ntasaef4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, θα μπορούσατε να μου πέιτε μερικές καλές επιλογές για compact camera έως 150 ευρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Τι κινητο εχεις?...ισως να ειναι καλυτερη η καμερα του απο κομπακτ των 150 ευρω, εκτος αν χρειαζεσαι το οπτικο ζουμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, ntasaef4 είπε Καλησπέρα σας, θα μπορούσατε να μου πέιτε μερικές καλές επιλογές για compact camera έως 150 ευρω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Καλησπέρα σας , αν δεν χρειάζεστε οπωσδήποτε ευκολίες όπως ασύρματη σύνδεση κλπ . υπάρχουν ακόμη παλιότερες compact , με πολύ λιγότερα χρήματα , οι οποίες αποδίδουν εξαιρετικά αποτελέσματα . Η σειρά PowerShot της Canon και κάποια μοντέλα από την σειρά Coolpix της Nikon . Φυσικά αρκετά απ' αυτά τα μοντέλα δεν έχουν τόσα πολλά μεγαπιξελ ανάλυσης , αν χρειάζεστε οπωσδήποτε κάτι τέτοιο . Χρησιμοποιώ πάντα και μια compact , ακόμη και σαν λύση τεμπελιάς , ψάχνω μάλιστα για μία PowerShot a590 , αν και βρήκα ελάχιστες στο eBay και πολύ ακριβές , ίσως καταλήξω σε μια Ixus 162 . Θα χρειαστεί λίγη έρευνα , όπως πάντα . Αξιόλογα ήταν και τα μοντέλα της Sony σειράς T . Καλή επιτυχία . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntasaef4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/2/2019 στις 9:26 ΜΜ, ELTASSOS είπε Τι κινητο εχεις?...ισως να ειναι καλυτερη η καμερα του απο κομπακτ των 150 ευρω, εκτος αν χρειαζεσαι το οπτικο ζουμ... iphone 6, δε νομίζω ότι με καλύπτει ιδιαίτερα και ναι το οπτικό ζουμ είναι στο τσεκ λιστ μου 14 ώρες πριν, babisskg είπε Καλησπέρα σας , αν δεν χρειάζεστε οπωσδήποτε ευκολίες όπως ασύρματη σύνδεση κλπ . υπάρχουν ακόμη παλιότερες compact , με πολύ λιγότερα χρήματα , οι οποίες αποδίδουν εξαιρετικά αποτελέσματα . Η σειρά PowerShot της Canon και κάποια μοντέλα από την σειρά Coolpix της Nikon . Φυσικά αρκετά απ' αυτά τα μοντέλα δεν έχουν τόσα πολλά μεγαπιξελ ανάλυσης , αν χρειάζεστε οπωσδήποτε κάτι τέτοιο . Χρησιμοποιώ πάντα και μια compact , ακόμη και σαν λύση τεμπελιάς , ψάχνω μάλιστα για μία PowerShot a590 , αν και βρήκα ελάχιστες στο eBay και πολύ ακριβές , ίσως καταλήξω σε μια Ixus 162 . Θα χρειαστεί λίγη έρευνα , όπως πάντα . Αξιόλογα ήταν και τα μοντέλα της Sony σειράς T . Καλή επιτυχία . Ευχαριστώ πολύ για την άποψη, τα μεγκαπίξελ όντως δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα της εικόνας που θα μου δώσει, η καθαρότητα, τα χρώματα κτλ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από ntasaef4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisskg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ntasaef4 είπε iphone 6, δε νομίζω ότι με καλύπτει ιδιαίτερα και ναι το οπτικό ζουμ είναι στο τσεκ λιστ μου Ευχαριστώ πολύ για την άποψη, τα μεγκαπίξελ όντως δε με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ποιότητα της εικόνας που θα μου δώσει, η καθαρότητα, τα χρώματα κτλ Η άποψη μου είναι να ρίξετε μια ματιά στην σειρά PowerShot της Canon . Αυτό που θα χρειαστεί είναι λίγη έρευνα σχετικά με το ποιο θα είναι το μοντέλο που θα σας καλύψει . Σε ότι αφορά την ποιότητα της εικόνας ( τηρουμένων πάντα κάποιων αναλογιών ) πιστεύω πως θα μείνετε περισσότερο από ευχαριστημένος . Στην τσέπη του μπουφάν μου κουβαλαω πάντα μια PowerShot a540 . Επίσης κάποια μοντέλα της σειράς Ixus . Προτιμηστε το εύρος του ζουμ στον φακό να ξεκινάει από 20κατι τουλάχιστον , στο προς τα πάνω όριο τουλάχιστον 140 η περισσότερο , στα διάφραγμα ψάξτε για κάτω από 3 ..... 2.8 κλπ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntasaef4 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, babisskg είπε Η άποψη μου είναι να ρίξετε μια ματιά στην σειρά PowerShot της Canon . Αυτό που θα χρειαστεί είναι λίγη έρευνα σχετικά με το ποιο θα είναι το μοντέλο που θα σας καλύψει . Σε ότι αφορά την ποιότητα της εικόνας ( τηρουμένων πάντα κάποιων αναλογιών ) πιστεύω πως θα μείνετε περισσότερο από ευχαριστημένος . Στην τσέπη του μπουφάν μου κουβαλαω πάντα μια PowerShot a540 . Επίσης κάποια μοντέλα της σειράς Ixus . Προτιμηστε το εύρος του ζουμ στον φακό να ξεκινάει από 20κατι τουλάχιστον , στο προς τα πάνω όριο τουλάχιστον 140 η περισσότερο , στα διάφραγμα ψάξτε για κάτω από 3 ..... 2.8 κλπ . Ευχαριστώ για τις λεπτομέρειες Αν δείτε κάπου να πωλείται κάποια από αυτές, αν δε σας κάνει κόπο στείλτε μου ένα πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα