yilarakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Σαν πολλοί μαζευτήκαμε τελικά, θα ζητήσω ποσοστά απ τον Κώτσο μου φαίνεται Περίμενα διακυμάνσεις στα μεταφορικά, ειδικά για εκτός Αττικής, γι αυτό δεν έβαλα τελική, χαίρομαι που 'ναι χαμηλά για όλους. 2
nvnight Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Όντως πολύ καλή προσφορά, όντως δε το χρειαζομουν, όντως το πήρα 😛
Questioner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Το πήρα. Τώρα πρέπει να αγοράσω: τροφοδοτικό, μητρική, επεξεργαστή, ραμ, κάρτα γραφικών (τα υπόλοιπα τα έχω) Ευχαριστώ! 1
okinakoto Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 τσίμπησα κι εγώ ενα, άντε να δούμε ποσοι θα παραλάβουν, εν το μεταξύ εγω εχω το masterbox 5 lite που είναι ιδιο σασί για να πάρω το glass και την πρόσοψη, γιατι το δικό μου εχει ακριλικό, και με την πρόσοψη πολύ κακό air flow και ανακγαστικα έκανα πατεντα με dremel το έκοψα. μονο το glass sto site εχει 24ε
DsLmAnIaC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστώ τον ts, τσίμπησα έναν για το pc του μικρού. Και στα reviews τα καλύτερα λένε και εκεί υπολογίζουν τιμή κουτιού 70 ευρώ περίπου.
trib Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Παράγγειλα και εγώ ένα με αντικαταβολή. Ευχαριστούμε TS.
Sonis4 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Περίεργο που μετά από τόσες παραγγελίες είναι ακόμα διαθέσιμο.. Μήπως ρίξουν άκυρα?
ziaba Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Respect ts Eλπίζω μην φάμε άκυρο όπως με τα solo3 πριν από κάτι μήνες 🤢
kgian Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Τσίμπησα και εγώ ένα. Για το κύριο pc μάλλον θα κρατήσω αυτό που έχω αλλά για το pc στο γραφείο που έχω ένα κουτί turbox του 20ευρου θα παίξει το coolermaster.
yilarakos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Άλλαξαν και την τιμή στο site, ελπίζω να μην φάμε άκυρα.
Questioner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το ότι συνεχίζει να είναι διαθέσιμο με την "σωστή" τιμή, δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικό μάλλον. Θα δείξει. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2019 από Questioner
lionheart75 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Εννοείται ότι το χτύπησα και εγώ. Μακάρι να παραλάβουμε. Θα είναι λουκούμι για δεύτερο build με τα κομμάτια που έχω και έψαχναν σπιτικο!
HERTHAN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει περίπτωση να δώσουν αυτό το κουτι σε αυτήν την τιμή? Μακάρι βέβαια να το δώσουν άλλα από την στιγμή που παρέμεινε τόση πολύ ώρα διαθέσιμο και τώρα άλλαξε η τιμή και φαίνεται ακόμη διαθέσιμο μάλλον το βλέπω για άκυρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις