Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει σκληρός ssd και hdd 

*semi modular τροφοδοτικό θα ήθελα οπωσδήποτε 

Ποσό που διαθέτουμε : 700,00

Χρήση υπολογιστή : Επεξεργασία βιντεο κυρίως και ότι παιχνίδια σηκώσει 

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: adobe premiere,photoshop 

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. υπάρχει Philips 273v

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι 

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).skroutz φυσικά ας είναι και από διαφορετικά μαγαζιά 

Θα το στησω εγώ 

Windows 10 pro υπάρχουν 
Σκέφτομαι για ryzen 2600

16gb ram 

Τροφοδοτικό semi modular definitely 

Επεξ/σία από panoutsi
Δημοσ.

500 ευρώ και ryzen 2600 + gpu το τερμάτισες λιγάκι με τα 500..

2400G (138€)

Ripjaws 16GB 3200mhz (123€)  - Gskill 16gb 3000 mhz(90€)

MSI b450 gaming plus (95€)-Asrock fatality(82€)

Coolermaster mw550 semi (64€)

Κουτί (36-40€)

Και όταν μαζέψεις λεφτά παίρνεις και μια gpu αν θέλεις να βάλεις τον 2600 θα πρέπει να βρεις gpu γιατί ο 2400G έχει ενσωματωμένα γραφικά. 

Δημοσ.

ε αφου το θες και για επεξεργασιες κλπ οπως ειπε και ο φιλος ..καλυτερα να πας μεν σε 2600 απλα θες καρτα..

οποτε παρε αν ειναι καμια μεταχειρισμενη "οτι ναναι" με οσα λεφτα σου μεινουν για το συστημα.. π.χ μια 950 τπτ τετοιο ..

να κανεις δουλεια σου μεχρι να παρεις καποια καλυτερη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

500 ευρώ και ryzen 2600 + gpu το τερμάτισες λιγάκι με τα 500..

2400G (138€)

Ripjaws 16GB 3200mhz (123€)  - Gskill 16gb 3000 mhz(90€)

MSI b450 gaming plus (95€)-Asrock fatality(82€)

Coolermaster mw550 semi (64€)

Κουτί (36-40€)

Και όταν μαζέψεις λεφτά παίρνεις και μια gpu αν θέλεις να βάλεις τον 2600 θα πρέπει να βρεις gpu γιατί ο 2400G έχει ενσωματωμένα γραφικά. 

43 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

ε αφου το θες και για επεξεργασιες κλπ οπως ειπε και ο φιλος ..καλυτερα να πας μεν σε 2600 απλα θες καρτα..

οποτε παρε αν ειναι καμια μεταχειρισμενη "οτι ναναι" με οσα λεφτα σου μεινουν για το συστημα.. π.χ μια 950 τπτ τετοιο ..

να κανεις δουλεια σου μεχρι να παρεις καποια καλυτερη..

εχετε δικιο απλα υπολογιζα 500  χωρις την γραφικων γτ νομιζα πως ο 2600 εχει γραφικα!

αν βαλω μια αρκετα παλια γραφικων που εχω θα μπορει να δουλεψει εως μαζεψω για καλη καρτα?

geforce 9600gt 512mb

αλλιως με 700 κανουμε κατι?

Επεξ/σία από panoutsi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, panoutsi είπε

εχετε δικιο απλα υπολογιζα 500  χωρις την γραφικων γτ νομιζα πως ο 2600 εχει γραφικα!

αν βαλω μια αρκετα παλια γραφικων που εχω θα μπορει να δουλεψει εως μαζεψω για καλη καρτα?

geforce 9600gt 512mb

αλλιως με 700 κανουμε κατι?

Με 700 μπορείς να κάνεις 2 πράγματα η να πάρεις μεταχειρισμένη την 1070 βλέπω κάτι 260-270 αλλιώς από σκρουτζ την 1060 έχει 260 τώρα. Η 9600 που έχεις δεν θα κάνει δουλειά επίσης τελικά καλύτερα πάρε αυτό το τροφοδοτικό Coolermaster mw 650 καλύτερα 650 βατ για να έχεις και λίγο ποιο χαλαρό το σύστημά στα ίδια λεφτά είναι 

Αν επίσης πας για να δώσεις 700 τελικά όταν κάνεις τους υπολογισμούς κλπ αν το μπάτζετ βγαίνει με gtx1060-1070 ή κάποια amd 570-580-590 8GB φυσικά θα προτιμήσεις τις 3200 Ripjaws + msi b450 tomahawk που δεν την έβαλα στην αρχή γιατί ήταν λίγο παραπάνω και ανεβαίναμε αρκετά 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/2/2019 στις 11:51 ΠΜ, LIGHT1NG είπε

Με 700 μπορείς να κάνεις 2 πράγματα η να πάρεις μεταχειρισμένη την 1070 βλέπω κάτι 260-270 αλλιώς από σκρουτζ την 1060 έχει 260 τώρα. Η 9600 που έχεις δεν θα κάνει δουλειά επίσης τελικά καλύτερα πάρε αυτό το τροφοδοτικό Coolermaster mw 650 καλύτερα 650 βατ για να έχεις και λίγο ποιο χαλαρό το σύστημά στα ίδια λεφτά είναι 

Αν επίσης πας για να δώσεις 700 τελικά όταν κάνεις τους υπολογισμούς κλπ αν το μπάτζετ βγαίνει με gtx1060-1070 ή κάποια amd 570-580-590 8GB φυσικά θα προτιμήσεις τις 3200 Ripjaws + msi b450 tomahawk που δεν την έβαλα στην αρχή γιατί ήταν λίγο παραπάνω και ανεβαίναμε αρκετά 

φιλε μου εκτος απο tomahawk σε τι αλλη μητρικη  μπορω να παιξω στα ιδια λεφτα?

με την gaming plus εχουν μεγαλες διαφορες?

Επεξ/σία από panoutsi
Δημοσ.
6 ώρες πριν, panoutsi είπε

φιλε μου εκτος απο tomahawk σε τι αλλη μητρικη  μπορω να παιξω στα ιδια λεφτα?

με την gaming plus εχουν μεγαλες διαφορες?

Tomahawk την προτιμώ ποιο πολύ από οποιαδήποτε Β450 αν θες να ρίξεις κόστος πας στην gaming plus αν όχι msi X470 gaming pro αλλιώς κοιτάς την asrock απλά δεν ξέρω τη ήχο θα έχει γιατί δεν την βλέπω να έχει πολλές θύρες 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Tomahawk την προτιμώ ποιο πολύ από οποιαδήποτε Β450 αν θες να ρίξεις κόστος πας στην gaming plus αν όχι msi X470 gaming pro αλλιώς κοιτάς την asrock απλά δεν ξέρω τη ήχο θα έχει γιατί δεν την βλέπω να έχει πολλές θύρες 

Για αυτη τι γνωμη έχεις?   Gigabyte X470 Aorus Ultra Gaming

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panoutsi είπε

Κοίτα από όσο ξέρω η Gigabyte - Asus έχουν λίγο χάλια τα VMR γενικά αυτές οι 2 εταιρίες είναι ποιο πολύ προς intel καταστάσεις εγώ πάντως όταν έφτιαξα το καινούργιο pc του φίλου μου κοίταγα για Gigabyte αλλά μετά από διάφορα reviews κατέληξα στην Tomahawk και γενικά σε MSI επίσης έχει και καλές επιδόσεις χωρίς καν oc πχ ο 2600 όχι ο Χ με στοκ χωρίς να πειραχτεί κάτι στην Tomahawk έτρεχε στα 3.9 μόνος του θερμοκρασίες πολύ νορμάλ με την στοκ ψύκτρα αλλά την κρατήσαμε μόνο 2 μέρες γιατί θέλαμε oc στα 4.2 και τώρα είναι κομπλέ 

Δημοσ.
Στις 6/2/2019 στις 8:41 ΠΜ, panoutsi είπε

Ανάμεικτες οι γνώμες....  Σε ενδιαφέρουν τα λαμπάκια της ?

Το αισθητικό ή να είναι καλή μητρική ? 

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, leros2004 είπε

Ανάμεικτες οι γνώμες....  Σε ενδιαφέρουν τα λαμπάκια της ?

Το αισθητικό ή να είναι καλή μητρική ? 

Η αληθεια ειναι πως η χ470 aorus δεν μου αρεσει που ειναι πορτοκαλι απλα την ειχα βρει μεταχειρισμενη

εσενα ποια η γνωμη σου??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...