Netr0nic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, πρώτη φορά στην συγκεκριμένη ενότητα! Ανίδεος από τηλεοράσεις γενικότερα (πέρα απ τα βασικά). Έχω την Samsung LT24E390EW, την πήρα σχετικά πρόσφατα κοντά στα 200 ευρώ... Σήμερα έπαιζε ο μικρός μπλέχτηκε σε ένα καλώδιο και παρ την κάτω! Έχει ραγίσει το πάνελ, παίζει η μισή... Συμφέρει να φτιαχτεί? Φτιάχνεται βασικά η πάει κάδο όπως είναι? Πόσο μπορεί να κοστίσει η επισκευή αν φτιάχνεται?
Pleo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Γκαντεμιά φίλος. Μάλλον πρέπει να πάρεις καινούργια, δεν συμφέρει η επισκευή.
Netr0nic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Pleo είπε Γκαντεμιά φίλος. Μάλλον πρέπει να πάρεις καινούργια, δεν συμφέρει η επισκευή. Κατάλαβα... Κρίμα ένα χρόνο την είχα περίπου 😔. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Netr0nic
bromiaris Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Netr0nic είπε Κατάλαβα... Κρίμα τα χρήματα (χρόνο την έχω περίπου) 😔. Την επόμενη φορά, τοποθέτησε την ψηλά σε τοίχο... σε γνωστό μου αν και σε τοίχο αλλά χαμηλά του την έσπασαν γιατί έπαιζαν μπάλα...
Netr0nic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, bromiaris είπε Την επόμενη φορά, τοποθέτησε την ψηλά σε τοίχο... σε γνωστό μου αν και σε τοίχο αλλά χαμηλά του την έσπασαν γιατί έπαιζαν μπάλα... Ναι ισχύει την επόμενη φορά θα την βάλω σε τοίχο με βάση...
Pleo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Με την ευκαιρία δες καμιά μεγαλύτερη. 24άρα πλέον σήμερα δεν κάνει ούτε για οθόνη οθόνη smartwatch.
Netr0nic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Pleo είπε Με την ευκαιρία δες καμιά μεγαλύτερη. 24άρα πλέον σήμερα δεν κάνει ούτε για οθόνη οθόνη smartwatch. Ήταν και μικρός χώρος γι'αυτό δεν με έκαιγε τόσο η μεγαλύτερη... Επί ευκαιρία για να την έχω στα υπόψιν για την επόμενη φορά. Ποιά μου προτείνετε με badget 150€ max? Ποιά είναι η πιο value for money σε αυτά τα χρήματα (αναλογικά με τα χαρακτηριστικά της κτλ)? Ευχαριστώ.
lambros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως δεν την πέταξες την παλαιά;;; Έχω μια τέτοια και μου κάηκε η πλακέτα μάλλον αν όχι η οθόνη. Μου την δίνεις;;;;
Sheogorath Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, lambros είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά. Μήπως δεν την πέταξες την παλαιά;;; Έχω μια τέτοια και μου κάηκε η πλακέτα μάλλον αν όχι η οθόνη. Μου την δίνεις;;;; Στείλε του πμ, θα το δει ταχύτερα. Στις 4/2/2019 στις 9:55 ΜΜ, Netr0nic είπε Ήταν και μικρός χώρος γι'αυτό δεν με έκαιγε τόσο η μεγαλύτερη... Επί ευκαιρία για να την έχω στα υπόψιν για την επόμενη φορά. Ποιά μου προτείνετε με badget 150€ max? Ποιά είναι η πιο value for money σε αυτά τα χρήματα (αναλογικά με τα χαρακτηριστικά της κτλ)? Ευχαριστώ. Δες για καμία 32αρα Hisense ή FU έχουν από ~160 ευρώ αν θύμα ο καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα