω μερικά βίντεο τώρα που θα βρίσκομαι πάνω σε μοτοσυκλέτα. Έχει να μου πει κανείς εντυπώσεις ή και θετικα/αρνητικα της Eken h9r; Όπως και εάν υπάρχει κάποια καλύτερη στα ίδια χρήματα;

Υ.Γ ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά για τον χρόνο που θα διαθέσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από την στιγμή που θα την έχεις πάνω σε μοτοσυκλέτα θεωρώ ότι με την έλλειψη σταθεροποίησης eis(electronic image stabilization) τα βίντεο που θα βγάζεις θα είναι τόσο κούνημενα σε σημείο να μην μπορείς καν να τα δεις. Ανέβασε λίγο το μπάτζετ και πάρε μια κάμερα καλό eis γύρω στα 80-100 βρίσκεις τη mijia mini 4k και τη seabird(εγώ προς αυτές θα κινηθώ σε λίγο καιρό) με eis αλλά και άλλα μοντέλα.

Επεξ/σία από darksoul93
  • Thanks 1

Θα υπαρχει θεμα ακομη κι αν ειναι πανω στο κρανος;

31 λεπτά πριν, darksoul93 είπε

Από την στιγμή που θα την έχεις πάνω σε μοτοσυκλέτα θεωρώ ότι με την έλλειψη σταθεροποίησης eis(electronic image stabilization) τα βίντεο που θα βγάζεις θα είναι τόσο κούνημενα σε σημείο να μην μπορείς καν να τα δεις. Ανέβασε λίγο το μπάτζετ και πάρε μια κάμερα καλό eis γύρω στα 80-100 βρίσκεις τη mijia mini 4k και τη seabird(εγώ προς αυτές θα κινηθώ σε λίγο καιρό) με eis αλλά και άλλα μοντέλα.

Πολυ σωστη η τοποθετηση σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, BarlifasV είπε

Θα υπαρχει θεμα ακομη κι αν ειναι πανω στο κρανος;

Πολυ σωστη η τοποθετηση σου!

Θεωρώ οπουδήποτε και να είναι εφόσον μιλάμε για γρήγορη κίνηση και αναταράξεις λόγω του δρόμου θα έχεις θέμα, μια τέτοια κάμερα είναι καλή μόνο για απλη χρήση με λίγο περπάτημα και χωρίς πολλά πολλά. Δες κάνα συγκριτικό στο YouTube να δείχνει κάμερες με σταθεροποίηση και χωρίς.

Επεξ/σία από darksoul93
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...