Cell_7 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Χαζεύοντας στο Instagram είδα μία εικόνα της HCN (εταιρία παροχής Ιντερνετ στην Θεσσαλονίκη) όπου σήμερα 4/2/2019 αναβάθμισαν τις ταχύτητες Fiber To The Home ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ στις ίδιες τιμές. Όποιος ζει στην Θεσσαλονίκη και έχει κάλυψη είναι βασιλιάς πια. Αναρωτιέμαι αν θα ταρακουνήσει ΟΤΕ και τους λοιπούς με αυτήν την κίνηση.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Γιατί να τους κουνήσει; Την ίδια κάλυψη έχουν; Ο ένας παροχος καλύπτει όλη την Ελλάδα και ο άλλος καλύπτει κάποιες γειτονιές στην Θεσσαλονίκη. Ο ένας παροχος έχει φουλ τμήμα κινητής και όλος τίποτα.
Cell_7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σύμφωνα με τον χάρτη κάλυψης της HCN στην Θεσσαλονίκη καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου και καλαμαριάς, θα έλεγα πως με αυτό το κοστολόγιο μπορεί να κλέψει πάρα πολλούς πελάτες που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για σταθερό Ίντερνετ. Το τμήμα κινητής διαφορετική κουβέντα. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Cell_7
csontheline Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Βασικά, φαίνεται να το έκαναν για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Οτε, wind δίνουν με ~35€ 100/10 συν σταθερά. Το έκαναν για να κερδίσουν πελάτες που μπορούν να κάνουν άμεση σύνδεση (έχουν υπάρχον κουτί) και για να μην χάσουν εμάς που ψαχνόμασταν στο πιο VFM (MBps / €). Με τέτοιες ταχύτητες σε αυτά τα €, δεν υπάρχει άλλος στην Ελλάδα . + - 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Cell_7 είπε Σύμφωνα με τον χάρτη κάλυψης της HCN στην Θεσσαλονίκη καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου και καλαμαριάς, θα έλεγα πως με αυτό το κοστολόγιο μπορεί να κλέψει πάρα πολλούς πελάτες που ενδιαφέρονται αποκλειστικά για σταθερό Ίντερνετ. Το τμήμα κινητής διαφορετική κουβέντα. Ο χάρτης είναι γενικός. Το ξέρω γιατί είμαι μέσα προς κάλυψη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάρεις και υπηρεσίες. Αν δεν βρουν αρκετούς πελάτες απλά δεν θα ξεκινήσουν διαδικασίες. Όταν είχα κάνει αίτηση μου είπαν ξεκάθαρα να πάρω υπογραφές από άλλους 20 ακόμα ενδιαφερόμενους στην περιοχή και να κάνουμε μαζική αίτηση για να κάνουν προσπάθεια για άδεια. Όλο αυτό το παραπάνω έπρεπε να το κάνω εγώ. Αντιλαμβάνεται ο οποιοσδήποτε ότι δεν "ταρακουνας" κανέναν έτσι. Δεν είναι η εταιρία αυτή ούτε κατά διάνοια ικανή να ταρακουνήσει τον οποιονδήποτε από τους μεγάλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις