vickjim Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Πρόλαβα κ εγω ,τσίμπησα 1 κομμάτι.Το θέμα είναι αν ο Κώτσος ρίξει άκυρα.Στα 78 euros τώρα.Τι λένε οι ειδικοί με εμπειρία Κωτσόβολου??
dchatz Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εγω για να τους πιέσω το πήρα και με χρεωστική ή οποία ήδη χρεώθηκε. Οπότε αν πέσει τίποτε άκυρο θα κάνω τζερτζελέ.
spy_vlsi Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 εμενα μου ηρθε και μήνυμα επιβεβαιωσης παραγγελιας στο κινητο. δεν ξερω αν αυτο σημαινει οτι περασε η κατι αλλο
yilarakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, spy_vlsi είπε εμενα μου ηρθε και μήνυμα επιβεβαιωσης παραγγελιας στο κινητο. δεν ξερω αν αυτο σημαινει οτι περασε η κατι αλλο Αυτό σημαίνει οτι πέρασε στο σύστημα, όχι ότι πήρε το οκ για διεκπεραίωση. -edit- Παραλίγω να σας φτιάξω και με οθονούλα Spoiler Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από yilarakos 1
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Θα πέσει γέλιο με τις παραγγελίες. Πέσανε πολλές παραγγελίες και κλασικός Κωτσόβολος δεν θα δει τι ώρες έκανε ο καθένας παραγγελία,ώστε να δώσει προτεραιότητα.
hondakkias31 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μονο μην σε χρεωσουν 77 λογικα φαινοναν για λαθος τιμη γιατι μονο rgb ανεμιστηρακια να παρεις θελει τοσα κ παραπανω μακαρι να το παρουμε αλλα χλωμο το βλεπω ...θα δουμε Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από hondakkias31
Dev1l Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 29 λεπτά πριν, yilarakos είπε Αυτό σημαίνει οτι πέρασε στο σύστημα, όχι ότι πήρε το οκ για διεκπεραίωση. -edit- Παραλίγω να σας φτιάξω και με οθονούλα Απόκρυψη περιεχομένων Τσίμπησα μια όσο ήταν σε προσφορά, 14 ευρώ δεν την λες και άσχημη 😂
Moderators matrixxx Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Θα πέσει γέλιο με τις παραγγελίες. Πέσανε πολλές παραγγελίες και κλασικός Κωτσόβολος δεν θα δει τι ώρες έκανε ο καθένας παραγγελία,ώστε να δώσει προτεραιότητα. Για πες γιατι το λες αυτο και ποτε δεν τηρησε προτεραιοτητα. Μηπως μπερδευεις μαγαζια; 2
stelios18120 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, matrixxx είπε Για πες γιατι το λες αυτο και ποτε δεν τηρησε προτεραιοτητα. Μηπως μπερδευεις μαγαζια; Μπα δεν νομίζω Την είχα πάθει με 1 η 2 παραγγελίες Μπαίνω στο ιστορικό και να τις δω,και θα αναφέρω. (Το ίδιο έχω πάθει 3 φορές από τον Γερμανό) Δεν τσεκαρουν προτεραιότητα απλά στέλνουν σε όποια παραγγελία βρουν. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από stelios18120
mpokwsths Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Ο Κωτσόβολος για τα ελληνικά δεδομένα είναι μια χαρά. Και από τις λίγες αλυσίδες που τηρεί τους νόμους και σέβεται τον καταναλωτή (βλ. δικαίωμα υπαναχώρησης). Στον αντίποδα είναι το Public, το οποίο ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής πρέπει να αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι.
k_dinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Ευτυχώς δεν7πρόλαβα, γιατί δεν το χρειαζόμουν αλλά θα το έπαιρνα.. Και αν τυχόν ερχόταν, αντε να μεις στη διαδικασία να αλλάζεις κουτί από το πουθενά!! 2
Zengar Zombolt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλη τιμη για οσους προλαβαν Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Zengar Zombolt
Dantε Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Ο Κωτσόβολος για τα ελληνικά δεδομένα είναι μια χαρά. Και από τις λίγες αλυσίδες που τηρεί τους νόμους και σέβεται τον καταναλωτή (βλ. δικαίωμα υπαναχώρησης). Στον αντίποδα είναι το Public, το οποίο ο συνειδητοποιημένος καταναλωτής πρέπει να αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Καλα εμενα μετα απο επιστροφη οθονης,εκαναν 1 μηνα να μου επιστρεψουν τα χρηματα και απειρα τηλεφωνα/μειλ/καταγγελιες. Οποτε μια χαρα δε θα τον ελεγα κιολας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις