Brashida Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Χαιρετώ,πρώτα από όλα να πω ότι μερικούς μπορεί να τους μπερδέψει ολο αυτό που θα πω αλλά θα το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορώ..Επειδή δουλεύω και δεν είχα χρόνο(αγροτικές εργασιες) εστειλα τον ξάδερφό μου(αμφιβάλλω αν θα συνεχίσει να είναι το βλαμμένο) σε ένα κατάστημα Γερμανός.Προσφατα αγόρασα ένα τηλέφωνο(όχι για μένα) αλλά για την μητέρα μου.Ειχε ένα mls πριν από αυτό το οποίο είχε μια κάρτα Σιμ μέσα με τον αριθμό,διαφορες επαφές κ.λ.π.Τον έστειλα να πάει να την κόψουν και να την περάσουν στο καινούργιο τηλέφωνο αλλά δεν γινόταν να κοπεί(έτσι του είπαν).Αυτός πήγε αγόρασε άλλη Σιμ και έσωσε τα στοιχεία του με ταυτότητα κ.λ.π.Του εδωσαν μια κάρτα Σιμ αλλά ο παλιός του αριθμός(του ξαδέρφου) και η παλιά του η Σιμ δεν δουλεύει αλλά εκτός από αυτό έχει περαστεί στην καινούργια Σιμ(πράγμα που δεν ήξερε ο ίδιος και δεν έκανε τον κόπο να ρωτήσει καν).Τελως πάντων τώρα αντί να έχει η μητέρα μου μια Σιμ στο καινούργιο τηλέφωνο έχει καταλήξει με την παλιά η οποία την πήγε τζαμπα διότι δεν κόβεται και ο ξάδερφος έχει δύο Σιμ την παλιά του που είναι μια χαρά αλλά δεν δουλεύει γιατί μάλλον από τα στοιχεία που έδωσε πέρασαν τον αριθμό στην καινούργια Σιμ..Ήθελα να ρωτήσω γίνεται να πάει ξανά και να πει να γυρίσουν τον αριθμό του στην παλιά Σιμ και στην καινούργια που αγόρασε να προσθέσει ο αριθμός της μητέρας μου από την παλιά Σιμ που είχε (που όπως είπα δεν κόβεται για να γίνει Nanosim) που ούτως η άλλος αυτός ήταν ο λογος που τον έστειλα,μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο η θα πρέπει να αγοράσω εγώ καινούργια Σιμ ξανά διότι αν το κάνω αυτή που αγορασε ο βλάκας θα πάει τζάμπα η παλιά του Σιμ λειτουργούσε μέχρι που πήρε αυτήν σήμερα και του άλλαξαν τον αριθμό από την αρχή παλιά στην καινούργια.Ελπιζω να μην βγάλατε τα μάτια σας από το διάβασμα τα εξήγησα όσο απλά μπορώ οποίος γνωρίζει παρακαλώ ας βοηθήσει..Υγ.τους πήρα και τηλέφωνο είναι κλειστά το απόγευμα και μάλλον και αύριο το πρωί λόγω εργασιών
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Από ότι ξέρω θέλει καινούργια κάρτα για την μητέρα σου τραμπες στις κάρτες δεν γίνεται, το καλό είναι ότι ο ξάδερφος απέκτησε καινούργια κάρτα, αν πας εσύ θέλει ταυτότητα της μαμάς και μπορεί να σου ζητήσουν και εξουσιοδότηση.
Brashida Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Είσαι σίγουρος αν τους πω ότι έγινε λαθος να επιστρέψω την κάρτα να μου δώσουν αλλη.Επειδη θα πάω αύριο γι'αυτό έτσι κι αλλιώς το απόγευμα
vagsta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Brashida είπε Είσαι σίγουρος αν τους πω ότι έγινε λαθος να επιστρέψω την κάρτα να μου δώσουν αλλη.Επειδη θα πάω αύριο γι'αυτό έτσι κι αλλιώς το απόγευμα ο ξαδερφος δεν ειναι αναγκη να κανει κατι, απλα κραταει την καινουρια καρτα αφου εχει τα στοιχεια του. Για την μητερα σου, χρειαζεται να παει απο εκει με ταυτοτητα και να ζητησει καινουρια sim με τον ιδιο αριθμο. Συνηθως κοστιζει 5 ευρω αλλα ειναι αναλογα και σε ποιον θα πεσεις.
Brashida Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 7.90 κοστίζει φίλε τουλάχιστον σε αυτήν την τιμή την αγόρασε.Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλω να δωσω λεφτά τζάμπα για να πάρω άλλη ξανά ενώ αυτός τώρα αναγκαστικά χρησιμοποιεί την καινούργια επειδή περάστηκε ο αριθμός εκεί η παλιά του είναι μια χαρά.Δεν ξέρω πραγματικά τώρα πρέπει να δώσω αλλά 8 ευρώ για μια χαζομαρα γιατί και να τους εξηγήσεις ότι πρόκειται για λάθος δεν θα σε πιστέψουν.
chios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα η sim άπαξ και ανοιχτή δεν αλλάζει χέρια, πάρε μια καινούρια να τελειώνεις.
Brashida Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι τόσο εύκολο ρε παιδιά έχω δώσει στην ουσία πεταμένα λεφτά για μια Σιμ που την έχει ο ξάδερφος μου ενώ η παλιά του είναι μια χαρα,έκανα βλακεία που έδωσε τα στοιχεία του ενώ μπορούσε να πει ότι αυτή η Σιμ είναι για έναν συγκεκριμένο αριθμό.Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε κάτι τέτοιο,η εύκολη λύση είναι αυτή που λέτε πάνε πάρε μια καινούργια.Θα πάω εγώ αύριο στον Γερμανό και θα τους εξηγήσω τι έπαιξε μήπως μπορούν να κάνουν κάτι,ουσιαστικά για μια βλακεία του λογικά θα πρέπει να αγοράσω καινούργια Σιμ τώρα ότι ναναι. Να ρωτήσω κάτι άλλο αφού λέτε δεν γίνεται λογικά μπορώ να πάω την παλιά Σιμ της μητέρας μου που είναι micro-sim να την κόψει σε nano-sim.Πήγε ο ξάδερφος μου το πρωί του είπα να ρωτησει αν γίνεται να κοπεί το είπε και του είπε ο υπεύθυνος όχι δεν μπορειε,αφού γίνεται από ότι ξέρω και έψαξα και υπάρχει και κοπτικό που κάνει αυτήν την δουλειά αύριο θα του πω με το ζόρι να την κόψει γιατί έγινε λαθος έτσι κι αλλιώς ώστε να μην πάρω καινούργιο Σιμ.Εχω την εντύπωση ότι δεν ήθελαν να την κόψουν και του είπαν να πάρει καινούργια και αυτός πήγε και αγόρασε τι να πω .Έχω απελπιστικά για ψιλού πηδημα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 4/2/2019 στις 10:22 ΜΜ, Brashida είπε Δεν είναι τόσο εύκολο ρε παιδιά έχω δώσει στην ουσία πεταμένα λεφτά για μια Σιμ που την έχει ο ξάδερφος μου ενώ η παλιά του είναι μια χαρα,έκανα βλακεία που έδωσε τα στοιχεία του ενώ μπορούσε να πει ότι αυτή η Σιμ είναι για έναν συγκεκριμένο αριθμό.Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έγινε κάτι τέτοιο,η εύκολη λύση είναι αυτή που λέτε πάνε πάρε μια καινούργια.Θα πάω εγώ αύριο στον Γερμανό και θα τους εξηγήσω τι έπαιξε μήπως μπορούν να κάνουν κάτι,ουσιαστικά για μια βλακεία του λογικά θα πρέπει να αγοράσω καινούργια Σιμ τώρα ότι ναναι. Να ρωτήσω κάτι άλλο αφού λέτε δεν γίνεται λογικά μπορώ να πάω την παλιά Σιμ της μητέρας μου που είναι micro-sim να την κόψει σε nano-sim.Πήγε ο ξάδερφος μου το πρωί του είπα να ρωτησει αν γίνεται να κοπεί το είπε και του είπε ο υπεύθυνος όχι δεν μπορειε,αφού γίνεται από ότι ξέρω και έψαξα και υπάρχει και κοπτικό που κάνει αυτήν την δουλειά αύριο θα του πω με το ζόρι να την κόψει γιατί έγινε λαθος έτσι κι αλλιώς ώστε να μην πάρω καινούργιο Σιμ.Εχω την εντύπωση ότι δεν ήθελαν να την κόψουν και του είπαν να πάρει καινούργια και αυτός πήγε και αγόρασε τι να πω .Έχω απελπιστικά για ψιλού πηδημα Μπορεί να έχεις αρκετά παλιά sim που όντως δεν κόβεται βέβαια τα καταστήματα δεν θέλουν να περνούν ρίσκο να κόβουν sim γιατί μπορεί να κάνουν και ζημιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα