spongebobgal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 13 minutes ago, overpower said: Τότε αυτό ήταν το θέμα. Στην ουσία η εφαρμογή βοηθάει στο να δουν όλες οι εφαρμογές το dualshock ως Xbox controller. Προφανώς το steam το κάνει μόνο του μάλλον (πιο παλιά νομίζω ήθελε και το steam την εφαρμογή) Ναι καταλαβαινω τι λες. Εφαμιλλο του ds4windows υποθετω.. Anyway , ετσι οπως ειναι το γραφειο μου εμενα με εχει βολεψει πολυ το καλωδιο+ενα USB extension cable και με τα νερα που μου εκανε με το dongle δεν το εψαξα παραπανω.. Thnk u @overpower !
coyote2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 ρε ποιος πηρε το τελευταίο στη Λάρισα εεεε δε πρόλαβα να το παρω
vaggelis dogas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, coyote2 είπε ρε ποιος πηρε το τελευταίο στη Λάρισα εεεε δε πρόλαβα να το παρω Πηγα κυριολεκτικά με το άνοιγμα και το πηρα φιλε 😂 1
coyote2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) το έμαθα!!!! ήσουν λεει στις 900 απ έξω!!!! Να το λειώσεις στο παίξιμο Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από coyote2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις