paperscore Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Θέλω να συνδέσω το κινητό μου με την τηλεόραση, ώστε να βλέπω πχ ταινίες από το gamato, στην μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης. Με το mirroring σέρνεται συνήθως κ δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Είδα αυτό το καλώδιο στο Πλαίσιο, αλλά ο πωλητής μου είπε ότι δεν θα κάνει με το κινητό μου κ την τηλεόραση που έχω. https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/cables-kalodia/Turbo-X-Antaptoras-Micro-USB-se-HDMI-MHL.htm Τι προτείνετε να αγορασω;
saruman123 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Από την στιγμή που δεν υποστηρίζει έξοδο το κινητό για tv out hdmi δεν μπορείς. Το μόνο σίγουρο για να κάνεις την δουλειά σου είναι το chromecast 2.
paperscore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Πάλι μέσω wifi είναι; Μήπως μου σέρνονται πάλι τα βίντεο του gamato οπως στο mirroring;
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μέσω wifi είναι αλλά είναι το καλύτερο. Εγώ το χρησιμοποιώ από τότε που βγήκε σε όλα τα κινητά μου και δεν έχω θέμα. Ούτε καλώδια ούτε τίποτα, άχ είναι συμβατό ή όχι, είναι μικρό μπορείς να το πάρεις όπου θες. Και το μόνο που χρειάζεται είναι(εκτός από το WiFi)μια οποιαδήποτε τηλεόραση με έστω μία έξοδο hdmi. Μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τη κάνει εδώ https://www.pcsteps.gr/232668-τι-είναι-το-google-chromecast-2-πώς-το-χρησιμοποιώ/ Υ.Γ (1) στα Xiaomi κατεβάζεις την εφαρμογή από το Play store για να κάνεις τις ρυθμίσεις και μετά το σβήνεις και κανείς μετά mirror με την μετάδοση που έχει το Xiaomi στις ρυθμίσεις του. Υ.Γ (2) εκτός από το gamato υπάρχουν και άλλα site τέτοιου τύπου αλλά δεν μπορώ να σου πω εδώ. Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το CyberFlix TV που είναι παρόμοιο με το Terrarium. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
paperscore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Σε ευχαριστώ! Με βοηθησες πολυ! Αν μπορεις πες μου τα σαιτ με πμ. Να δω αν σερνεται στο mirroring και σε αυτά κ αν σέρνεται να κοιταξω να παρω το chronecast.
saruman123 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, paperscore είπε Σε ευχαριστώ! Με βοηθησες πολυ! Αν μπορεις πες μου τα σαιτ με πμ. Να δω αν σερνεται στο mirroring και σε αυτά κ αν σέρνεται να κοιταξω να παρω το chronecast. Θα σου στείλω σε pm ένα site που τα έχει όλα. Υ.Γ δες με ένα VPN μπας και πάει πιο γρήγορα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από saruman123
paperscore Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ! Θα το τσεκαρω μολις πάω σπίτι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα