Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panoskatos είπε

Δεν έχει σχέση αυτό που λες με αυτό που περιγράφει ο @primeragt και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λέει. 

Ο @primeragt γράφει επακριβώς:

Λες και αν ο αλλος πουλησει αυτοκινητο ή μηχανακι 10ετιας με 50χιλ χιλιομετρα θα τον παρει κανενας στα σοβαρα

Σύμφωνα με τα γραφόμενά του λοιπόν, είναι προφανές λοιπόν ότι αν πουλάς τέτοιο όχημα θεωρείσαι είτε βλάκας είτε απατεώνας (εγώ προσωπικά τις παραπάνω κατηγορίες δε παίρνω στα σοβαρά)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Τελείως διαφορετικό πράγμα το αμάξι με το μηχανάκι 

Το έχω πει πολλάκις, πάρα πολλοί χρήστες μεγάλων μηχανών έχουν και 2ο μηχανάκι 

Κάποιοι έχουν συν τοις άλλοις και αμάξι 

Αν κάνεις και σχετικά λίγα χλμ λόγω δουλειάς, πόσα λες να μαζεύει καθένα από τα 3 παραπάνω οχήματα σε μια 10ετία ; 

Αυτο που λες μεταφερετε και οπτικα και ποιοτικα στο οχημα που λες, το λιγο δουλεμενο και προσεγμενο φαινετε. Αυτο που λεω εγω εχει να κανει με τη νοοτροπια μας ως αγοραστες οτι αν δουμε κατι με πολλα χιλιομετρα ακομα και αν ειναι ευλαβικα προσεγμενο δεν το προτιμουμε λογο χιλιομετρων. Γιαυτο και εχουμε τη μαστιγα που λεω.

2 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Ο @primeragt γράφει επακριβώς:

Λες και αν ο αλλος πουλησει αυτοκινητο ή μηχανακι 10ετιας με 50χιλ χιλιομετρα θα τον παρει κανενας στα σοβαρα

Σύμφωνα με τα γραφόμενά του λοιπόν, είναι προφανές λοιπόν ότι αν πουλάς τέτοιο όχημα θεωρείσαι είτε βλάκας είτε απατεώνας (εγώ προσωπικά τις παραπάνω κατηγορίες δε παίρνω στα σοβαρά)

Βαζεις λογια στο στομα μου που δεν ειπα ουτε αφησα να ενοειθουν πουθενα. Η αγορα ειναι αυτη που ειναι, ευκαιρειες θα βρεθουν παντα αλλα λογο της νοοτροπιας μας γινονται οσα γινονται. Ο ενας κατεβαζει για να καταφερει να πουλησει και ο αλλος αγοραζει οχι με βαση το τι πραγματικα ειναι το αμαξι/μηχανη αλλα το τι σκατα γραφει το κοντερ και ετσι μπαινουμε σε ενα φαυλο κυκλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...