Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα παιδια ειναι παρα πολυ ωραιο μ αρεσει το στυλ του που πλεον ειναι all in screen που λεμεν κινητο αλλα δεν αλλαξω το S8 - S9 μου που τα αγορασα περσι και προπερσι για την ωρα θα μεινω με αυτα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα σε αυτη την ζωη δυστοιχως κατι θα κοψουμε θα αφησουμε πισω.Οσο για το δακτυλικο αποτυπωμα in screen το εχει και το Huawei Mate 20 Pro μου που εξησουν εχω οποτε σιγα τα λαχανα. Αν εβαζαν καμια καλη καμερα ανω των 40ΜΡ τοτε θα το σκεφτομουν πολυ σοβαρα αλλα και τα 12ΜΡ μια χαρα φωτογραφιες βγαζουν.

Δεν σου πρασινισε η οθονη στο huawei? 

Δημοσ.
Στις 4/2/2019 στις 11:58 ΠΜ, gas21 είπε

επιτελους flat οθονη στην σειρα s μετα το 7

θα τιμησω το s10E και ας μην ειναι τοσο τουμπανο οσο τα αλλα δυο

Δεν νομίζω να είναι flat,όλα τα κινητά πλέον είναι ελάχιστα κυρτά στα πλαινά της οθόνης και τα tempered glass δεν εφαρμόζουν στις 2 άκρες.

Στις 4/2/2019 στις 2:19 ΜΜ, stafaf είπε

Αυτό είναι παλιακό φίλος. Τα αρκουδομπέζελς είναι ρετρό. 

Σαν τον Γαρδέλη στα «τσακάλια» να λέει «με θυμάσαι ρε π@ύστη;»

Αρκουδομπέζελς δεν είναι αυτά στην φωτογραφία που είναι κάπου 10mm αλλά των IPhone και των Pixel που παρκάρεις αμάξι.

Στις 4/2/2019 στις 4:06 ΜΜ, Texas07 είπε

Μια ερώτηση πολύ φιλικά και καθαρά από περιέργεια. 

Γιατί τόσο συχνή αλλαγή; Σου προσφέρουν κάτι παραπάνω;

Τι δουλειά κάνεις; 😋

Το ότι άλλαξε 3-4 κινητά δεν σημαίνει οτι το έκανε σε 1-2 χρόνια,μπορεί σε 5-6.

23 ώρες πριν, Texas07 είπε

Παιδί του Διαβόλου δλδ και εσυ... 🤣 

Εγώ αντάλλαξα το S7 μου με XZ1 για upgrade και καλά  και τωρα κλαίω... 🤣

23 ώρες πριν, Texas07 είπε

Μόνο για την ποιότητα του ήχου έφυγα. Περίμενα να έχει καλύτερη απόδοση με headphones... Αλλά...

Υποτίθεται οτι το XZ1 υποστηρίζει 24 bit/192 KHz Audio αλλά χρειάζεσαι ακριβά ακουστικά που δεν έχεις.Επίσης δεν παίζει ήχο με 4pin mini jack,μόνο με 3pin.Αν τα ακουστικά έχουν 4 pin χρειάζεσαι καλωδιάκι female σε 3pin η να συνδέσεις το μικρόφωνο στα ακουστικά.Αλλος 1 ηλίθιος περιορισμός της Sony που ανακάλυψα πρόσφατα.

Εχασες λίγο σε κάμερα αλλά κέρδισες σε άλλα σημεία που είναι αρκετά με το XZ1.

22 ώρες πριν, vastegial_74 είπε

Είδες να γράφω πουθενά για σεμεδακι; ή δεν ξέρεις να διαβάζεις ή έχεις πρόβλημα αντίληψης αυτών που διαβάζεις. Δεν ξέρω τι ειναι χειρότερο. 

Εγω θυμάμαι οτι το σεμεδάκι το γράφαμε για το notch,μπερδεύτηκε ο τύπος.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Υποτίθεται οτι το XZ1 υποστηρίζει 24 bit/192 KHz Audio αλλά χρειάζεσαι ακριβά ακουστικά που δεν έχεις.Επίσης δεν παίζει ήχο με 4pin mini jack,μόνο με 3pin.Αν τα ακουστικά έχουν 4 pin χρειάζεσαι καλωδιάκι female σε 3pin η να συνδέσεις το μικρόφωνο στα ακουστικά.Αλλος 1 ηλίθιος περιορισμός της Sony που ανακάλυψα πρόσφατα.

3pin είναι. AudioTechnica m40x.

13 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εχασες λίγο σε κάμερα αλλά κέρδισες σε άλλα σημεία που είναι αρκετά με το XZ1.

Για πες μερικά μήπως και αλλάξω γνώμη και δεν το δώσω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Texas07 είπε

3pin είναι. AudioTechnica m40x.

Για πες μερικά μήπως και αλλάξω γνώμη και δεν το δώσω... 

1)64 Gb Rom  2)Stereo speakers  3)Led Notification  4)HDR οθόνη  5)Δυνατότερο Cpu+Gpu 5)Θύρα Type C με OTG και fast charge 6)Bluetooth 5.0  7)Μεγαλύτερη ταχύτητα LTE 16 και ίσως και σε χρονισμό Ram speed  8)Android 8,9+10.Το S7 με Android 8 θα πάρει τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας και τέλος  9)Smooth στο UI και γενικώς πολύ γρήγορο παντού  10)Τιμή 230€. 

Φτάνουν;  😉

Τα μειονεκτήματά του είναι τα μεγάλα bezel με γωνίες,τα on screen buttons που εξαφανίζονται μόνο μέσω της εφαρμογής Fluid NG,το αδύναμο flash και η έλλειψη OIS.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

1)64 Gb Rom  2)Stereo speakers  3)Led Notification  4)HDR οθόνη  5)Δυνατότερο Cpu+Gpu 5)Θύρα Type C με OTG και fast charge 6)Bluetooth 5.0  7)Μεγαλύτερη ταχύτητα LTE 16 και ίσως και σε χρονισμό Ram speed  8)Android 8,9+10.Το S7 με Android 8 θα πάρει τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας και τέλος  9)Smooth στο UI και γενικώς πολύ γρήγορο παντού  10)Τιμή 230€. 

Φτάνουν;  😉

Τα μειονεκτήματά του είναι τα μεγάλα bezel με γωνίες,τα on screen buttons που εξαφανίζονται μόνο μέσω της εφαρμογής Fluid NG,το αδύναμο flash και η έλλειψη OIS.

Το notification led είναι πολύ αδύναμο στο xz1. Η οθόνη στο s7 μην ξεχνάμε ότι είναι amoled και 4k. Και τέλος fast charge έχει και το s7. 

Σε όλα τα υπόλοιπα, ναι, δε θα διαφωνήσω... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Texas07 είπε

Το notification led είναι πολύ αδύναμο στο xz1. Η οθόνη στο s7 μην ξεχνάμε ότι είναι amoled και 4k. Και τέλος fast charge έχει και το s7. 

Σε όλα τα υπόλοιπα, ναι, δε θα διαφωνήσω... 

Σε κάμερα(Φωτογραφία)μάλλον το S7 είναι λίγο ανώτερο,σε βίντεο είναι μάλλον τα ίδια,απ'οτι έχω διαβάσει το XZ1 πλέον γράφει στα 960 fps(Slow motion)1080p απο 720p που ήταν πρίν,δεν γνωρίζω αν γράφει και το S7 στα 1080p.

Αν είχα στα χέρια μου το S7 σίγουρα θα μπορούσα να τα συγκρίνω στα πάντα.Το απλό S7 δεν έχει την αυτονομία(Μπαταρία)του S7 Edge και έχει μικρότερη οθόνη με λίγο χειρότερο screen to body ratio.

Στα 200€ που είχε βγεί σε προσφορά το απλό S7 αν και σε περιορισμένα τεμάχια άξιζε,παραπάνω οχι.

Edit:Δυστυχώς σε κάποιους το XZ1 έχει πρόβλημα με το Wi-Fi(Αποσυνδέσεις)και με γραμμές στην οθόνη που μπορεί να μην διακρίνονται εύκολα αλλά είναι κάπως.Η Sony δεν το παραδέχεται ως πρόβλημα,το αποδέχεται ως φυσιολογικό και καλά λόγω στατικού ηλεκτρισμού,θερμοκρασίας κλπ.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
Στις 5/2/2019 στις 4:43 ΠΜ, overpower είπε

Η καινοτομια ποια ειναι? Το συρταρακι? WOW

Ναι φίλε μου το γεγονός ότι κατάφερε με έξυπνο και πολύ μάλλον πιο οικονομικό τρόπο από την oppo πχ να κρύψει τα μπεζελ είναι καινοτομία . Αυτό που έφτιαξε είναι κάτι που δεν υπήρχε στη πράξη σε συσκευή και δείχνει να δουλεύει και άψογα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Σε κάμερα(Φωτογραφία)μάλλον το S7 είναι λίγο ανώτερο,σε βίντεο είναι μάλλον τα ίδια,απ'οτι έχω διαβάσει το XZ1 πλέον γράφει στα 960 fps(Slow motion)1080p απο 720p που ήταν πρίν,δεν γνωρίζω αν γράφει και το S7 στα 1080p.

Αν είχα στα χέρια μου το S7 σίγουρα θα μπορούσα να τα συγκρίνω στα πάντα.Το απλό S7 δεν έχει την αυτονομία(Μπαταρία)του S7 Edge και έχει μικρότερη οθόνη με λίγο χειρότερο screen to body ratio.

Στα 200€ που είχε βγεί σε προσφορά το απλό S7 αν και σε περιορισμένα τεμάχια άξιζε,παραπάνω οχι.

Edit:Δυστυχώς σε κάποιους το XZ1 έχει πρόβλημα με το Wi-Fi(Αποσυνδέσεις)και με γραμμές στην οθόνη που μπορεί να μην διακρίνονται εύκολα αλλά είναι κάπως.Η Sony δεν το παραδέχεται ως πρόβλημα,το αποδέχεται ως φυσιολογικό και καλά λόγω στατικού ηλεκτρισμού,θερμοκρασίας κλπ.

Το Sony πλέον γράφει 1080p@960fps. Το S7 όχι, δεν έχει τόσο αργή εγγραφή.

Από μπαταρία είναι πολύ καλύτερο το Sony και ευτυχώς δεν έχω θεμα ούτε με wifi αλλά ούτε με οθόνη.

Στις 5/2/2019 στις 4:43 ΠΜ, overpower είπε

Η καινοτομια ποια ειναι? Το συρταρακι? WOW

Με τον όρο καινοτομία εννοείται η νέα και πρωτοποριακή ιδέα για την υλοποίηση κάποιου πράγματος ή η νέα διαδικασία αυτής της υλοποίησης, καθώς επίσης και η εφαρμογή νέων εφευρέσεων ή ανακαλύψεων για την πραγματοποίηση κάποιου αποτελέσματος.

Οπότε ναι, το συρταράκι, είναι καινοτομία...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, newton91 είπε

Δεν σου πρασινισε η οθονη στο huawei? 

Καλημερα  οχι και το εχω απο τον Νοεμβριο για να καταλαβεις και ολα μια χαρα. δεν χρεισιμοποιηω το dark mode το μαυρο θεμα μονο το λευκο φαινεται πιο ωραιο.

Δημοσ.

Να παρακαλάτε μην πάθει τίποτα μόνο  όσοι το πάρετε γιατί στην Ελλάδα η Samsung είναι τραγική και είναι ένας μεγάλος λόγος που οι πωλήσεις της πήραν την κατιούσα 

Στα υπόλοιπα Huawei και Xiaomi τους γλεντάνε πάει το σχεδόν μονοπώλιο που είχαν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2019 στις 9:53 ΠΜ, EuphangeL είπε

Αυτή η καθυστερημενιά θα σταματήσει ποτέ; Εμπρόσθια κάμερα δεν σημαίνει βγάζω selfies, σημαίνει κάνω video call/conferencing

ναι αφου ολοι γι αυτο την χρησιμοποιουν. εχεις πλακα εσυ...

και στο τελος τελος αυτη ειναι η δικη μου αποψη.θα προτιμουσα ενα κινητο χωρις εμπροσθια καμερα μιας και προσωπικα μου ειναι αχρηστη 

Επεξ/σία από geogoku

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...