Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Τη βοήθεια σας παρακαλώ, παρέλαβα ένα mi band 3 υποτίθεται ευρωπαικό και παρέλαβα την συσκευασία παρακάτω.

Είναι αυθεντικό; το μοντέλο γράφει έξω XMSH05HM. Μπορώ να τσεκάρω την αυθεντικότητα του προιόντος κάπως;

rPqUN3H.jpg

Ρωτάω και αγχόθηκα γιατί στα unboxing videos που έχω δεί είχαν όλα ένα λευκό τετράγωνο κουτί και όχι την παραλληλόγραμμη συσκευασία που έχει εμένα. Αντίστοιχα τετράγωνη λευκή συσκευασία έχουν νομίζω και στις μεγάλες αλυσίδες που φέρνουν το επίσημο band 3 της infoquest.

Επεξ/σία από haris013
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, newsformobiles είπε

Αυτή είναι η νέα συσκευασία του mi band 3. Το βγάλανε σαν νέο

Άρα όλα καλά λοιπόν. Ευχαριστω!

Για εφαρμογή που θα συνοδεύει το band 3 να βάλω το mi fit η το notification and fitness που λένε Καλά σχόλια;

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, newsformobiles είπε

Εγώ μιλάω να βλέπεις τα πάντα στα ελληνικά. Εάν υποστηρίζει ή όχι μπορείς να το δεις εύκολα. Στείλε μια ειδοποίηση και θα δεις

θελω να ειναι στα αγγλικα το μενου κλπ, απλα να υποστηριζει και ελληνικους χαρακτηρες στα notification, πχ απο viber, sms κλπ. Δοκιμασα και δεν τα δειχνει σωστα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haris013 είπε

θελω να ειναι στα αγγλικα το μενου κλπ, απλα να υποστηριζει και ελληνικους χαρακτηρες στα notification, πχ απο viber, sms κλπ. Δοκιμασα και δεν τα δειχνει σωστα

Άρα μάλλον το ελληνικό firmware είναι μονόδρομος. Δοκίμασε αρχικώς με το custom mi fit που θα βρεις εκεί εάν σου δουλέψει. Εάν όχι, τότε μάλλον πρέπει να του περάσεις το ελληνικό firmware

Δημοσ.

Μήπως φταίει που η γλώσσα του κινητού είναι στα αγγλικά; Υποτίθεται το global version είναι αυτό που πουλάνε και επίσημα Ελλάδα. Αυτά θέλουν firmware για να δείξουν ελληνικούς χαρακτήρες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...