GREGOR78 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εχω ενα samsung galaxy s7 περιπου 2 μηνες.Οταν το πηρα αλλαξα και την καρτα sim γιατι αυτη που ειχα ηταν παλια και δεν εμπαινε. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι με περνουν τηλεφωνο και πολλες φορες ενω ειναι ανοιχτο τους λεει οτι ο αριθμος θα ειδοποιηθει αργοτερα κτλ. και μπορει να μου ερθει ειδοποιηση σε sms για την κληση την επομενη μερα. Εχει να κανει κατι με το τηλεφωνο ή ειναι θεμα δυκτιου ή θεμα καρτας sim; Τον αριθμο τον εχω πανω απο 15 χρονια σε vodafone Εξοικονομηση ενεργειας και αλλα τετοια στη συσκευη ειναι ανενεργα Οταν κανω επανεκκινηση μετα ξεκολλαει και χτυπαει κανονικα,αφου εχει προηγηθει ενημερωση οτι ειναι ανενεργο το τηλεφωνο απο γνωστο μου. Εχει την τελευταια ενημερωση , antivirus ή κατι αλλο για το ιντερνετ δεν εχω βαλει. Για πειτε ρε παιδια τι μπορει να φταιει μηπως και βγαλω ακρη
life is music Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 14 ώρες πριν, GREGOR78 είπε Εχω ενα samsung galaxy s7 περιπου 2 μηνες.Οταν το πηρα αλλαξα και την καρτα sim γιατι αυτη που ειχα ηταν παλια και δεν εμπαινε. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι με περνουν τηλεφωνο και πολλες φορες ενω ειναι ανοιχτο τους λεει οτι ο αριθμος θα ειδοποιηθει αργοτερα κτλ. και μπορει να μου ερθει ειδοποιηση σε sms για την κληση την επομενη μερα. Εχει να κανει κατι με το τηλεφωνο ή ειναι θεμα δυκτιου ή θεμα καρτας sim; Τον αριθμο τον εχω πανω απο 15 χρονια σε vodafone Εξοικονομηση ενεργειας και αλλα τετοια στη συσκευη ειναι ανενεργα Οταν κανω επανεκκινηση μετα ξεκολλαει και χτυπαει κανονικα,αφου εχει προηγηθει ενημερωση οτι ειναι ανενεργο το τηλεφωνο απο γνωστο μου. Εχει την τελευταια ενημερωση , antivirus ή κατι αλλο για το ιντερνετ δεν εχω βαλει. Για πειτε ρε παιδια τι μπορει να φταιει μηπως και βγαλω ακρη Πάρε στον παροχο σου και πες τους ότι έχεις πρόβλημα με την γραμμή του κινητού σου, να την ελέγξουν και αν Τύχων στο φτιάξουν μετα θα σ πουν ν κάνεις μια επανεκκίνηση και όλα κομπλέ ! Αυτό θα έκανα γ αρχή !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα