Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα, πρόσφατα μου έγινε μια προσφορά από ένα συνεργείο για το σκούτερ sym gts 300i f4 έκδοση τέλη του 2014 στα 2600 € με 1 χρόνο εγγύηση και οδική βοήθεια. Το σκούτερ το τσέκαρα είναι σαν καινούργιο, έχει όλα του τα σέρβις, απλά είναι μεταχειρισμένο και έχει πάνω του περιπου 32.000 χλμ. Αυτό που με απασχολεί σε αυτή την αγορά είναι μόνο τα χιλιόμετρα σε σχέση με την τιμή. Αξίζει κάτι τέτοιο να το αγοράσω η να συνεχίσω την αναζήτηση μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Αν εμπιστεύεσαι τον μάστορα που σου το πουλάει εγώ θα σου έλεγα να προχωρήσεις 

Για τα χλμ που λες, δε τα θεωρώ υπερβολικά

Και εγώ αν ήθελα να πάρω ένα μηχανάκι για να του φορτώσω χλμ σε καθημερινή διαδρομή, σε αυτή την κατηγορία των σκούτερ θα πήγαινα 

Φαντάζομαι αντίστοιχα και οι κάτοχοί τους για αυτό τα παίρνουν 

• Thanks 1
Δημοσ.

Κι εγώ για καθημερινή χρήση το θέλω. Απλά δεν έχω τόση εμπειρία και φοβάμαι μην μετά από κάποια χλμ με αφήσει. Κατά τα άλλα, είναι άριστο από όσο το είδα κι εγώ.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, lykourgos92 είπε

Αθήνα κέντρο. 

μηπως αριστερα εχει καμια γρατσουνια ;

επισης, μηπως εχεις δει πάνω στο ταμπλό πάνω απο το ντουλαπάκι αν έχει εναν διακόπτη με κάλυμα & καπως αναλογα κ δεξια ;

συγγνωμη που ρωταω αλλα προσφατα εχει κλαπει ενα μηχανακι οπως το περιγραφεις + ομως την παραπανω προταση.

ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

μηπως αριστερα εχει καμια γρατσουνια ;

επισης, μηπως εχεις δει πάνω στο ταμπλό πάνω απο το ντουλαπάκι αν έχει εναν διακόπτη με κάλυμα & καπως αναλογα κ δεξια ;

συγγνωμη που ρωταω αλλα προσφατα εχει κλαπει ενα μηχανακι οπως το περιγραφεις + ομως την παραπανω προταση.

ευχαριστω πολυ.

Ξέρεις πόσα sym GTS 300i εχουν πουληθεί στην Αθήνα ?

Είναι εξαιρετικά σπάνιο κλεμμένο μηχανάκι να πωλείται ολόκληρο ετσι χύμα οπως πρέπει να είσαι απίστευτα τυχερός για να το βρεις με τέτοιο τρόπο !

Τα κλεμμένα γίνονται κομμάτια και πωλούνται τα μέρη τους ως ανταλλακτικά.

Μακάρι να βρεις το μηχανάκι σου αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο και δεν το λεω εγώ αλλά τα στατιστικά που δίνει η αστυνομία για τα κλεμμένα μηχανάκια. Εδω εξαφανίζονται τα αυτοκίνητα , φαντάσου πόσο ευκολο είναι για τα μηχανάκια.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, panoskatos είπε

Ξέρεις πόσα sym GTS 300i εχουν πουληθεί στην Αθήνα ?

Είναι εξαιρετικά σπάνιο κλεμμένο μηχανάκι να πωλείται ολόκληρο ετσι χύμα οπως πρέπει να είσαι απίστευτα τυχερός για να το βρεις με τέτοιο τρόπο !

Τα κλεμμένα γίνονται κομμάτια και πωλούνται τα μέρη τους ως ανταλλακτικά.

Μακάρι να βρεις το μηχανάκι σου αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο και δεν το λεω εγώ αλλά τα στατιστικά που δίνει η αστυνομία για τα κλεμμένα μηχανάκια. Εδω εξαφανίζονται τα αυτοκίνητα , φαντάσου πόσο ευκολο είναι για τα μηχανάκια.

δυστυχως στα 4 στεκια που πηγαινουν τ'αμαξια δεν ηταν. 

το εξαιρετικα σπανιο ψαχνω, μη πως και... 

δεν ειναι δικο μου το μηχανακι απλως επειδη ψαξαμε με την ασφαλεια της αττικης παντου + με καποιους που γνωριζουν τα κατατοπια & δε βρεθηκε...ειναι μια τελευταια ελπιδα 1% !

• Confused 1
Δημοσ.

Από τη στιγμή που θα σου πει και δικός σου Μάστορας το Οκ,  το μόνο πρόβλημα που έχεις να σκέφτεσαι είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που θες να το πουλήσεις.  Δηλαδή,  αν το πάρεις τώρα με 32κ και κάνεις πολλά κμ το χρόνο,  σε 5-6 χρόνια θα χει 80κ; τότε αρχίζει η δυσκολία του να πουλήσεις το όχημα ακόμη κι αν το έχεις πολύ καλά συντηρημενο. Πούλησα πρόσφατα ένα σκούτερ με 76κ κμ και όσοι το έβλεπαν έλεγαν το ίδιο...  Είναι πολλά τα κμ 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, nogoso είπε

Από τη στιγμή που θα σου πει και δικός σου Μάστορας το Οκ,  το μόνο πρόβλημα που έχεις να σκέφτεσαι είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που θες να το πουλήσεις.  Δηλαδή,  αν το πάρεις τώρα με 32κ και κάνεις πολλά κμ το χρόνο,  σε 5-6 χρόνια θα χει 80κ; τότε αρχίζει η δυσκολία του να πουλήσεις το όχημα ακόμη κι αν το έχεις πολύ καλά συντηρημενο. Πούλησα πρόσφατα ένα σκούτερ με 76κ κμ και όσοι το έβλεπαν έλεγαν το ίδιο...  Είναι πολλά τα κμ 

Συγνώμη αλλά με αυτή την λογική δεν θα αγόραζε κανένας μεταχειρισμένο. 

Σε 6 χρόνια το μηχανάκι θα είναι ήδη 11 χρονών και με 0 χιλιόμετρα να το έπαιρνε σήμερα πάλι 11 χρονών μηχανάκι έχει χάσει πολύ από την αξία του. 

Με 32k km που έχει είναι καινούργιο,  εγώ προτείνω να το πάρει,  είναι πολύ καλά τα sym και το συγκεκριμένο είναι αστεράκι. Σε αυτά τα χρήματα αγοράζεις παπι και το gts είναι αρχοντικό σκούτερ. 

Εδώ σήμερα αν αγοράσεις μια μηχανή και θελήσεις να την πουλήσεις σε 5 μέρες έχεις χάσει για πλάκα 6 κατοστάρικα κ εσύ του λες  σε 6 χρόνια πόσο θα το πουλήσει? 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ.

Είπα την άποψή μου για μια κατάσταση που την πέρασα αυτή τη περίοδο. Και όπως και να το κάνουμε,  το να μην μπορείς να δώσεις το όχημα σου ή να πρέπει να το σκοτώσεις  500€ είναι σημαντικό για μένα. Μηχανή με 70κ πόσοι θα έπαιρναν από εδώ μέσα;  Ε το να έχει ένα ήδη τα μισά δε θα το έπαιρνα εξαιτίας  αυτής της εμπειρίας.  

Όπως είπα και στην αρχη εφόσον είναι Οκ το μηχανάκι να το πάρει.  Σιγουρα η τιμή πρέπει είναι αντίστοιχα μειωμένη λόγω κμ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, mclein είπε

δυστυχως στα 4 στεκια που πηγαινουν τ'αμαξια δεν ηταν. 

το εξαιρετικα σπανιο ψαχνω, μη πως και... 

δεν ειναι δικο μου το μηχανακι απλως επειδη ψαξαμε με την ασφαλεια της αττικης παντου + με καποιους που γνωριζουν τα κατατοπια & δε βρεθηκε...ειναι μια τελευταια ελπιδα 1% !

1ον : Η ασφάλεια δεν ψάχνει για κλεμμένα μηχανάκια. 

2ον Στα 4 στέκια που πηγαίνουν τα αυτοκίνητα τι εννοείς?  Υπάρχουν 4 στάνταρ στέκια με κλεμμένα, κάνει μια βόλτα η αστυνομία και σας απαντάει - Πήγαμε εκεί που έχουν τα κλεμμένα,  είχε πολλά κλεμμένα αλλά το δικό σας δεν το βρήκαμε -

Η αστυνομία δεν ψάχνει για κλεμμένα. 

Επεξ/σία από panoskatos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nogoso είπε

Είπα την άποψή μου για μια κατάσταση που την πέρασα αυτή τη περίοδο. Και όπως και να το κάνουμε,  το να μην μπορείς να δώσεις το όχημα σου ή να πρέπει να το σκοτώσεις  500€ είναι σημαντικό για μένα. Μηχανή με 70κ πόσοι θα έπαιρναν από εδώ μέσα;  Ε το να έχει ένα ήδη τα μισά δε θα το έπαιρνα εξαιτίας  αυτής της εμπειρίας.  

Όπως είπα και στην αρχη εφόσον είναι Οκ το μηχανάκι να το πάρει.  Σιγουρα η τιμή πρέπει είναι αντίστοιχα μειωμένη λόγω κμ. 

Η κατασταση που περασες εσυ και αντιστοιχα την μεταφερεις ειναι και η μαστιγα για τα χιλιοκατεβασμενα κοντερ σε αυτοκινητα και μηχανακια που βλεπουμε παντου. Λες και αν ο αλλος πουλησει αυτοκινητο ή μηχανακι 10ετιας με 50χιλ χιλιομετρα θα τον παρει κανενας στα σοβαρα. Ειναι στρεβλη η νοοτροπια μας, θελουμε και φθηνο μεταχειρισμενο και σε κατασταση βιτρινας και αδουλευτο μονιμα παρκαρισμενο σε γκαραζ.

Επεξ/σία από primeragt
  • Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, primeragt είπε

Η κατασταση που περασες εσυ και αντιστοιχα την μεταφερεις ειναι και η μαστιγα για τα χιλιοκατεβασμενα κοντερ σε αυτοκινητα και μηχανακια που βλεπουμε παντου. Λες και αν ο αλλος πουλησει αυτοκινητο ή μηχανακι 10ετιας με 50χιλ χιλιομετρα θα τον παρει κανενας στα σοβαρα. Ειναι στρεβλη η νοοτροπια μας, θελουμε και φθηνο μεταχειρισμενο και σε κατασταση βιτρινας και αδουλευτο μονιμα παρκαρισμενο σε γκαραζ.

Τελείως διαφορετικό πράγμα το αμάξι με το μηχανάκι 

Το έχω πει πολλάκις, πάρα πολλοί χρήστες μεγάλων μηχανών έχουν και 2ο μηχανάκι 

Κάποιοι έχουν συν τοις άλλοις και αμάξι 

Αν κάνεις και σχετικά λίγα χλμ λόγω δουλειάς, πόσα λες να μαζεύει καθένα από τα 3 παραπάνω οχήματα σε μια 10ετία ; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Τελείως διαφορετικό πράγμα το αμάξι με το μηχανάκι 

Το έχω πει πολλάκις, πάρα πολλοί χρήστες μεγάλων μηχανών έχουν και 2ο μηχανάκι 

Κάποιοι έχουν συν τοις άλλοις και αμάξι 

Αν κάνεις και σχετικά λίγα χλμ λόγω δουλειάς, πόσα λες να μαζεύει καθένα από τα 3 παραπάνω οχήματα σε μια 10ετία ; 

Δεν έχει σχέση αυτό που λες με αυτό που περιγράφει ο @primeragt και συμφωνώ απόλυτα σε αυτό που λέει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...