Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω ένα λογισμικό το οποίο λειτουργεί με usb key.

Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσω εικονικό αντίγραφο του , ένα emulator,  (λόγω του ότι το πρόγραμμα το τρέχω σε περισσότερες από μία συσκευές και φυσικά για θέμα ασφάλειας)και αν ναι πως γίνεται;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για ποιο πρόγραμμα μιλάμε;

Θεωρητικά αντιγράφεις το περιεχόμενο του usb, σε έναν εικονικό δίσκο usb που θα έχεις δημιουργήσει με κάποια εφαρμογή (e.g.ImDisk Toolkit).

Αυτός θα ήταν ένας τρόπος.Το κατά πόσο λειτουργικός, θα το δείξει η εφαρμόγη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jeiko_22 είπε

Για ποιο πρόγραμμα μιλάμε;

Θεωρητικά αντιγράφεις το περιεχόμενο του usb, σε έναν εικονικό δίσκο usb που θα έχεις δημιουργήσει με κάποια εφαρμογή (e.g.ImDisk Toolkit).

Αυτός θα ήταν ένας τρόπος.Το κατά πόσο λειτουργικός, θα το δείξει η εφαρμόγη.

Πρόκειται για επιμετρητικο λογισμικό. Το usb key δεν το εμφανίζει ο υπολογιστής. Εγκαθιστας το πρόγραμμα με cd και από κει και πέρα για να λειτουργήσει χρειάζεται να τοποθετήσεις το συγκεκριμένο usb γι'αυτό ψάχνω πως μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτό.

Βαζε βγάζε το στικάκι φθείρεται.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Teofit είπε

Γεια σας παιδιά,

Υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσω εικονικό αντίγραφο του , ένα emulator,  (λόγω του ότι το πρόγραμμα το τρέχω σε περισσότερες από μία συσκευές και φυσικά για θέμα ασφάλειας)και αν ναι πως γίνεται;

Ευχαριστώ.

Γεια δες αυτό 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Teofit είπε

Γεια σας παιδιά,

Ευχαριστώ.

Φίλε μου αν εννοείς USB dongle, που δουλεύει σαν License του προγράμματος, κάτι μήνες πίσω όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
10 ώρες πριν, donblunts είπε

Φίλε μου αν εννοείς USB dongle, που δουλεύει σαν License του προγράμματος, κάτι μήνες πίσω όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει κάτι.

Ακριβώς αυτό λέω!!! Απ' 'οσο το ψάχνω δεν βρίσκω κάτι. Προφανώς μελλοντικά να υπάρξει κάποια διαδικτυακή εφαρμογή τύπου cloud για να γίνεται η δουλειά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Teofit είπε

Ακριβώς αυτό λέω!!! Απ' 'οσο το ψάχνω δεν βρίσκω κάτι. Προφανώς μελλοντικά να υπάρξει κάποια διαδικτυακή εφαρμογή τύπου cloud για να γίνεται η δουλειά.

Δεν ξέρω φίλε, δύσκολο.
Αν βρείς κάτι στο μέλλον χτύπα ενα μήνυμα :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...