Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι άσχετος με XML!

Στον Event Viewer των Windows κάθε 10-15 δευτερόλεπτα εμφανίζεται ένα "Activation Context Generation Failed" error. Για την ακρίβεια Error in manifest or policy file "nunit-console.exe.config" on line 1. Invalid XML Syntax.

Το NUnit είναι plug-in του Visual Studio. Η γραμμή 1 στο xml που αναφέρει το error είναι η εξής:

<?xml version="1.0" encoding="Windows-1252"?>

Ποιο είναι το συντακτικό της λάθος ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν βλέπω κάποιο λάθος μήπως το χαλάει τις encoding που είναι Windows 1252?

However, not all XML parsers understand the windows-1252 character set. If that's the case, try substituting ISO-8859-1, which happens to be very similar. Or, if your document doesn't contain any special characters (like accented characters, for example), you could use ASCII instead, or leave the encoding attribute out, and let the XML parser treat the document as UTF-8

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.

Χμ δε ξέρω να πω την αλήθεια. Απ τη στιγμή που το Visual Studio το φτιάχνει η MS, περίμενα πως το ίδιο και τα plugins του δεν θα είχαν τέτοιο πρόβλημα σε Windows.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Alithinos είπε

Χμ δε ξέρω να πω την αλήθεια. Απ τη στιγμή που το Visual Studio το φτιάχνει η MS, περίμενα πως το ίδιο και τα plugins του δεν θα είχαν τέτοιο πρόβλημα σε Windows.

Δεν ξέρω εκτός του ότι δεν παίζω καθόλου με visual studio το έψαξα λίγο αλλά δεν βρήκα τίποτα. Το xml το πέρασες από κανα validation?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...