xristinaaaa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Παιδια καλησπερα...Θέλω τη γνωμη σας για αγορα 'ανακατασκευασμενου' λαπτοπ οπως επισης κ αν ειναι καλύτερος ενας ssd δίσκος μικρης χωρητικότητας απο εναν hdd μεγαλύτερης χωρητικότητας..;!
Xristaras12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 επισκευασμένα κλπ δεν θα έπαιρνα σε καμία περίπτωση προσωπικά. Εννοείται SSD και ας ειναι 120αρης για το λειτουργικό και τα βασικά προγράμματα, θα είναι η μέρα με τη νύχτα η συνολική απόκριση του συστήματος.
xristinaaaa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε επισκευασμένα κλπ δεν θα έπαιρνα σε καμία περίπτωση προσωπικά. Εννοείται SSD και ας ειναι 120αρης για το λειτουργικό και τα βασικά προγράμματα, θα είναι η μέρα με τη νύχτα η συνολική απόκριση του συστήματος. Ναι βρηκα ενα λαπτοπ ανακατασκευασμενο με πολυ καλα χαρακτηριστικα κ σε πολυ καλη τιμη απλα κ εμενα αυτο με σταματαει το οτι ειναι μεταχειρισμενος...Ευχαριστώ πολυ για τη γνωμη σου κ θα προτιμησω τον ssd...κ κατι ακομα 4gb ram ειναι σχετικα καλη;
makhs5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Για windows 10αρια χρειαζεσαι τουλάχιστον 6gb ram, το ιδανικο 8, τα 4 πλεον είναι λιγα, τα 10αρια είναι βαρια πλεον
xristinaaaa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, makhs5 είπε Για windows 10αρια χρειαζεσαι τουλάχιστον 6gb ram, το ιδανικο 8, τα 4 πλεον είναι λιγα, τα 10αρια είναι βαρια πλεον Μαλιστα ..καταλαβα...σ ευχαριστω για την πληροφορια..
fujitsuA530 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Θα διαφωνήσω με τον προηγούμενο. Για βασική χρήση (internet, office) τα 4 GB είναι αρκετά. Τουλάχιστον όμως βεβαιώσου ότι υπάρχει ελεύθερη θέση να προσθέσεις RAM αργότερα, αν τη χρειαστείς. 1
Tsamjunior Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε Θα διαφωνήσω με τον προηγούμενο. Για βασική χρήση (internet, office) τα 4 GB είναι αρκετά. Τουλάχιστον όμως βεβαιώσου ότι υπάρχει ελεύθερη θέση να προσθέσεις RAM αργότερα, αν τη χρειαστείς. +1 Ας μην υπερβαλλουμε..Εχω υπολογιστη 10ετιας με 4gb ram και 10αρια windows, και το μηχανημα πηγαινει σφαίρα για βασικη χρηση, δηλαδη browsing, office, ταινιες, ενιοτε και κανενα παλιο παιχνιδι. Προφανώς δεν μπορώ να δουλεψω photoshop η βαριά προγράμματα. Όλα εξαρτώνται απο την χρήση που το προορίζεις. Αυτό που έκανα και που κάνει την διαφορά μέρα με τη νύχτα είναι φυσικά το να βάλω SSD. Χωρίς δεύτερη συζήτηση είναι το πλέον απαραίτητο, μην το σκέφτεσαι καν για HDD. Edit: Ααα και μακρυά απο refurbished σκουπίδια. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Tsamjunior 1
xristinaaaa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ναι κ εγω εν τελει για καινουριο σκεφτομαι...ετσι κ αλλιως για απλη χρηση τον θελω, οπως προαναφερθηκε για ταινιες πλοηγηση κλπ...βεβαια βρισκω 128gb ssd αλλα απο οτι καταλαβα δεν θα εχω θεμα ..ετσι κ αλλιως θα εχω κ εξωτερικο σκληρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα