yilarakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Sony Wireless Controller DS4 Destiny 2 V2 PS4 Gamepad στα 21€ μόνο σε κατάστημα. Skroutz επόμενη τιμή άλλου χρώματος/version τα 47€. ps: Αρχικά το 'χε και online, μέχρι να γράψω το ποστ το σβήσανε. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από yilarakos 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 παιζει και σε pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μόνο σε αυτά τα καταστήματα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terminator666 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις ρώτησα και μου είπαν ότι πρόκειται για εκθεσιακά κομμάτια, εξ ου και η τιμή (ενημερωτικά πάντα για όποιον έχει θέμα με τα εκθεσιακά). 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 ειναι εκθεσιακο. πηρα στο μαγαζι και ρωτησα. θα παει ομως φιλος να το τσεκαρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εκθεσιακά = πάω με δύναμη και παίζω με τα κουμπιά και μοχλούς + λαδια στα χέρια Ευχαριστώ δεν θα πάρω από αυτό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katsikoula Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Άποψη μου για εκθεσιακό gamepad: Το αγοράζεις, το καθαρίζεις από λάδια και τα σχετικά. Αν έχει πρόβλημα στην λειτουργία του θα φανεί από την πρώτη εβδομάδα οπότε και το πας πίσω και ζητάς αντικατάσταση με καινούριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 22 λεπτά πριν, katsikoula είπε Άποψη μου για εκθεσιακό gamepad: Το αγοράζεις, το καθαρίζεις από λάδια και τα σχετικά. Αν έχει πρόβλημα στην λειτουργία του θα φανεί από την πρώτη εβδομάδα οπότε και το πας πίσω και ζητάς αντικατάσταση με καινούριο Μ@λ@κες δεν είναι. Τα λεφτά θα σου γυρίσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terminator666 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έγινε το εξής περίεργο. Πήγα στο κατάστημα του Βόλου να το δω μήπως το πάρω και μου είπαν ότι δεν το έδειχνε στη μειωμένη τιμή από το δίκτυό τους. Μετά από λίγο ψάξιμο τελικά το εμφάνισε στην τιμή των 21€. Όμως δεν υπήρχαν καθόλου εκθεσιακά χειριστήρια στο συγκεκριμένο κατάστημα οπότε μου το έδωσαν ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ!!!! Πάντως και εγώ για εκθεσιακό στην Αθήνα και πόσο μάλλον σε κεντρικό κατάστημα δεν νομίζω να το τόλμαγα. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από terminator666 7 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asemnos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εκθεσιακο σημαινει παιχνιδι με πιεση, μισος, χερια με μακα πανω τους (αντε πες αυτο λυνεται) και φορτιστης μονιμως κουμπωμενος πανω στο χειριστηριο, αρα κατα ενα ποσοστο μειωμενη αποδοση μπαταριας. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris.v Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αγοράστηκε μόλις από κατάστημα Χανίων, δεν υπήρχε εκθεσιακό και μου έδωσαν σφραγισμένο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoannisV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δύο απορίες μήπως γνωρίζει κανείς, αν και ψιλο-βγαίνει off topic μιας που τα controller τελείωσαν σχεδόν στον Κώτσο. Το PS4 controller σε παιχνίδια στο PC (steam/uplay) λειτουργεί κανονικά όπως το Xbox ή θέλει πατέντες; Επίσης συνδέεται μέσω καλωδίου ή πάει και ασύρματο; Έχω ένα xbox one controller για main, αλλά όταν φωνάζω παρέα θέλω ένα δεύτερο για κάποια παιχνίδια (injustice 2, παιχνίδια racing κ.α.). Δεν λέει να πάρω καινούριο controller στα 40-50ε και να το χρησιμοποιώ μία φορά στο τόσο οπότε λέω να πάω σε μεταχειρισμένο, το θέμα είναι πως βρίσκω πιο εύκολα και οικονομικά χειριστήρια του ps4 παρά του xbox. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από JoannisV Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FLIMIT Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Αγοράστηκε μόλις από κατάστημα Καβάλας και μου έδωσαν σφραγισμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pinkakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Τσίμπησα και εγώ ένα από το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, σφραγισμένο. Πήγα να πάρω και από το Χολαργό αλλά κάποιος αλήτης με πρόλαβε 9 λεπτά πριν, JoannisV είπε Δύο απορίες μήπως γνωρίζει κανείς, αν και ψιλο-βγαίνει off topic μιας που τα controller τελείωσαν σχεδόν στον Κώτσο. Το PS4 controller σε παιχνίδια στο PC (steam/uplay) λειτουργεί κανονικά όπως το Xbox ή θέλει πατέντες; Επίσης συνδέεται μέσω καλωδίου ή πάει και ασύρματο; Έχω ένα xbox one controller για main, αλλά όταν φωνάζω παρέα θέλω ένα δεύτερο για κάποια παιχνίδια (injustice 2, παιχνίδια racing κ.α.). Δεν λέει να πάρω καινούριο controller στα 40-50ε και να το χρησιμοποιώ μία φορά στο τόσο οπότε λέω να πάω σε μεταχειρισμένο, το θέμα είναι πως βρίσκω πιο εύκολα και οικονομικά χειριστήρια του ps4 παρά του xbox. Παίζει με πατέντες αν βάλεις καλώδιο ή απλό bluetooth dongle, αλλίως πρέπει να πάρεις το adapter της sony για wireless play. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, spy_vlsi είπε παιζει και σε pc? 1 ώρα πριν, JoannisV είπε Δύο απορίες μήπως γνωρίζει κανείς, αν και ψιλο-βγαίνει off topic μιας που τα controller τελείωσαν σχεδόν στον Κώτσο. Το PS4 controller σε παιχνίδια στο PC (steam/uplay) λειτουργεί κανονικά όπως το Xbox ή θέλει πατέντες; Επίσης συνδέεται μέσω καλωδίου ή πάει και ασύρματο; Έχω ένα xbox one controller για main, αλλά όταν φωνάζω παρέα θέλω ένα δεύτερο για κάποια παιχνίδια (injustice 2, παιχνίδια racing κ.α.). Δεν λέει να πάρω καινούριο controller στα 40-50ε και να το χρησιμοποιώ μία φορά στο τόσο οπότε λέω να πάω σε μεταχειρισμένο, το θέμα είναι πως βρίσκω πιο εύκολα και οικονομικά χειριστήρια του ps4 παρά του xbox. Ενα απλο bt dongle και το input mapper. Επειδη εχω συνηθισει Gta με controller, ετσι το παιζω στο pc. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από overpower 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις